Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ...



Το Europa League αποδείχτηκε κερδοφόρο αφού και τα τρία σημεία που επιλέξαμε περάσανε, μας τα χάλασαν όμως οι μικροί μας που με καλή εμφάνιση έμειναν στο 0-0 με την Αυστρία και βρίσκονται κοντά στην πρόκριση στους 4 του Euro κάτω των 20. Σήμερα το πρόγραμμα έχει Gold Cup, Σούπερ Καπ Πολωνίας και Euro κάτω των 19...





ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΛΕΓΚΙΑ Χ2: Τελικός του Σούπερ Καπ της Πολωνίας ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Λεχ Πόζναν και την κυπελούχο Λέγκια. Χωρίς ξεκούραση οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, αφού η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του περσινού πρωταθλήματος έγινε στις 7 Ιουνίου και ένα μήνα μετά καλούνται να αγωνιστούν ξανά. Μάλιστα η Λεχ Πόζναν την Τρίτη μπαίνει στην μάχη των προκριματικών του Champions League όπου αντιμετωπίζει την Σεράγεβο. Αντίστοιχα η Λέγκια την Πέμπτη αγωνίζεται στο Europa League. Στις μεταγραφές κινήθηκε πιο δυναμικά η Λέγκια, που μπορεί να έχασε τον Ορλάντο Σα, κάλυψε το κενό του όμως με του Πρίζοβιτς και τον πρώτο σκόρερ του Ουγγρικού πρωταθλήματος Νίκολιτς. Αντίθετα σε η Λεχ Πόζναν πήρε ως ελεύθερο τον Ντούντκα που είναι διεθνής, ενώ στους πρωταθλητές θα αγωνιστεί και ο Τετέι του Πλατανιά. Οι αποδόσεις αδικούν την Λέγκια, καθώς μπορεί η Λεχ Πόζναν να έχει το πλεονέκτημα της έδρας όμως... είναι δεδομένο πως θα έχει περισσότερο το μυαλό της στο ματς με την Σεράγεβο που ακολουθεί. Θα πάμε με το Χ2 στο 1,70.

ONΔΟΥΡΑ-ΠΑΝΑΜΑΣ 1: Η Ονδούρα μπορεί να ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τις ΗΠΑ έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο και ήταν αρκετά ανταγωνιστική. Ο Κολομβιανός τεχνικός, Πίντο είναι πολύ έμπειρος και στήνει εξαιρετικά τις ομάδες του, με αυτόν στον πάγκο πέρυσι η Κόστα Ρίκα έφτασε ως στους 8 του Μουντιάλ. Ο Παναμάς ήταν απογοητευτικός στην πρεμιέρα και έμεινε στο 1-1 με την αδύναμη Αϊτή, βγάζοντας άγχος στο παιχνίδι του με αποτέλεσμα να δεχτεί την ισοφάριση στο τελευταίο δεκάλεπτο. Θα ποντάρουμε στην Ονδούρα που έχει πιο ποιοτικό ρόστερ και προπονητή μετρ της τακτικής.


ΗΠΑ-ΑΪΤΗ ΟVER 3,5: Οι Αμερικάνοι στην πρεμιέρα ξεκλείδωσαν την άμυνα της Ονδούρας με τον Ντέμσεϊ να βρίσκει δίχτυα δύο φορές. Τώρα κόντρα στην αδύναμη Αϊτή θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και είναι πιθανό να προσπαθήσουν να φτάσουν το σκορ σε υψηλά επίπεδα, άλλωστε ο Κλίνσμαν έχει περάσει στην ομάδα του άκρως επιθετική φιλοσοφία.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟVER; Οι Γερμανοί μετά την βαριά ήττα με 3-0 από την Ισπανία στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένοι εκ των πραγμάτων να βγουν μπροστά και να τα δώσουν όλα για την νίκη που θα τους ξαναβάλει στο κυνήγι της πρόκρισης. Από την άλλη η Ολλανδία με την νίκη της πρεμιέρας επί της Ρωσίας είναι πιο άνετη... όμως σίγουρα δεν πρόκειται να παίξει αμυντικά, άλλωστε σε αυτές τις ηλικίες πολλές φορές λείπει η σκοπιμότητα. Θα πάμε με το οver που το βρίσκουμε σε αποδόσεις που αγγίζουν το 2,00.

Δυάδα
ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΛΕΓΚΙΑ Χ2 (Δ)  1,70
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟVER  1,95
Δυάδα
ΗΠΑ-ΑΪΤΗ ΟVER 3,5  2,50

ONΔΟΥΡΑ-ΠΑΝΑΜΑΣ 1  2,70

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου