Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ BOB MARLEY



Μπήκαμε δυνατά χτες με το Γιαπωνέζικο γκολ-γκολ και την Λειψία... αλλά μετά μας έφαγε η μαρμάγκα, αφού είχαμε μηδέν στα τρία με Γιούνγκ Μπόις, Γκρασχόπερς και το οver των ΗΠΑ. Σήμερα η κατάσταση θα είναι λίγο Reggae... και θα ποντάρουμε στην Τζαμάικα για την κατάκτηση του Gold Cup. Πολύ δεμένο σύνολο, με πολλά φυσικά προσόντα και δυνάμεις στο παιχνίδι τους... κόντρα στο Μεξικό που για να φτάσει στον τελικό χρειάστηκε να γίνει σκάνδαλο ισάξιο με εκείνο του Μουντιάλ του 2002 υπέρ της Κορέας.

ΥΓ.Tην κυρία της φωτογραφίας την περιποιείται ο Στοχ...και ύστερα ψάχνουμε να βρούμε γιατί δεν μπορεί να αποδώσει σύμφωνα με την αξία του...



ΤΕΛΙΚΟΣ GOLD CUP-NA TO ΣΗΚΩΣΕΙ Η ΤΖΑΜΑΪΚΑ: Οι Reggae Boys κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση προκρίθηκαν στον τελικό αφήνοντας εκτός το μεγάλο φαβορί και διοργανώτρια ΗΠΑ. Η ομάδα του Γερμανού Σέφερ είναι εξαιρετικά δεμένο σύνολο με πολλά τρεξίματα και ποδοσφαιριστές με πολλά... φυσικά προσόντα. Το Μεξικό από την άλλη για να φτάσει ως εδώ χρειάστηκε δύο ''σφαγές'' και δύο πέναλτι που μόνο κατά φαντασία υπήρχαν. Τόσο απέναντι στην Κόστα Ρίκα, όσο και απέναντι στον Παναμά δεν έπεισε σε καμία περίπτωση με τις εμφανίσεις του. Μάλιστα η μεγαλύτερη εφημερίδα του Μεξικού, η Record στο πρωτοσέλιδο της ζητούσε συγνώμη από τον Παναμά για τον τρόπο που πήρε την πρόκριση... η εθνική τους. Η Τζαμάικα φτάνει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό και θα ποντάρουμε στον ενθουσιασμό της, στο 3,25 να κατακτήσουν το τρόπαιο οι Reggae Boys.

ΥΓ. Προσέξτε τον αρχηγό Όστιν που κυκλοφορεί ελεύθερος στα 30 του μετά από τρία χρόνια θητείας στην Λιντς.

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ-ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ 1: Σαφώς ανώτερη ομάδα η Γιαγκελόνια, τερμάτισε πέρυσι στην τρίτη θέση και φέτος φιλοδοξεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Δεν ξεκίνησε καλά πάντως καλά την χρονιά αφού την Πέμπτη αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League γνωρίζοντας την ήττα στην Κύπρο από την Ομόνοια. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές λόγο του Ευρωπαϊκού ματς και γνώρισε την ήττα με 3-2 στην έδρα της Κορόνα. Η νεοφώτιστη Νιετσιέτζα έχει μικρό ρόστερ και θα παλέψει για την παραμονή της, στην έδρα της ισχυρής Γιαγκελόνια πάντως αναμένεται να τα βρει σκούρα. Ο άσος σε αποδόσεις που αγγίζουν το 2,00 είναι αποδεκτός.

ΛΕΓΚΙΑ-ΠΟΝΤΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ ΟVER: Πολύ καλά μπήκε στην σεζόν η Λέγκια που μετά το 4-1 στην έδρα της Σλασκ προκρίθηκε με συνολικό 4-0 επί της Μποτοσάνι στο Europa League. To νέο της επιθετικό δίδυμο αποτελείται από τον Ούγγρο Νίκολιτς (3 γκολ σε 2 ματς) και τον Κροάτη Πρίγιοβιτς (1 γκολ σε 2 εμφανίσεις) και δείχνει να καλύψει και με το παραπάνω το κενό του Ορλάντο Σα. Η παράδοση δείχνει πολλά γκολ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, με 7 over σε 10 ματς. Θα ποντάρουμε στο οver του 1,85.

ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ-ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 2: H Mπόκα ενισχύθηκε αφάνταστα με την απόκτηση του Τέβες, καθώς στο πρόσωπο του Απάτσι... βρήκε τον ηγέτη που τόσο της έλειπε. Πλέον στην επίθεση διαθέτει απίστευτη ποιότητα με τους Πέρες, Καλέρι και Παλάσιος. Για να παραμείνει στην κορυφή θέλει την νίκη στην δύσκολη έδρα της Μπελγράνο, κάτι που έχει καταφέρει τις δύο τελευταίες φορές που την επισκέφτηκε. Θα ποντάρουμε στην ποιότητα της Μπόκα σε ένα διπλό που αγγίζει το 2,40.


ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ  2: Σε εξαιρετική κατάσταση η Κορίνθιανς με έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα και πέντε ματς χωρίς να δεχτεί καν γκολ. Φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλει να παραμείνει εκεί παίρνοντας την νίκη στην έδρα της προτελευταίας στην βαθμολογία Κοριτίμπα που έχει μία μόλις νίκη στα τελευταία 12 ματς στο πρωτάθλημα και προέρχεται από παράταση και πέναλτι σε ματς κυπέλλου την Τετάρτη. Το διπλό στο εξαιρετικό 2,50 αξίζει πονταρίσματος.

Δυάδα
ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ-ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ 1  2,00
ΛΕΓΚΙΑ-ΠΟΝΤΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ ΟVER 1,85

Σύστημα 2-3
ΤΕΛΙΚΟΣ GOLD CUP-ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΖΑΜΑΪΚΑ  3,25
ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ-ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ  2  2,40
ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ  2  2,50


*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS

Γιατί ακόμα και ο Μαραντόνα τραγουδάει Μπόμπ Μάρλεϊ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου