Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΤΖΑΜΑΪΚΑ, KOΣΤΑ ΡΙΚΑ, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ




Aπόλυτο μηδέν στις χτεσινές μας προτάσεις... ούτε καν πλησιάσαμε σε κανένα από τα τέσσερα σημεία. Μικρό το κακό άλλωστε έχουμε πει πως τα πονταρίσματα μας είναι με πλήρη καλοκαιρινή διάθεση αυτό το διάστημα... Στους ίδιους ρυθμούς και σήμερα με Gold Cup, Βραζιλία και λίγο από ΜLS...





TZAMΑΪΚΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ 1: Η Τζαμάικα μετά από ένα εντυπωσιακό ματς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στο φαβορί του ομίλου Κόστα Ρίκα και τώρα θέλει την νίκη απέναντι στον Καναδά για να κάνει βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά. Οι Reggae Boys έδειξαν σε καλή κατάσταση προηγήθηκαν στο σκορ και παρότι η Κόστα Ρίκα έκανε την ανατροπή ισοφάρισαν στο τελικό 2-2 με το εκπληκτικό γκολ του Μακνάφ. Ο Καναδάς παρουσίασε ένα μέτριο πρόσωπο, έδειξε να μην έχει επιθετικά την ποιότητα να σπάσει την άμυνα του Ελ Σαλβαδόρ με το 0-0 να είναι κακό αποτέλεσμα. Θα ποντάρουμε στην Τζαμάικα που δείχνει να είναι αρκετά οργανωμένη ομάδα και διαθέτει στις τάξεις της δύο-τρεις παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά (Όστιν, Μόργκαν, Μακνάφ).

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ ΟVER: H Kόστα Ρίκα με τον Πόλ Γουάντσοπ στον πάγκο έχει αποκτήσει επιθετικό πνεύμα και παίζει φουλ επίθεση. Είναι χαρακτηριστικό πως σε 14 ματς (φιλικά και επίσημα) με τον βετεράνο επιθετικό στον πάγκο μετράει 12 οver. Ποιοτική ομάδα άλλωστε από την μέση και μπροστά είναι (Κάμπελ, Ρούις, Σαμπόριο). Απέναντι στο Ελ Σαλβαδόρ η νίκη είναι μονόδρομος αφού σε διαφορετική περίπτωση οι Τίκος κινδυνεύουν με πρόωρο αποκλεισμό. Το οver μπορούμε να το βρούμε σε τιμές που αγγίζουν το 2,40 και θα το τιμήσουμε.

ΣΑΝΤΟΣ-ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ ΟVER: Σε κάκιστη κατάσταση η Σάντος που μετράει 4 σερί ήττες και έπεσε στην 17η θέση της βαθμολογίας. Παρά την κακή της πορεία έχει καλή επαφή με τα δίχτυα αφού έχει σκοράρει στα 10 από τα 12 παιχνίδια που έδωσε φέτος στο πρωτάθλημα. Μετά την φυγή του Ρομπίνιο το βάρος έχει πέσει στον Ολιβέιρα που είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 8 γκολ, ενώ έχει σκοράρει στα τρία τελευταία ματς. Η Φιγκεϊρένσε βρίσκεται στην 11η θέση αλλά έχει αρκετές αδυναμίες εκτός έδρας, μετράει πάντως τρία σερί γκολ-γκολ. Θα πάμε με το οver του 2,15 άλλωστε μαζί μας είναι και η παράδοση αφού σε 17 αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες οι 13 ήρθαν οver.

NEA YOΡΚΗ-ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ 2-3 ΓΚΟΛ: Σε μέτρια κατάσταση η Νέα Υόρκη που έρχεται από ήττα στο Κολόμπους. Τραγική φόρμα για τους Νιού Ίγκλαντ που μετράνε 4 σερί ήττες δεχόμενοι συνολικά 9 γκολ. Κοινό σημείο στα στατιστικά τους η τάση τους να φέρνουν σύνολο γκολ 2-3. Η Νέα Υόρκη σε 8 εντός έδρας ματς έχει φέρει 7 και οι Νιού Ίνγκλαντ σε 10 εκτός έδρας έχει φέρει 8. Αυτή θα είναι η επιλογή μας.

Δυάδα
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ ΟVER 2,40
TZAMAΪΚΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ 1  2,30

Δυάδα
ΣΑΝΤΟΣ-ΦΙΓΚΕΡΕΪΝΣΕ ΟVER  2,15
NEA YΟΡΚΗ-ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ 2-3 ΓΚΟΛ  2,00

Αnytime Scorer
ΣΑΝΤΟΣ-ΦΙΓΚΕΡΕΪΝΣΕ  ΟΛΙΒΕΪΡΑ  2,70

*Η στήλη του Tsatala  καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου