Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ο ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ OI REGGAE BOYS


Ένα γκολ μας έλειψε χτες στο Παναμάς-Αϊτή για να πληρωθούμε... ενώ πέσαμε τελείως έξω με τους μικρούς Γερμανούς που έχασαν πολύ εύκολα με 3-0 από την Ισπανία. Λίγο από όλα έχει το σημερινό πρόγραμμα... από το φιλικό του ΠΑΟΚ, Gold Cup, Αργεντινή....Τέσσερα σημεία ξεχωρίσαμε πάμε να τα δούμε.




ΠΑΟΚ-ΜΠΟΧΟΥΜ 2: Θα πάρουμε το ρίσκο να ποντάρουμε σε ένα φιλικό παιχνίδι, καθώς το σετ των αποδόσεων δείχνει να μην είναι σωστά μοιρασμένο. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε τελείως αρχικό στάδιο προετοιμασίας, με νέο προπονητή, νέο σύστημα (3-5-2) χωρίς πολλές προσθήκες και είναι δεδομένο πως δεν είναι έτοιμος... Από την άλλη η Μπόχουμ βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο, καθώς στις 26 του μήνα είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Xτες μπορούσες να βρεις το διπλό στο 3,20 πλέον έχει κατρακυλήσει στο 2,40 και δεν αποτελεί και τόσο μεγάλη ευκαιρία...

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ Χ: Οι δύο ομάδες είναι τα φαβορί για πρόκριση από τον δεύτερο όμιλο, αφού Καναδάς και Ελ Σαλβαδόρ θεωρούνται χαμηλής δυναμικής. Η Κόστα Ρίκα μετά την τεράστια επιτυχία της πρόκρισης στα προημιτελικά του Μουντιάλ το προηγούμενο καλοκαίρι περνάει μια μεταβατική περίοδο, με τον Πάουλο Γουάντσοπ να προσπαθεί να επιβάλλει μια πιο επιθετική φιλοσοφία στους Τίκος. Μεγάλη απώλεια ο Κέιλορ Νάβας που είναι τραυματίας. Ο τερματοφύλακας της Κόστα Ρίκα είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Η Τζαμάικα στο Κόπα Αμέρικα μπορεί να έμεινε χωρίς βαθμό και χωρίς γκολ, έδειξε όμως ανταγωνιστική και αρκετά οργανωμένη αμυντικά. Με δεδομένο πως ακόμα και η τρίτη θέση δίνει πιθανότητα πρόκριση, δεν αποκλείεται να συμβιβαστούν με τον βαθμό.

EΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ-ΚΑΝΑΔΑΣ ΟVER: Χαμηλής δυναμικότητας οι δύο ομάδες και για να έχουν ελπίδες πρόκρισης χρειάζονται την νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι. Το Ελ Σαλβαδόρ δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ παρότι στις δύο τελευταίες διοργανώσεις προκρίθηκε από την φάση των ομίλων... κάτι που δεν κατάφερε ο Καναδάς. Το οver προσφέρεται στο πολύ υψηλό 2,70 και με δεδομένο πως θα ψάξουν τους τρεις βαθμούς θα πάρουμε το ρίσκο να το ποντάρουμε. Ο Ρίκετς των Καναδών είναι ο βασικός επιθετικός και πληρώνει 4,00 το να σκοράρει.

ΤΙΓΚΡΕ-ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ G/G: Το πρωτάθλημα της Αργεντινής αρχίζει ξανά το Σαββατοκύριακο μετά την διακοπή για το Κόπα Αμέρικα. Τίγκρε και Ρίβερ Πλέιτ  χρωστούν το σημερινό ματς, στις πρώτες 14 αγωνιστικές είχαν καλή πορεία με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην 7η θέση και την Ρίβερ Πλέιτ στην 4η αλλά με μια νίκη σήμερα να πιάνουν κορυφή. Κοινό χαρακτηριστικό τους η ευκολία στο σκοράρισμα, η Τίγκρε έχει σκοράρει στα 11 από τα 14 ματς στο πρωτάθλημα, ενώ  η Ρίβερ που έχει την καλύτερη επίθεση με 27 γκολ δεν έχει σκοράρει μόλις σε δύο (9 γκολ-γκολ). Το να σκοράρουν και οι δύο πληρώνει πάνω από 2,00 και θα το ποντάρουμε.


Μονό αποδεκτό
ΠΑΟΚ-ΜΠΟΧΟΥΜ 2  3,20
Μονό αποδεκτό
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ  Χ  3,30
Δυάδα
ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ-ΚΑΝΑΔΑΣ ΟVER  2,70
ΤΙΓΚΡΕ-ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ  G/G   2,00
Αnytime Scorer

EΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ-ΚΑΝΑΔΑΣ  ΡΙΚΕΤΣ  4,00

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου