Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

CHAMPIONS LEAGUE, GOLD CUP ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΕΜΙΛΥ


Καλά τα πήγαμε την Κυριακή κάνοντας 3 στα 4 στα σημεία μας και βγάλαμε το κατιτί μας... Επιστρέφουμε σήμερα με προκριματικά Champions League αλλά και Gold Cup που έχουμε φτάσει στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.H φωτογραφία είναι από το επίσημο λογαριασμό της Έμιλι Ρατακόφσκι που είναι διακοπές...




KANAΔΑΣ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 2 & OVER: Τελευταία αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο του Gold Cup και η πρόκριση παραμένει ανοιχτή, με την Κόστα Ρίκα να κινδυνεύει να μείνει εκτός μετά την ισοπαλία με το Ελ Σαλβαδόρ (1-1) δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις, πληρώνοντας για ακόμη μια φορά την κακή αμυντική λειτουργία και την επιθετική φιλοσοφία που έχει περάσει ο Γούαντσοπ. Πλέον για να πάρει σίγουρα την πρόκριση θέλει την νίκη απέναντι στον Καναδά, έχει από την μέση και μπροστά παίκτες με ποιότητα και εμπειρία (Ρούις, Κάμπελ, Σαμπόριο, Μπόρχες). Ο Καναδάς είναι μια κακή ομάδα έχει ένα βαθμό μετά το 0-0 με το Ελ Σαλβαδόρ ενώ απέναντι στην Τζαμάικα έπαιξε μαζική άμυνα για να δεχτεί το μοιραίο γκολ στο 93'. Πλέον μόνο με νίκη παίρνει την πρόκριση και αναγκαστικά θα παίξει ανοιχτά, κάτι που βολεύει αφάνταστα την Κόστα Ρίκα. Το διπλό του 2,00 είναι επιλογή και αν συνδυαστεί με οver (12 στα 15 τελευταία έχουν οι Τίκος) εκτοξεύεται στο 4,33.

TZAMAΪΚΑ-ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ 1: Άνετη η Τζαμάικα με ένα βαθμό εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση... που μπορεί να έρθει όμως ακόμα και με ήττα, αφού οι δύο καλύτεροι τρίτοι των ομίλων προκρίνονται. Το Ελ Σαλβαδόρ μετά τα χτεσινά αποτελέσματα δεν βολεύεται με την ισοπαλία εκτός αν είναι με πολλά γκολ (πάνω από 2-2), οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να ψάξει την νίκη. Οι Reggae Boys μπορεί να μην έχουν τεράστια ποιότητα ως ομάδα είναι όμως οργανωμένο σύνολο, μπορούν να διαχειριστούν την αναμέτρηση αφού τους κάνει η ισοπαλία και να χτυπήσουν στην κόντρα στα κενά που θα αφήσουν οι αντίπαλοι τους όταν επιτεθούν για να ψάξουν την νίκη.

ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ-ΕΛΣΙΝΚΙ 1Χ: Δεύτερο σερί πρωτάθλημα στην Λετονία για την Βέντσπιλς που φιλοδοξεί να προκριθεί από τον πρώτο γύρο των προκριματικών, πέρυσι δυσκόλεψε αρκετά την Μάλμε στον πρώτο γύρο. Σχεδόν με την ίδια ομάδα της περσινής χρονιάς αφού δεν υπήρχαν αλλαγές στο ρόστερ, στηρίζεται κυρίως σε Λετονούς, έχοντας ελάχιστους ξένους στο ρόστερ με τον επιθετικό από την Μαυριτανία Ντιάν να είναι ένας από αυτούς. Η μόνιμη πρωταθλήτρια Φιλανδίας, Ελσίνκι βρίσκεται σε κακή κατάσταση το τελευταίο διάστημα αφού αγνοεί την νίκη στο πρωτάθλημα τις τελευταίες 4 αγωνιστικές, γεγονός αξιοσημείωτο για την δυναμική της. Ξεκάθαρο φαβορί σύμφωνα με τους μπουκ οι Φιλανδοί, θα ρισκάρουμε να πάμε με το 1Χ που πληρώνει 1,80.

TΡΕΝΤΣΙΝ-ΣΤΕΑΟΥΑ G/G: Αγώνας γιορτή για τους γηπεδούχους που έκαναν πέρυσι το νταμπλ στην Σλοβακία, και συμμετέχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα προκριματικά του Champions League. Απίθανη χρονιά η περσινή αφού οι δύο τίτλοι που κατέκτησε ήταν οι πρώτοι στην ιστορία για το κλαμπ. Με μεγάλο ενθουσιασμό περιμένουν οι οπαδοί το σημερινό ματς, που θα γίνει στην Ζλίνα και όχι στο κανονικό γήπεδο της Τρέντσιν. H Στεάουα από την άλλη έχει μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση έχασε κάποιους σημαντικούς ποδοσφαιριστές στις μεταγραφές (Τανάσε, Αρλάουσκις, Ρουσέσκου). Ισορροπημένο το σετ των αποδόσεων, θα ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο, οι γηπεδούχοι θα παίξουν με πάθος και ενθουσιασμό όμως η πρωταθλήτρια Ρουμανίας έχει την ποιότητα και την εμπειρία να βρει ένα τουλάχιστον γκολ.

ΣΑΡΑΓΕΒΟ-ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ 2-3 ΓΚΟΛ: Γεμάτη ενθουσιασμό οι Βόσνιοι σε κατάμεστο γήπεδο αλλά και την Τurkish Airlines να είναι ο χρηματοδότης της ομάδας. Πήρε τον τίτλο πέρυσι στην Πολωνία η Λεχ Πόζναν και φιλοδοξεί να επιστρέψει και στο ευρωπαϊκό προσκήνιο. Χωρίς πολλές αλλαγές στο ρόστερ ξεκίνησε εντυπωσιακά την χρονιά κερδίζοντας εύκολα με 3-1 την Λέγκια την Παρασκευή στον τελικό του Σούπερ Καπ. Ισορροπημένη αναμέτρηση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, θα πάμε με τα 2-3 γκολ που καλύπτουν πολλά ενδεχόμενα.

ΣΚΕΡΝΤΕΜΠΕΟΥ-ΚΡΟΥΣΑΝΤΕΡΣ 1: Πέντε σερί χρονιές πρωταθλήτρια Αλβανίας η Σκερντεμπέου που παράλληλα με την άνοδο του Αλβανικού ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει και την δική της. Σούπερ μεταγραφή ο Σαλίχι που επέστρεψε στο εγχώριο πρωτάθλημα. Οι Κρουσάντερς ή Κρουσέιντερς όπως θέλετε... έγιναν η πρώτη ομάδα από την Βόρειο Ιρλανδία που προκρίνεται στην επόμενη φάση του Champions League μετά από 21 χρόνια... οι μισοί της παίκτες είναι ερασιτέχνες. Ο άσος έστω και στο 1,60 έχει αξία.

Μονό αποδεκτό
ΚΑΝΑΔΑΣ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 2 & ΟVER  4,33

Δυάδα
ΤΖΑΜΑΪΚΑ-ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ  1  2,15
ΣΑΡΑΓΕΒΟ-ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ  2-3 ΓΚΟΛ  1,90

Τριάδα
ΤΡΕΝΤΣΙΝ-ΣΤΕΑΟΥΑ G/G  1,85

ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ-ΕΛΣΙΝΚΙ  1Χ(Δ)  1,70
ΣΚΕΡΝΤΕΜΠΕΟΥ-ΚΡΟΥΣΑΝΤΕΡΣ  1  1,60

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου