Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΟVER




Βενεζουέλα και μικροί της Αγγλίας δεν μας δικαίωσαν σε καμία περίπτωση χτες, αφού ηττήθηκαν έστω και δύσκολα, έτσι ο κουβάς ήταν σύντροφος μας για χτες. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Χάρι Κέιν και ο Αμορεμπιέτα που είχαμε χτες στον τίτλο του κειμένου ήταν οι μοιραίοι για τις ομάδες τους... αποδεικνύει ότι η μέρα απλά δεν μας ήθελε. Ο πρώτος έχασε σημαντικές ευκαιρίες, ενώ ο αμυντικός της Βενεζουέλας αποβλήθηκε στο 30'... Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα, τρεις επιλογές όλες στα πολλά γκολ.




MEΞΙΚΟ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟVER: Οι δύο ομάδες θέλουν αποκλειστικά την νίκη για να ελπίζουν βάσιμα σε πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Το Μεξικό μετά από ένα εντυπωσιακό ματς αναδείχτηκε ισόπαλο με 3-3 απέναντι στην Χιλή, δείχνοντας μεγάλα αποθέματα καρδιάς... αφού έχοντας πολύ πάθος στο παιχνίδι του κατάφερε να κλέψει τον βαθμό σε ένα ματς που η Χιλή ήταν ανώτερη.Πλέον οι Μεξικάνοι έχοντας δύο βαθμούς θέλουν την νίκη για να πάρουν την πρόκριση αφού με ισοπαλία θα πρέπει να περιμένουν αν τους δώσει πρόκριση η τρίτη θέση. Ο Ισημερινός έπεσε θύμα έκπληξης απέναντι στην Βολιβία, στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του ήταν σε άλλο γήπεδο και βρέθηκαν να χάνουν με 3-0. Αρκετά βελτιωμένη εικόνα στην επανάληψη μείωσαν σε 2-3 και είχαν δοκάρι με τον Νομπόα για να φτάσουν στην ισοφάριση. Για να ελπίζει σε πρόκριση μέσο της τρίτης θέσης πλέον θέλει μόνο την νίκη και να περιμένει τα αποτελέσματα και των άλλων δύο ομίλων. Μονόδρομος ανάγκη και για τους δύο, προβληματικές άμυνες και για τους δύο... το over αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή.

ΧΙΛΗ-ΒΟΛΙΒΙΑ ΟVER: H Χιλή απέναντι στο Μεξικό πλήρωσε τις αμυντικές αδυναμίες και σε ένα ματς που ήταν ανώτερη έμεινε στο 3-3 με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμα και με αποκλεισμό από την επόμενη φάση. Αυτό που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον πάντως είναι τα καμώματα του Βιδάλ... που πήγε να ξεσκάσει στο καζίνο, ήπιε λίγο παραπάνω και τράκαρε με την πολυτελή φεράρι του. Αφού γλίτωσε την φυλακή πήρε συγχωροχάρτι και από την Σαμπαόλι και θα αγωνιστεί κανονικά στην υπόλοιπη διοργάνωση, αφού αποτελεί άλλωστε τον ηγέτη της Χιλής και έχει σκοράρει ήδη τρία γκολ. Για τους Χιλιανούς η νίκη είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσουν 100% την πρώτη θέση. Η Βολιβίa αφού κατάφερε να κάνει την πρώτη της νίκη μετά από 17 ματς στο Κόπα Αμέρικα πλέον είναι ευχαριστημένη και μπορεί να αγωνιστεί χωρίς άγχος αφού με τους 4 βαθμούς που έχει βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση, έστω και μέσο της τρίτης θέσης. Aναμένεται ανοιχτό ματς με γκολ.

ΣΕΝΕΓΑΛΗ-ΜΑΛΙ ΟVER 3,5: O μικρός τελικός του Μουντιάλ κάτω των 20 ανάμεσα σε δύο ομάδες από την Αφρική που αποτέλεσαν τις μεγάλες εκπλήξεις του τουρνουά αφού πραγματοποίησαν φοβερή πορεία χωρίς να τις υπολογίζει κανένας. Συνήθως οι μικροί τελικοί δεν έχουν άγχος και σκοπιμότητα με τα πολλά να είναι συχνό φαινόμενο.

Δυάδα
ΧΙΛΗ-ΒΟΛΙΒΙΑ ΟVER  1,75
ΜΕΞΙΚΟ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟVER 2,00

Μονό αποδεκτό
ΣΕΝΕΓΑΛΗ-ΜΑΛΙ ΟVER 3,5  3,10

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου