Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Η ΣΑΝΓΚΑΗ ΚΑΙ Η ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ...


Τα εξωτικά μέρη που επισκεφτήκαμε χτες δεν μας έκαναν το χατήρι... έτσι σήμερα θα ταξιδέψουμε στην παγωμένη Σκαδιναβία... αλλά και στην Κίνα, με δεδομένο πάντα πως βρισκόμαστε σε καλοκαιρινό mood στοιχηματισμού. Προτεραιότητα αποτελούν οι παραλίες...


OΥΚΡΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ ΟVER: Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro κάτω των 19 με την Ουκρανία να μην έχει ελπίδες πρόκρισης μετά τις ήττες από Ελλάδα και Γαλλία. Αντίθετα η Αυστρία για να πάρει την πρόκριση θέλει νίκη δικιά της και παράλληλα ήττα της εθνική μας από την Γαλλία για να την πιάσει στους 4 βαθμούς, οπότε για την πρόκριση να μετρήσει τα γκολ. Η επιλογή μας θα είναι το over οι Ουκρανοί χωρίς άγχος θα προσπαθήσουν να αποχαιρετήσουν με ψηλά το κεφάλι την διοργάνωση ενώ οι Αυστριακοί είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν την νίκη με γκολ για να εξαντλήσουν τα περιθώρια πρόκρισης που έχουν.

ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ-ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ 1: Πρόκειται για δύο ομάδες που δεν έχουν μεγάλες διαφορές και βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας. Η Λίλεστρομ έχει αήττητο 4 αγωνιστικών, έρχεται όμως από τρεις σερί ισοπαλίες. Στην έδρα της είναι αρκετά δυνατή αφού σε 7 ματς έχει μόλις μία ήττα. Από την άλλη η Στρομσγκόντσετ την Πέμπτη το βράδυ απέδρασε με την νίκη επί της Παρτιζάνι στην Αλβανία και την προσεχή Πέμπτη αντιμετωπίζει την Μλάντα Μπόλεσλαβ στην Τσεχία για τον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Europa League. To γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εβδομάδα ευρωπαϊκών υποχρεώσεων με τρία ταξίδια μας οδηγεί στον άσο που βγαίνει και από την παράδοση με την Λίλεστρομ να έχει 6 νίκες στα 8 τελευταία ως γηπεδούχους απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο.

ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ-ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ 2: Η Σανγκάη ΣΠΓ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα και προέρχεται από πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον φιγουράρει στην δεύτερη θέση ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Γκουοάν την οποία και κυνηγά. Ο γυρολόγος Σβεν Γκόραν Έρικσον κολλάει τα τελευταία χρυσά ένσημα με την διοίκηση της Κινέζικης ομάδας να του κάνει δώρο την απόκτηση του Γκανέζου Ασαμόα Γκιάν. Η γηπεδούχος βρίσκεται σε κακή κατάσταση αφού μετράει μία μόλις νίκη σε 9 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Την Τετάρτη γθα το κύπελλο η Σανγκάη επικράτησε με 2-1 επί της σημερινή της αντίπαλο. Θα πάμε με το διπλό που αγγίζει τις τιμές του 2,00 αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει φόρα.

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ-ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Η πρωτοπόρος Γκέτεμποργκ υποδέχεται την έκπληξη της φετινής χρονιάς μέχρι τώρα και δεύτερη στην βαθμολογία Νόρκεπινγκ. Οι αποδόσεις είναι ξεκάθαρο πως αδικούν τους φιλοξενούμενους που τρέχουν αήττητο σερί δέκα αγωνιστικών με 8 νίκες. Σίγουρα η Γκέτεμποργκ έχει προβάδισμα αφού έχει μεγαλύτερη ποιότητα ως ομάδα ενώ η άμυνα της με μόλις 7 γκολ παθητικό σε 14 ματς είναι για σεμινάριο. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στο ημίχρονο τουλάχιστον στα πρώτα 45 λεπτά μπορούν να αντέξει η Νόρκεπινγκ.

Δυάδα
OΥΚΡΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ ΟVER  2,10
ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ-ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ 2  2,05

Δυάδα
ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ-ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  2,37
ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ-ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ 1  2,50

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου