Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣ ΤΟ ΜΑΛΜΕ


Με θετικό πρόσημο κύλησε και η χτεσινή μέρα αφού η δυάδα μας με τα 2-3 γκολ στο Σαράγεβο-Λεχ Πόζναν και την νίκη της Τζαμάικα μας πλήρωσε. Βόλτα σε τρεις ηπείρους κάνουμε σήμερα με τα τέσσερα σημεία που επιλέξαμε. Έχουμε επιλογές από το Gold Cup της Αμερικής, την Κίνα, την Ιαπωνία αλλά και τα προκριματικά του Champions League. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά.


MEΞΙΚΟ-ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ & ΤΟΜΠΑΓΚΟ OVER: Εντυπωσιακή πορεία για τους νησιώτες που με δύο νίκες εξασφάλισαν ήδη την πρόκριση τους στα προημιτελικά και πλέον θα διεκδικήσουν χωρίς άγχος και την πρωτιά από το ισχυρό Μεξικό. Άκρως αποτελεσματικοί στην επίθεση καθώς πέτυχαν 5 γκολ απέναντι σε Γουατεμάλα και Κούβα. Το Μεξικό απογοήτευσε τους 50.000 οπαδούς του στο ματς με την Γουατεμάλα  με το τελικό 0-0 να μην ικανοποιεί σε καμία περίπτωση την ομάδα του Ερέρα. Πλέον για να πάρει την πρωτιά του ομίλου που εξασφαλίζει πιο εύκολο μονοπάτι μέχρι  τον τελικό, αλλά και αποφυγή των ΗΠΑ χρειάζεται αποκλειστικά την νίκη. Θα πάμε με το οver στο 1,95 αφού περιμένουμε από το Μεξικό να ανεβάσει στροφές και το Τρίνινταντ είναι ομάδα που μπορεί να συνεισφέρει επιθετικά.

ΝΑΓΚΟΓΙΑ-ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ ΟVER: Η Γκάμπα Οσάκα πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος στην πρώτη φάση αφού τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Τον ίδιο στόχο έχει και στην δεύτερη φάση, την οποία ξεκίνησε με νίκη 2-1 επί της Κόφου. Μέτρια πορεία για την Ναγκόγια που τερμάτισε στην 9η θέση, ενώ ξεκίνησε άσχημα και τον δεύτερο γύρο γνωρίζοντας ήττα στην έδρα της Σονάν με 2-1. Το over θα είναι η επιλογή μας αφού ευνοείται απόλυτα από την παράδοση κάνοντας την εμφάνιση του και στις 8 αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο την Ναγκόγια.

ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ-ΓΚΟΥΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ ΟVER: Oι γηπεδούχοι έχουν μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία και ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς για να επιστρέψουν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Εντός έδρας έχουν καλό ρεκόρ με 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Ενισχύθηκαν σημαντικά, με την επίθεση να αποτελείται από τους Ντεμπά Μπα και Τιμ Κέιχιλ. Στην άμυνα αγωνίζεται ο δικός μας Αβράαμ Παπαδόπουλος. Η Γκουάν είναι η πρωτοπόρος στην βαθμολογία, τρέχει αήττητο σερί 11 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα και θέλει την νίκη για να παραμείνει στην κορυφή. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Μαυροβούνιος επιθετικός Νταμιάνοβιτς. Θα πάμε με το οver, η Σανγκάη ποντάρει πολλά στην επίθεση της και ψάχνει βαθμούς και η Γκουάν ως πρωτοπόρος θέλει μόνο νίκη.

MAΛΜΕ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ G/G: Η Μάλμε μετά την πορεία της μέχρι στους ομίλους του Champions League αλλά και την κατάκτηση του περσινού τίτλου βρίσκεται σε κάθοδο αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν. Στο τρέχων πρωτάθλημα βρίσκεται στην έκτη θέση,  8 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Μεγάλο πρόβλημα η άμυνα όπου δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, σε 15 ματς πρωταθλήματος κράτησε το μηδέν μόλις 3 ματς. Η πρωταθλήτρια Λιθουανίας Ζαλγκίρις μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά και να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ και να μας δώσει το 2,20 του γκολ-γκολ.

Δυάδα
MEΞΙΚΟ-ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ & ΤΟΜΠΑΓΚΟ OVER 1,95
ΜΑΛΜΕ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ G/G  2,20

Δυάδα
ΝΑΓΚΟΓΙΑ-ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ ΟVER  1,95
ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ-ΓΚΟΥΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ ΟVER  1,95

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου