Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΞΕΣΑΛΩΝΕΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ...


Τα πολλά γκολ επιβεβαιώθηκαν και στα τρία σημεία που είχαμε επιλέξει χτες έτσι η μέρα κρίνεται απόλυτα θετική. Σήμερα τα πράγματα είναι δεδομένα στο δεύτερο όμιλο, η Αργεντινή λογικά κερδίζει την Τζαμάικα και παίρνει την πρώτη θέση, ενώ και η Παραγουάη έχει εξασφαλίσει την πρόκριση ακόμη και με ήττα καθώς έχει 4 βαθμούς και προκρίνεται ως τρίτη. Η Ουρουγουάη αν χάσει με παραπάνω από ένα γκολ διαφορά μένει εκτός... ενώ με νίκη βγαίνει δεύτερη και αποφεύγει την Χιλή στα προημιτελικά.





AΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ ΟVER 3,5: Δύσκολη αλλά σημαντική νίκη πήρε η Αργεντινή επί της Ουρουγουάης και θέλει την νίκη για να κλειδώσει και την πρωτιά στον όμιλο. Ο Τάτα Μαρτίνο ίσως κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα για να δώσει φανέλα βασικού σε κάποιους από τους Τέβες, Ιγκουαΐν, Λαβέτσι. Η Τζαμάικα παρότι στέκεται αξιοπρεπώς...τουλάχιστον αμυντικά είναι φανερό πως επιθετικά δεν μπορεί να δημιουργήσει φάσεις, ειδικά απέναντι στην οργανωμένη άμυνα της Παραγουάης έμοιαζε σχεδόν αδύνατο να σκοράρει. Το γεγονός ότι οι Αργεντίνοι θα είναι σίγουρα αρκετά πιο χαλαροί, ενώ αυτοί που θα αγωνιστούν έχουν και λίγο μεγαλύτερο κίνητρο να αποδείξουν ότι αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής μας οδηγεί στα πολλά γκολ. Περιμένουμε και από την Τζαμάικα να βοηθήσει σε ένα πιο ανοιχτό παιχνίδι... να κυνηγήσει ένα γκολ τουλάχιστον. Θέλουμε σίγουρα τον Αγουέρο στην ενδεκάδα... και να σκοράρει, ο επιθετικός της Σίτι έχει ήδη δύο και δείχνει σε καλό δρόμο για την επιλογή μας για πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ : Μεγάλο ντέρμπι που κρίνει πλέον ουσιαστικά την δεύτερη θέση με την Παραγουάη να έχει το πλεονέκτημα να βολεύεται και με την ισοπαλία. Η Ουρουγουάη θέλει την νίκη για είναι σίγουρα δεύτερη, ενώ προκρίνεται ακόμη και με ήττα με 1 γκολ, ως τρίτη στην επόμενη φάση. Γενικότερα το ματς αναμένεται να έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός Λατινοαμερικάνικου ντέρμπι, πάθος, δύναμη, μονομαχίες και αρκετές κλωτσιές. Η Ουρουγουάη έχει μεγάλο πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων και το έργο της θα είναι δύσκολο απέναντι στην σφιχτή άμυνα των Παραγουανών. Η πρώτη μας επιλογή θα είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο, ενώ oι πολλές κάρτες είναι ένα αρκετά πιθανό ενδεχόμενο.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ(U21)-ΔΑΝΙΑ (U21) 1: Η Γερμανία είναι το μεγάλο φαβορί του τροπαίου στο Εuro κάτω των 21 που διεξάγεται στην Τσεχία. Στην πρεμιέρα τα Πάντσερ έμειναν στην ισοπαλία απέναντι στην Σερβία κάνοντας μέτρια εμφάνιση. Πλέον δεν έχουν περιθώρια και η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στην Δανία που μετά την νίκη της πρεμιέρας απέναντι στην Τσεχία παίζει στο σημερινό ματς για δύο αποτελέσματα, αφού και η ισοπαλία της αρκεί. Θα ποντάρουμε στην Γερμανία, αφού διαθέτει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές με ποιότητα και σημαντικές παραστάσεις παρά το νεαρό της ηλικίας τους.

Δυάδα
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ Χ ΗΜΙΧΡ.  1,95
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ ΟVER 3,5  2,40
Δυάδα
ΓΕΡΜΑΝΙΑ(U21)-ΔΑΝΙΑ (U21)  1  1,75

OYΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ  ΟVER 4,5  KAΡΤΕΣ  1,90

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου