Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ


Οι Χιλιανοί έπαιξαν με το μαχαίρι στα δόντια... στον τελικό, ο Σαμπαόλι έκανε ματ στον Μαρτίνο με το 3-5-2, κλείδωσε τον Μέσι... και η κούπα σηκώθηκε από τα χέρια του Μπράβο στον ουρανό του Σαντιάγκο. Πλέον έχουμε μπει για τα καλά στο καλοκαίρι, το στοίχημα δεν πρόκειται να μας εγκαταλείψει όμως, μπορεί να τέλειωσε το Κόπα Αμέρικα... ξεκινάει όμως σήμερα το Gold Cup που θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα των ΗΠΑ και του Καναδά. Η διοργάνωση που αφορά τις χώρες της Βόρειας Αμερικής θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα. Φαβορί είναι το Μεξικό και οι ΗΠΑ αφού οι δύο χώρες έχουν κατακτήσει το τρόπαιο στις 11 από τις τελευταίες 12 διοργανώσεις. Ενώ υπάρχει βέβαια και το Εuro κάτω των 19 που διεξάγεται μάλιστα στην χώρα μας (Βέροια, Λάρισα, Κατερίνη). Πολλοί από εσάς όπως και εγώ αντιμετωπίζεται το πρόβλημα με τις Paysafe... οι μοναδικές λύσει είναι η πιστωτική (δεν την προτείνω με τίποτα) ή επιστροφή στον ΟΠΑΠ... Τι να κάνουμε υπομονή μπας και έχουμε καλά νέα τις επόμενες μέρες, πρώτα από όλα για την χώρα μας.





ΗΠΑ-ΟΝΔΟΥΡΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Με φόρα από τις εκπληκτικές εμφανίσεις στα φιλικά του τελευταίου μήνα έρχονται οι ΗΠΑ αφού κατάφεραν να κερδίσουν εκτός έδρας μάλιστα την Ολλανδία και την Αγγλία. Ο Γιούργκεν Κλίνσμαν έχει δώσει επιθετική φιλοσοφία στην ομάδα του και φιλοδοξεί στην κατάκτηση της διοργάνωσης για δεύτερη φορά σερί. Αρκετοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ με τους Φαμπιάν Τζόνσον (Γκλάντμπαχ), Ντέμσει (Σιάλτ), Γιόχανσον (Αλκμάαρ), Άλντιτορ (Τορόντο) να ξεχωρίζουν. Η Ονδούρα μπορεί να μην έχει μεγάλη ποιότητα ως ομάδα, όμως διαθέτει πολύ δεμένο σύνολο και δέχεται δύσκολα γκολ, ενώ μετράει 3 σερί παρουσίες στα ημιτελικά του Γκόλντ Καπ. Με δεδομένο ότι πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις, θα δοκιμάσουμε να πάμε με τα 2-3 γκολ. Για σκόρερ θα επιλέξουμε τον Γιόχανσον στο 2,75.

ΠΑΝΑΜΑΣ-ΑΪΤΗ OVER: O Παναμάς πριν δύο χρόνια ήταν η έκπληξη της διοργάνωσης και έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης όπου ηττήθηκε από τις ΗΠΑ. Με μεγάλες φιλοδοξίες ξεκινάει και φέτος. Ομάδα συνόλου χωρίς παίκτες αστέρια, ξεχωρίζουν ο Τεχάδα που έχει πετύχει 38 γκολ με την φανέλα της εθνικής και ο πολύπειρος τερματοφύλακας Πενέδο που ανήκει στους Λός Άντζελες. Χαμηλής δυναμικής η Αϊτή, με την πρόκριση από τον όμιλο να αποτελεί αν επιτευχθεί τεράστια επιτυχία. Ο Φρανς Μπερτέν με έντονη παρουσία στα Ελληνικά γήπεδα(Απόλλων Καλαμαριάς, Παναχαϊκή, Αιγινιακός) αγωνίζεται στην βασική ενδεκάδα. Για τον Παναμά η νίκη απέναντι στην Αϊτή που είναι η πιο αδύναμη ομάδα στον όμιλο είναι μονόδρομος οπότε θα κυνηγήσει την νίκη και πιθανόν τα πολλά γκολ που θα μετρήσουν στις ισοβαθμίες. Το οver στο 2,10 είναι καλή επιλογή. Για σκόρερ θα επιλέξουμε τον Πέρες στο 2,50.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 1: Στον δεύτερο όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 19, κοντράρονται τα δύο από τα μεγάλα φαβορί (Γαλλία η τρίτη) για την κατάκτηση του τίτλου και οι αποδόσεις που υπάρχουν αδικούν ξεκάθαρα την Γερμανία. Τα πάντσερ έχουν στις τάξεις τους τον Τίμο Βέρνερ που στα 19 του μετράει ήδη 62 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα (32 φέτος με γκολ) με την φανέλα της Στουτγκάρδης. To 3,10 που βρίσκουμε την νίκη των Γερμανών είναι υπερβολικό.


Δυάδα
ΗΠΑ-ΟΝΔΟΥΡΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1,95
ΠΑΝΑΜΑΣ-ΑΪΤΗ ΟVER 2,10

Δυάδα Αnytime Scorer
HΠΑ-ΟΝΔΟΥΡΑ  ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ  2,75
ΠΑΝΑΜΑΣ-ΑΪΤΗ   ΠΕΡΕΣ  2,50\

Μονό αποδεκτό
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 1  3,10

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην εφημερίδα Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου