Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

OI BAΣΚΟΙ, Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ, ΤΑ ΠΟΥΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ




Περίεργο τριήμερο έχουμε μπροστά μας αφού λόγο του Δεκαπεντάγουστου οι περισσότεροι θα την βγάλουμε σε κανένα πανηγύρι με κλαρίνα... Το στοίχηματακι μας όμως μπορούμε να το παίξουμε άλλωστε το πρόγραμμα περιλαμβάνει πάρα πολλές αναμετρήσεις. Στήλη τριημέρου λοιπόν σήμερα, με τις επιλογές να ξεκινούν από την κόντρα στην Μπάρτσα και να τελειώνουν στην ισοπαλία στο ντέρμπι της Κυριακής στην Premier League.



Την στήριξη των οπαδών της έχει η Μπιλμπάο
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1: Τελικός Σούπερ Καπ Ισπανίας, σε διπλά ματς με το δεύτερο να είναι την Δευτέρα στην Βαρκελώνη. Αφού την κοντράραμε την Τρίτη και δικαιωθήκαμε εν μέρη τουλάχιστον δεν γίνεται να μην το κάνουμε και σήμερα... Φανερά ανέτοιμη η Μπαρτσελόνα και μεγάλο πρόβλημα φυσικής κατάστασης, κάτι λογικό αφού έκανε ελάχιστες μέρες προετοιμασία και αρκετοί μάλιστα από τους ποδοσφαιριστές της έχασαν αρκετές μέρες (Μπράβο, Μέσι, Μασεράνο, Νεϊμάρ, Άλβες). Ούτε σήμερα θα αγωνιστούν οι Νεϊμάρ, Άλμπα ενώ αμφίβολος είναι ο Ινιέστα με πρόβλημα στον αστράγαλο, κόντρα στην Σεβίλλη μόλις βγήκε αλλαγή ο αρχηγός οι Μπλαουγκράνα κατέρρευσαν.  Ενώ πάντα υπάρχει και το θέμα του Πέδρο που επηρεάζει την ομάδα. Η αποστολή γύρισε από την Γεωργία ξημερώματα Τετάρτης, την Πέμπτη έγινε ένα χαλάρωμα και στην συνέχεια πέταξε για την Χώρα των Βάσκων. Εκεί τους περιμένουν οι διψασμένοι για διάκριση νεαροί παίκτες του Βαλβέρδε που είναι δεδομένο πως θα παίξουν σαν λιοντάρια... και θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του κοινού τους που έχει εξαντλήσει τα εισιτήρια εδώ και μέρες. Η Μπιλμπάο έχοντας δύο επίσημα ματς με την Ζίλινα στο Europa League έχει βρει ρυθμό. Έδρα, πάθος και η υπερβολική κούραση και ανετοιμότητα της Μπάρτσα μας οδηγούν στον άσο, άλλωστε υπάρχει και η ρεβάνς της Δευτέρας στο Καμπ Νου για να διορθώσουν τα πράγματα οι παίκτες τους Λούις Ενρίκε.

MΠΑΓΕΡΝ -ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΟVER 3,5: Πρεμιέρα στην Μπουντεσλίγκα με την Μπάγερν να βρίσκεται ήδη υπό πίεση μετά την απώλεια του Σούπερ Καπ από την Βόλφσμπουργκ. Ο Πεπ Γκουραδιόλα να παρατάξει σχεδόν όλους τους βασικούς απέναντι στην Νότιγκεν στο κύπελλο με το τελικό 3-1 να έχει διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο και τους Βιδάλ, Γκέτσε και Λεβαντόφσκι να βρίσκουν δίχτυα. Το Αμβούργο μετά την επεισοδιακή σωτηρία την περσινή χρονιά στα μπαράζ φέτος έχει πιο υψηλούς στόχους, χωρίς πάντως να κινηθεί εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι. Οι Βαυαροί θέλουν να μπουν εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα και το Αμβούργο μοιάζει με ιδανικό αντίπαλο... αφού φεύγει συχνά με κατεβασμένο κεφάλι και πολλά γκολ από το Αλιάζν Αρένα (8-0 πέρυσι, 9-2, 5-0, 6-0 είναι όλα σκορ της τελευταίας πενταετίας). Το οver 3,5 θα είναι η επιλογή μας.

ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ ΛΟΥΜΠΙΝ-ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ 2: Η πρωταθλήτρια Λεχ Πόζνζαν έχει κάνει εφιαλτικό ξεκίνημα στην χρονιά αφού εκτός από τον αποκλεισμό από την Βασιλεία στα προκριματικά του Champions League έχει μόλις μία νίκη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η νίκη της Τρίτης στην έδρα της Σεζίνσκι για το κύπελλο έφτιαξε κάπως το κλίμα όμως το τρίποντο στο σημερινό ματς είναι απαραίτητο αφού έχει χαθεί ήδη πολύτιμο έδαφος στην μάχη του τίτλου και η Λέγκια είναι ήδη 6 βαθμούς μπροστά. Η νεοφώτιστη γηπεδούχος έχει να επιδείξει μία τυχερή νίκη στην έδρα της Γιαγκελόνια από εκεί και πέρα κινείται στην μετριότητα. Η Λεχ Πόζναν είναι δεδομένο πως θα αρχίσει να ανεβαίνει βαθμολογικά και θα ποντάρουμε στο διπλό σε αποδόσεις πάνω από 2,00.

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ Χ: Tο μεγάλο ντέρμπι της Μόσχας με την Σπαρτάκ να έχει φέτος υψηλές προσδοκίες με τον Αλένιτσεφ να έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας και να έχει κάνει ένα πολύ θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Η ΤΣΣΚΑ έχει 4 στα 4 μέχρις στιγμής στο πρωτάθλημα αλλά την Τρίτη δίνει το πρώτο κρίσιμο ματς απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι δεδομένο πως θα έχει το μυαλό της και εκεί. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να έχουν μεγαλύτερη ποιότητα αλλά η φετινή Σπαρτάκ έχει αρκετές δυνατότητες και μπορεί να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό από το σημερινό ντέρμπι.


ΛΟΚΕΡΕΝ-ΜΑΛΙΝ OVER: H Λόκερεν δεν έχει ακόμη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και θα τα δώσει όλα για να τα καταφέρει απέναντι στην Μαλίν. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από το 3-1 επί της Μουσκρόν, μόνο οver έχουν φέρει σε τρία ματς στο πρωτάθλημα. Φοβερή παράδοση στα ματς με γκολ ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο την Λόκερεν αφού μετράνε 10 σερί οver, με τα 8 από αυτά μάλιστα να είναι και οver 3,5.

Φοβερό ξεκίνημα από τον Νεμάνια Νίκολιτς με 5 γκολ και 2 ασίστ σε 4 ματς πρωταθλήματος με την Λέγκια
ΠΙΑΣΤ- ΛΕΓΚΙΑ ΟVER; Yπάρχει έντονη αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες με την Πιαστ να θέλει όσο τίποτα άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Λέγκια. Προέρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όμως την Τετάρτη αποκλείστηκε από ομάδα Γ' κατηγορίας στο κύπελλο. Η Λέγκια έμεινε στο 1-1 με την Βίσλα την προηγούμενη αγωνιστική έχοντας έτσι την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα. Εξαιρετική επιθετικά με τον Νίκολιτς να βρίσκει εύκολα δίχτυα, ενώ περιμένει και την αγωνιστική άνοδο του έτερου μεταγραφικού αποκτήματος στην επίθεση του Κροάτη Πρίγιοβιτς. Η Πιαστ προέρχεται από τρία σερί οver και παίζει επιθετικά, κάτι που βολεύει την Λέγκια, από το 1,70 του διπλού προτιμάμε το 2,00 του οver.

ΣΙΒΑΣΠΟΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2: H Γαλατασαράι παρότι ενισχύθηκε μόνο με τον Ποντόλσκι ποντάρει στην ομοιογένεια της περσινής ομάδας που πήρε το νταμπλ και φυσικά στον προπονητή Χαμζάογλου που μετά την περσινή επιτυχία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στην ομάδα. Έβαλε ήδη την κούπα του Σούπερ Καπ στην τροπαιόθηκη της από την προηγούμενη εβδομάδα με το 1-0 απέναντι στην Μπούρσασπορ. Η Σίβασπορ έχει νέο τεχνικό, οικονομικό πρόβλημα που δεν την άφησε να ενισχυθεί σημαντικά ενώ στα φιλικά προβλημάτισε αφού δεν πέτυχε ούτε μία νίκη. Το διπλό σε αποδόσεις πάνω από 2,00 έχει αξία και θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2: Ξεκάθαρη αξία στο διπλό αφού η Γκλάντμπαχ πέρυσι τερμάτισε στην 3η θέση και έχοντας τον Φαβρ στο τιμόνι της είναι εγγυημένο πως και φέτος θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Φοβερή συνοχή σε όλες τις γραμμές και εξαιρετική στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Η απώλεια του Κρούζε καλύφτηκε με την απόκτηση του Ντριμτς. Από την άλλη η Ντόρτμουντ έκλεισε την εποχή Κλοπ και με τον Τόμας Τούχελ πλέον στον πάγκο θα προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει...Οι αποδόσεις που αγγίζουν το 5,00 για τα πουλάρια είναι εξωπραγματικές, αφού μιλάμε για μια έτοιμη ομάδα που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της που κοντράρεται με μια μεγάλη ομάδα... στα χαρτιά που χτίζεται ξανά από την αρχή.

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1: Eντυπωσιακή εμφάνιση από την Σούονσι στο Στάμφορντ Μπριτζ απέναντι στην Τσέλσι με τους Ουαλούς να κυριαρχούν στο γήπεδο και το τελικό 2-2 να τους αδικεί. Η Νιουκάστλ με τον ΜακΛάρεν στον πάγκο έδειξε αμυντικές αδυναμίες στο εντός έδρας 2-2 με την Σαουθάμπτον και θα περάσει δύσκολες στιγμές στην Ουαλία. Άσος που αγγίζει το 2,00.


Σιγά μην ασχολείται με την γιατρό ο Ζοζέ...
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΕΛΣΙ Χ: Μπορεί η Τσέλσι να προβλημάτισε έντονα στην πρεμιέρα, ενώ υπάρχει και το θέμα με την γιατρό της Τσέλσι που έχει ξεσηκωθεί ένα ντελίριο πανικού... κάτι που είναι δεδομένο πως δεν νοιάζει καθόλου τον Μουρίνιο αφού έχει να αφοσιωθεί στο μεγάλο ντέρμπι με την Σίτι που έδειξε σε καλή κατάσταση στην πρεμιέρα με το 3-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ. Ο Πορτογάλος είναι αυθεντία στο να παίρνει αποτέλεσμα σε ντέρμπι και έχει την ισοπαλία τουλάχιστον στο τσεπάκι...αφού δύσκολα θα ρισκάρει με δεδομένο πως με ήττα μπαίνει με την πλάτη στον τοίχο.


ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ-ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ 1: Για την Γιαγκελόνια τα έχουμε πει είναι η τρίτη δύναμη του πρωταθλήματος και φέτος θέλει να διεκδικήσει και το κάτι παραπάνω. Μετά τον αποκλεισμό στο Εuropa League από την Ομόνοια έχει βρει ρυθμό και ανεβαίνει βαθμολογικά ενώ το Μιέσκι Στάντιον είναι από τις δυνατές έδρες στην χώρα. Η Ρουχ Χορζόφ την Πέμπτη πήρε σπουδαία πρόκριση στο κύπελλο με το 2-1 επί της Βίσλα, κουβαλάει όμως κούραση ενώ στην έδρα της Γιαγκελόνια αφού στα τελευταία ματς που την έχει επισκεφτεί έχει 6 ήττες και 3 ισοπαλίες. Άσος σε καλές αποδόσεις.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2:  H Άρσεναλ προέρχεται από μεγάλο σοκ στην πρεμιέρα και την εντός έδρας ήττα από την Γούεστ Χαμ με το ηθικό να πέφτει απότομα μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ απέναντι στην Τσέλσι. Ο Βένγκερ ξέρει ότι ένα δεύτερο στραβοπάτημα θα πυροδοτήσεις κύμα γκρίνιας και η νίκη κόντρα στην σκληροτράχηλη Πάλας είναι μονόδρομος. Έχουν την ποιότητα και την δυναμική να φτάσουν στην νίκη οι Κανονιέρηδες και θα πάμε μαζί τους σε αποδόσεις όμως που αγγίζουν το 1,80 και όχι στο 1,55 του ΟΠΑΠ.






ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δυάδα
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ  ΟVER 3,5  2,00
ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ ΛΟΥΜΠΙΝ-ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ 2  2,10

Μονό αποδεκτό
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  1  7,50

Μονό αποδεκτό
ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ  Χ  3,30


ΣΑΒΒΑΤΟ


Μονό αποδεκτό
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  2  5,00
Δυάδα
ΣΙΒΑΣΠΟΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ  2  2,10
ΛΟΚΕΡΕΝ-ΜΑΛΙΝ  ΟVER  1,80
Δυάδα
ΠΙΑΣΤ-ΛΕΓΚΙΑ ΟVER  2,00
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  1  1,95

ΚΥΡΙΑΚΗ

Moνό αποδεκτό
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΕΛΣΙ Χ  3,50

Δυάδα
ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ-ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ 1  1,95
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2  1,80

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου