Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΛΟΥΚΑΣ



H σχέση μας με το ταμείο κρατήθηκε και χτες σε καλά επίπεδα... αφού περάσαμε μια ωραία δυαδούλα. Αυτή που εντυπωσίασε πάντως χτες ήταν η Τζαμάικα που έπαιξε πανέξυπνα κόντρα στους Αμερικάνους και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Gold Cup. Είχα την ευκαιρία να δω το ματς και χτυπούσα το κεφάλι μου που δεν πόνταρα στους Reggae Boys...ενώ τους πίστευα. Αnyway σήμερα θα ασχοληθούμε με το Europa League και τον ΠΑΟΚ που εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση.



ΠΑΟΚ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ G/G: Πολύ κοντά στην καταστροφή έφτασε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς στην Κροατία αλλά το γκολ του Μακ στο τέλος τον γλίτωσε από τα χειρότερα και πλέον του αρκεί μια απλή νίκη για να πάρει την πρόκριση. Γενικά ο Δικέφαλος δεν ήταν τόσο κακός για την περίοδο που βρίσκεται, επιθετικά δημιούργησε φάσεις αλλά ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια. Εκεί που έχει πρόβλημα είναι η άμυνα του που θύμισε τα περσινά... κάνοντας δώρο δύο γκολ στην Λοκομοτίβα. Η αμυντική λειτουργία δύσκολα θα διορθωθεί οπότε είναι αρκετά πιθανό να δεχτεί και σήμερα γκολ ο ΠΑΟΚ, με το γκολ στο 2,10 να είναι εξαιρετικό. Από κει πέρα έχοντας στην ενδεκάδα του πιθανόν τους Λούκας, Ρατς και Νομπόα απόκτα μεγαλύτερη ποιότητα και μπορεί να φτάσει σε σκορ πρόκρισης. Θα ρισκάρουμε να πάμε με το 3-1, ενώ βλέπω και τον Λούκας να πετυχαίνει γκολ στην επιστροφή του.

ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ -ΣΚΟΝΤΟ ΡΙΓΑ G/G: Εντυπωσιακό ματς στην Λετονία από τις δύο ομάδες με επιθετικό ποδόσφαιρο και αρκετές φάσεις και το τελικό 2-2 να δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην Ντέμπρετσεν. Η ουγγρική ομάδα πάντως να έχει θέμα στην αμυντική λειτουργία αφού και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Κυριακή κέρδισε με 3-2 Μπεκεσκάμπα. Γενικότερα οι γηπεδούχοι έχουν πέντε οver στα τελευταία έξι σε όλες τις διοργανώσεις. Το έχει... το γκολ και η Σκόντο Ρίγα αφού πέτυχε τέσσερα γκολ και απέναντι στην Σεν Πάτρικς στο προηγούμενο γύρο και αναγκασμένη να παίξει για την νίκη για να πάρει την πρόκριση. Ανοιχτό ματς περιμένουμε και πάλι με το g/g του 2,00 να μας ικανοποιεί.

ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ-ΣΟΛΙΓΚΟΡΣΚ ΟVER: H Bακ Πέλετς με το 1-0 στο πρώτο ματς στην Λευκορωσία έχει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης. Πάντως στο πρώτο ματς υπέφερε αρκετά από το νεανικό σύνολο της Σόλιγκορσκ και χρειάστηκε αρκετή δόση τύχης για να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα, οι 19 τελικές προσπάθειες των Λευκορώσων που ήταν απελπιστικά όμως άστοχοι δείχνουν πολλά. Η Πέλετς πλέον έχοντας το πάνω χέρι στο γήπεδο της μπορεί να διαχειριστεί όπως θέλει την ρεβάνς. Περιμένουμε πολλά στην αναμέτρηση αφού οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν προφανώς με ρίσκο κάτι που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι Αυστριακοί.

ΓΚΑΜΠΑΛΑ-ΚΟΥΚΑΡΙΚΙ 2: Η Κουκαρίκι στο πρώτο ματς στην Σερβία κυριάρχησε απόλυτα και έφτασε στην νίκη με 1-0 ένα αποτέλεσμα που πιθανώς την αδικεί αφού οι τελικές προσπάθειες ήταν 18-3. Την Κυριακή έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση φεύγοντας με το εντυπωσιακό 4-0 από την έδρα της ισχυρής Βοϊβοντίνα για το πρωτάθλημα. Μέτρια ομάδα η Γκαμπάλα είχε ως κορυφαίο τον τερματοφύλακα της στο πρώτο ματς, καλείται τώρα να κάνει την ανατροπή εντός έδρας (η αναμέτρηση θα γίνει 165 χλμ, μακριά από την φυσική της έδρα). Ανώτερη ομάδα η Κουκαρίκι μπορεί να χτυπήσει στην κόντρα όταν κάποια στιγμή ρισκάρουν οι γηπεδούχοι.

Δυάδα
ΠΑΟΚ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ G/G   2,10
NTEMΠΡΕΤΣΕΝ-ΣΚΟΝΤΟ ΡΙΓΑ G/G   2,10

Ακριβές σκορ
ΠΑΟΚ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ  3-1   12,00

Αnytime Scorer  
ΛΟΥΚΑΣ (ΠΑΟΚ)   2,45

Δυάδα
ΓΚΑΜΠΑΛΑ-ΚΟΥΚΑΡΙΚΙ   2  2,85
ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ-ΣΟΛΙΓΚΟΡΣΚ  ΟVER  2,10

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου