Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ Η ΛΕΙΨΙΑ



Ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε ολοκληρωτικά την Λοκομοτίβα την Πέμπτη με ηγέτη τον Λούκας όπως είχαμε προβλέψει, όμως οι Κροάτες δεν σκόραραν για να μας δώσουν και το γκολ-γκολ. Γενικά η Πέμπτη έκλεισε με ήττα με μόλις 3 στα 4 σημεία, αλλά ευτυχώς τo anytime Λούκας περιόρισε κάπως την ζημιά. Επιστρέφουμε σήμερα με σημεία, με την Ελβετία να έχει την μερίδα του λέοντος.




HΠΑ-ΠΑΝΑΜΑΣ ΟVER: Ο μικρός τελικός των απογοητευμένων με τους Αμερικάνους να γνωρίζουν απρόσμενο αποκλεισμό από την Τζαμάικα στα ημιτελικά και τον Παναμά να μένει εκτός μετά από μια σφαγιαστική διαιτησία υπέρ του Μεξικού. Περιμένουμε από τις δύο ομάδες να παίξουν χωρίς άγχος και να προσφέρουν γκολ και θέαμα ώστε να πάρουμε το οver σε τιμές πάνω από 2,00. Οι ΗΠΑ θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τον αποκλεισμό και ο Παναμάς να αποδείξει πως άξιζε μια θέση στον τελικό.

ΚΑΣΙΜΑ-ΤΟΚΥΟ G/G: Zευγάρι με έντονη παράδοση σε ματς με πολλά γκολ. Σε 31 αναμετρήσεις μεταξύ τους οι 26 είχαν γκολ και από τις δύο πλευρές, ενώ το 0-1 στην έδρα του Τόκυο στον πρώτο γύρο έσπασε ένα σερί 24 συνεχόμενων γκολ-γκολ, Δεν γίνεται να αγνοήσουμε αυτά τα νούμερα θα ποντάρουμε και σήμερα στο γκολ-γκολ στο 1,75.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΛΟΥΚΕΡΝΗ 1: Γεμάτοι φιλοδοξίες ξεκίνησαν την χρονιά οι γηπεδούχοι που μετά την δεύτερη θέση της περσινής χρονιάς στοχεύουν ακόμα και στην κορυφή. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έμειναν στο 1-1 στην έδρα της ισχυρής Ζυρίχης, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο δεκάλεπτο. Σπουδαία μεταγραφή ο Σέρβος Σουλεϊμανί από την Μπενφίκα. Την Τρίτη ακολουθεί η πρώτη αναμέτρηση με την Μονακό για τα προκριματικά του Champions League και είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσει να καθαρίσει την νίκη απέναντι στην αδύναμη Λουκέρνη όσο πιο γρήγορα γίνεται. Οι φιλοξενούμενοι στην πρεμιέρα έμειναν στο 2-2 με την Σιόν ενώ την Τρίτη έχασαν σε φιλικό με 4-1 από την Ντόρτμουντ. Δίκαιες αποδόσεις του άσου στο 1,75.

ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΛΕΙΨΙΑ 2: Η Λειψία μετά την περσινή αναγνωριστική χρονιά στην κατηγορία φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Στο μεταγραφικό παζάρι σάρωσε τα πάντα, αφού με την Red Bull χορηγό έδωσε περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση της, ενώ έπεισε τον πολύπειρο Ράνγκίνγκ να επιστρέψει στους πάγκους. Στα φιλικά είχε μόνο νίκες και κόντρα σε δυνατές ομάδες όπως η Σαουθάμπτον και η Ρούμπιν Καζάν. Η ΦΣΒ αναμένεται και φέτος να παλέψει για την σωτηρία της παρά τις πολλές αλλαγές που έκανε στο ρόστερ της. Αν και για πρεμιέρα το 1,90 του διπλό είναι μικρό θα κάνουμε τα στραβά μάτια και θα πάμε με την Λειψία.

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 1Χ: Οι Ακρίδες φέτος θέλουν να παλέψουν για μια θέση στην τριάδα και ενισχύθηκαν αρκετά στις μεταγραφές με την έλευση του Σουηδού Κάλστρομ να ξεχωρίζει. Εντυπωσιακό διπλό στην πρεμιέρα με 5-3 στην έδρα της Τουν. Η Βασιλεία με νέο προπονητή και χωρίς τους σημαντικούς Στρέλερ, Φρέι και Σερ είναι το μεγάλο φαβορί και για το φετινό εγχώριο τίτλο, όμως με την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με την Λεχ Πόζναν για τα προκριματικά του Champions League να έρχεται... είναι πιθανό να αφήσει σε δεύτερη μοίρα το σημερινό ματς. Στο 1,80 θα πάρουμε το ρίσκο με την Γκρασχόπερς.

Τριάδα
ΓΡΑΣΧΟΠΕΡΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 1Χ(Δ)  1,80
ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΛΕΙΨΙΑ 2  1,90
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΛΟΥΚΕΡΝΗ 1  1,75
Δυάδα
ΗΠΑ-ΠΑΝΑΜΑΣ ΟVER 2,10

KAΣΙΜΑ-ΤΟΚΥΟ  G/G  1,75

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου