Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ME TO LIVE SCORE... ΑΝΟΙΧΤΟ




Kάτι κάναμε χτες με τα δύο μονά αποδεκτά μας, αφού ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα όπως ήταν φυσικό από την Μπόχουμ, ενώ Κόστα Ρίκα και Τζαμάικα βολεύτηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Σήμερα δεν ασχοληθούμε με το Gold Cup, αλλά με προκριματικά Europa League και με το Εuro κάτω των 19 όπου θα κοντράρουμε την εθνική μας... Στις 17:00 ξεκινάει το πρώτο ματς που ποντάραμε... στο μακρινό Καζακστάν, στην παραλία λοιπόν με το κινητό ανοιχτό στο Live Score.




EΛΛΑΔΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ 2: Δεύτερη αγωνιστική στον πρώτο όμιλο του Εuro κάτω των 19 και η εθνική μας αντιμετωπίζει την Αυστρία. Την πρώτη αγωνιστική η νίκη με 2-0 επί της Ουκρανίας ήταν περισσότερο και προϊόν τύχης, αφού οι αντίπαλοι μας ήταν εμφανώς καλύτεροι αλλά ο τερματοφύλακας, Κοτσαρής ήταν σε εκπληκτική βραδιά(αναδείχτηκε MVP) και κράτησε το μηδέν με φοβερές επεμβάσεις. Η Αυστρία ηττήθηκε με 1-0 από την Γαλλία, έδειξε όμως άκρως ανταγωνιστική χάνοντας στις λεπτομέρειες. Οι αποδόσεις είναι επηρεασμένες και από τον παράγοντα έδρα (η αναμέτρηση διεξάγεται στην Λάρισα) οι Αυστριακοί είναι ανώτεροι και στο 2,25 θα ποντάρουμε στην νίκη τους. Καλή περίπτωση και το οver αφού η άμυνα μας δεν είναι αξιόπιστη και η Αυστρία μετά την ήττα της πρεμιέρας καίγεται για την νίκη αλλά και τα γκολ σε περίπτωση ισοβαθμίας.

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΟΝ-ΑΛΑΣΚΕΡΤ ΟVER: Στο πρώτο ματς στην Αρμενία η Σεντ Τζόνσον έκανε κακή εμφάνιση ηττήθηκε με 1-0 και κινδυνεύει με αποκλεισμό. Το μεγάλο όπλο της Αλασκέρτ είναι ο αγωνιστικός ρυθμός αφού το πρωτάθλημα στην Αρμενία βρίσκεται στην 28 αγωνιστική. Οι Σκωτζέζοι θεωρητικά είναι ανώτερη σαν ομάδα, θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν το ρυθμό τους για να ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Είναι αρκετά πιθανό να δούμε ανοιχτό ματς με ρυθμό και γκολ, άλλωστε έχει βρει δίχτυα στα 12 από τα τελευταία 13 επίσημα ματς που έχει δώσει.

ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ-ΜΤΚ 1: Οι Σέρβοι πήραν την λευκή ισοπαλία στο πρώτο ματς στην Ουγγαρία και καλούνται τώρα στην καυτή έδρα τους να πάρουν την πρόκριση. Ελαφρώς καλύτεροι ήταν και στο πρώτο ματς, είχαν την κατοχή μπάλας και περισσότερες τελικές.Η Βοϊβοντίνα εντός έδρας στην Ευρώπη από το 2008 και μετά έχει σε 11 ματς 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Συμμετέχει για πέμπτη σερί χρονιά στην Ευρώπη, αυτή την φορά πήρε το εισιτήριο με την κατάκτηση του κυπέλλου.  Θα ποντάρουμε στην έδρα και στο 1,80.

ΚΑΪΡΑΤ ΑΛΜΑΤΙ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ OVER: Oι Καζάκοι στο πρώτο ματς έκαναν την έκπληξη και έφυγαν με σπουδαίο διπλό με 2-0 από το Βελιγράδι με αποτέλεσμα να βρίσκονται μια ανάσα από τον επόμενο γύρο. Σημαντικό πλεονέκτημα το γεγονός πως βρίσκονται σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό σε αντίθεση με τον Ερυθρό Αστέρα που έχει στις πλάτες του μόνο φιλικά παιχνίδια, καθώς το πρωτάθλημα αρχίζει σε 10 μέρες. Για να διεκδικήσει την πρόκριση ο Αστέρας θα πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές... οπότε αναγκαστικά θα παίξει φουλ επίθεση, η Κάιρατ έδειξε και στο πρώτο ματς ότι είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Το over στο 2,00 μοιάζει με καλή επιλογή.

Δυάδα
ΚΑΪΡΑΤ ΑΛΜΑΤΙ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ OVER 2,20
EΛΛΑΔΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ 2  2,37
Δυάδα
ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΟΝ-ΑΛΑΣΚΕΡΤ ΟVER 2,00
ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ-ΜΤΚ 1  1,65


*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου