Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

O XAΡΙ ΚΕΪΝ ΚΑΙ Ο ΑΜΟΡΕΜΠΙΕΤΑ



Βραζιλία και Κολομβία έδωσαν μια αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και γυρόφερνε στην ισοπαλία όπως το θέλαμε... Ευτυχώς χτες μας πλήρωσαν οι γυναίκες με την δυάδα με τα οver. Εκτός από το ματς του Κόπα Αμέρικα σήμερα έχουμε και Euro U21 μια διοργάνωση που άρχισε χτες και έχει αρκετό ενδιαφέρον... με την Αγγλία να είναι από τα φαβορί για το τρόπαιο.


ΠΕΡΟΥ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ 2: Αμφίρροπο ματς και αρκετά κρίσιμο για την πρόκριση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έκλεψαν τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα... με μία όμως διαφορά, η Βενεζουέλα εκτός από τις εντυπώσεις πήρε και την νίκη. Το Περού έπαιξε στα ίσια την Βραζιλία, δεν κλείστηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης... έψαξε την νίκη μέχρι το τέλος και το πλήρωσε δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις και έφυγε με άδεια χέρια. Ο προπονητής Γκαρέκα μάλιστα υπεραμύνθηκε της επιλογής του να παίξει επιθετικά... λέγοντας ότι οι ομάδες του πάντα έτσι αγωνίζονται. Από την άλλη η Βενεζουέλα εγκλώβισε μαεστρικά το παιχνίδι της Κολομβίας, έβγαλε εκτός παιχνιδιού όλα τα ατού της και προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Η αμυντική γραμμή με τους Αμορεμπιέτα, Βισκαρόντο και Ροζάλες ήταν εξαιρετική. Το γκολ που πέτυχε ο Ροντόν της χάρισε την νίκη και πλέον έχει το περιθώριο να ακολουθήσει ακριβώς την ίδια τακτική με την πρεμιέρα απέναντι στους Περουβιανούς που θέλουν απαραίτητα τους τρεις βαθμούς. Ακούγονται εξαιρετικά στα αυτιά του κάθε ποδοσφαιρόφιλου τα λόγια του προπονητή του Περού (επιθετικό ποδόσφαιρο, όχι σκοπιμότητες κτλ...) αλλά έχει αποδειχτεί πολλές φορές ότι σε τέτοιες διοργανώσεις ειδικότερα αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα... και αυτό όπως φάνηκε στην πρεμιέρα ξέρει πολύ καλά να το κερδίζει η Βενεζουέλα για αυτό θα ποντάρουμε πάνω της. Είναι δεδομένο πως η ανάγκη για νίκη του Περού θα δημιουργήσει κενούς χώρους που μπορούν να εκμεταλλευτούν ο γερόλυκος Αράνγκο και η παρέα του.

Το μεγάλο αστέρι της Τότεναμ, Χάρι Κέιν
ΑΓΓΛΙΑ (U21)-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (U21)1: Πρεμιέρα στον δεύτερο όμιλο του Euro κάτω των 20 που φιλοξενείται στην Τσεχία. Αγγλία και Πορτογαλία προκρίθηκαν έχοντας εντυπωσιακές επιδόσεις στα προκριματικά με αρκετά επιθετική φιλοσοφία και ποδοσφαιριστές που πρωταγωνίστησαν με τις ομάδες τους την φετινή χρονιά. Στο ρόστερ των Άγγλων βρίσκουμε τους: Tσάμπερς (Άρσεναλ-34συμμ.), Τζένκισον (Γουέστ Χαμ-36 συμμ.), Στόουκς (Έβερτον-28 συμμ.), Γουόρντ-Πρόους (Σαουθάμπτον-27 συμμ. ), Χάρι Κέιν (Τότεναμ 45 συμμ.-28 γκολ) , Μπεραχίνιο (Γουέστ Μπρομ-41 συμμ. 15 γκολ), Ίνγκς (Μπέρνλι 35 συμμ.-15 γκολ)...Προπονητής των Λιονταρών ο παλαίμαχος αμυντικός με σπουδαία καριέρα Γκάρεθ Σάουθγκέιτ. Αρκετά αξιόλογο ρόστερ και για τους Πορτογάλους με τους Μπερνάντο Σίλβα (Μονακό-42 συμμ. 9 γκολ), Ζοάο Μάριο (Σπόρτινγκ Λισ.-38 συμμ.-8 γκολ), Ρούμπεν Νέβες (Πόρτο-36 συμμ. ), Πάουλο Ολιβέιρα (Σπόρτινγκ Λισ. -38 συμμ.). Θα ποντάρουμε στους Άγγλους στο 2,55.

Μονό αποδεκτό
ΠΕΡΟΥ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ 2  2,87

Anytime Scorer
ΑΜΟΡΕΜΠΙΕΤΑ( ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ) 23,00

Δυάδα Anytime Scorer
AΡΑΝΓΚΟ (ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ)  4,00
ΧΑΡΙ ΚΕΪΝ (ΑΓΓΛΙΑ)  3,00


Μονό αποδεκτό
ΑΓΓΛΙΑ (U21)-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (U21)  1  2,60

Κατάκτηση Euro U21
ΑΓΓΛΙΑ   5,00

Πρώτος Σκόρερ Εuro U21
ΧΑΡΙ ΚΕΪΝ  (ΑΓΓΛΙΑ)  7,00

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου