Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ME THN ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ


Πόνεσε η χτεσινή ήττα γιατί ήρθε στις λεπτομέρειες και ενώ είχαμε φτάσει πολύ κοντά. Αρχικά οι Τούρκοι δεν μας έκαναν το χατήρι να σκοράρουν από νωρίς χάνοντας απίστευτες ευκαιρίες και με τον Γιλμάζ που είχαμε για σκόρερ να έχει δοκάρι και ακόμα δύο κλασικές ευκαιρίες. Στις ισοπαλίες τελικά μόνο στο Ζάγκρεμπ τα βρήκαν, αφού οι δύο εκπλήξεις των προκριματικών Ισλανδία και Ουαλία πήραν οριακές αλλά μεγάλες νίκες που τις στέλνουν εκτός απροόπτου για πρώτη φορά σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Απογοήτευση βέβαια και  για την ομάδα της Νιγηρίας στις γυναίκες που έχασε εύκολα από την Αυστραλία. Αρκετά με τα χτεσινά έχουμε καινούρια μάχη σήμερα και αρκετά ενδιαφέρουσα μάλιστα.




ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ-ΕΛΛΑΔΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να κυνηγήσει τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης που έχει έστω για την τρίτη θέση και μετά τον τραγικό πρώτο γύρο θέλει μόνο νίκες από εδώ και πέρα. Η ντροπιαστική εντός έδρας ήττα από τα Νησιά Φερόε ήταν το αποκορύφωμα της απογοητευτικής πορείας. Ο Σέρτζιο Μαρκαριάν ήδη από το πρώτο ματς στην Ουγγαρία έδειξε πως μπορεί να αλλάξει το πρόσωπο της εθνική μας και η νίκη είναι αυτονόητη απέναντι σε από τις πιο αδύναμες ομάδες της Ευρώπης. Το γκολ είναι μεγάλο πρόβλημα και δύσκολα θα κάνουμε περίπατο, όμως με δεδομένο ότι δύσκολα θα δεχτούμε θεωρώ πως τα 2-3 γκολ είναι καλή επιλογή. Για σκόρερ έχω έμπνευση και θα ποντάρω στον Παπασταθόπουλο, αφού οι επιθετικοί μας δεν βρίσκουν δίχτυα, ίσως σε κάμια στημένη φάση ο αμυντικός της Ντόρτμουντ βρει δίχτυα.

ΦΙΛΑΝΔΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ 2: Τελευταίο χαρτί για την Φιλανδία αφού θέλει απαραίτητα την νίκη για να ελπίζει για την τρίτη θέση και τα μπαράζ. Οι Σκαδιναβοί έχουν απογοητεύσει με τις εμφανίσεις τους μέχρι τώρα στον όμιλο αφού κατάφεραν να κερδίσουν μόνο τα Νησιά Φερόε. Ελάχιστοι ποιοτικοί παίκτες στους γηπεδούχους. Η Ουγγαρία είναι μια αρκετά σφιχτή ομάδα που αγωνίζεται με πρώτο στόχο το μηδέν στην άμυνα και επιθετικά βασίζεται στις εμπνεύσεις του Ντζούτσακ που αποτελεί ότι ποιοτικότερο διαθέτει. Η ανάγκη νίκης για τους γηπεδούχους θα δημιουργήσει χώρους για τους Ούγγρους που μπορούν να φύγουν με το διπλό από το Ελσίνικι.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ G/G: Απέναντι στην Τζαμάικα θα ξεκινήσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της η Ουρουγουάη που θέλει την νίκη για να μπει με το δεξί στην διοργάνωση. Η απουσία του Λούις Σουάρες είναι σημαντική καθώς οι Σελέστε δεν έχει μάθει να παίζει χωρίς αυτόν. Η Τζαμάικα θέλει απλώς να κάνει θετικές εμφανίσεις, θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και μπορεί να μην έχει μεγάλη ποιότητα, έχει όμως δυνατά κορμιά (μ.ο. ύψους 1,90) και πολύ ενθουσιασμό. Θα ποντάρουμε στο γκολ-γκολ  στο 2,25, ενώ σίγουρα ο Καβάνι είναι καλή επιλογή για σκόρερ αφού είναι αυτός που θα τραβήξει κουπί επιθετικά.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΟVER: H Αργεντινή θέλει να μπει δυναμικά στο τουρνουά και να αποδείξει ότι δίκαια είναι το μεγάλο φαβορί. Από την μέση και μπροστά πετάει φωτιές... με τον Τάτα Μαρτίνο πραγματικά να μην ξέρει ποιον να διαλέξει. Μέσι, Αγουέρο, Παστόρε, Ντι Μαρία, Τέβες, Λαβέτσι, Ιγκουαϊν... Η Παραγουάη βρίσκεται σε φάση ανασυγκρότησης όμως ακόμα στηρίζεται στις παλιές καραβάνες όπως οι Πιζάρο, Φαρφάν και Βάργκας, στην άμυνα στερείται ποιότητας και δύσκολα θα αντέξει απέναντι στα πυρηνικά όπλα...

ΔΑΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ ΟVER: Οι Σέρβοι μετά τους -3 βαθμούς που πήραν για όλα όσα έγιναν στο ματς με την Αλβανία έχουν μόλις 1 στον όμιλο και η νίκη στο σημερινό ματς είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που τους δίνει ελπίδες πρόκρισης. Παρότι έχουν παίκτες με τεράστια ποιότητα δεν έχουν δεμένο σύνολο... ακριβώς το αντίθετο με την αντίπαλο της Δανία που έχει μεγάλη ομοιογένεια  και φυσικά έχει τον παιχταρά Έρικσεν που ξεχωρίζει. Η ανάγκη νίκης των Σέρβων θα δώσει ρυθμό στο παιχνίδι, ενώ και οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για μείνουν κοντά στην Πορτογαλία, αλλά και να ξεφύγουν από την ισόβαθμη τους Αλβανία. Το οver στο 2,25 είναι καλή επιλογή.

Δυάδα
ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ-ΕΛΛΑΔΑ 2-3 ΓΚΟΛ  2,00
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΟVER  1,75

Δυάδα
ΔΑΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ ΟVER  2,25
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ G/G  2,25

Μονό αποδεκτό
ΦΙΛΑΝΔΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ 2  3,20

Αnytime Scorer
ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ-ΕΛΛΑΔΑ  ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ  18,00

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου