Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ


Σε μια ντροπιαστική βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο... εμείς πανηγυρίζαμε για το γκολ του Παπασταθόπουλου με Έλληνα αμυντικό να μας δικαιώνει για την έμπνευση που είχαμε και να μας πληρώνει ένα ωραιότατο 18,00!!! Εξαιρετική γενικότερα η χτεσινή μέρα αφού πέρασε η βασική μας δυάδα με το over της Αργεντινής και τα 2-3 γκολ στο ματς της εθνική μας, αλλά και το μονό αποδεκτό με την νίκη της Ουγγαρίας μέσα στην Φιλανδία...Έτσι πήραμε το αίμα μας πίσω για την ήττα της Παρασκευής. Τέσσερα σημεία ξεχωρίσαμε από το σημερινό πρόγραμμα, Κόπα Αμέρικα και προκριματικά Εuro μπαίνουν στο στόχαστρο.



ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΟVER; Η Κολομβία δείχνει έτοιμη για να ένα μεγάλο τουρνουά και έχει προσδοκίες που φτάνουν μέχρι την κούπα. Ο Χοσέ Πέκερμαν έχει εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή (Κουαρδάδο, Χάμες Ροντρίγκες, Φαλκάο, Μπάκα, Τζάκσον Μαρτίνες). ενώ έχει δημιουργήσει ένα καλοδουλεμένο σύνολο. Μοναδικό μειονέκτημα η άμυνα αφού ο Ζαπάτα στερείται σοβαρότητας, ενώ οι δύο ακραίοι μπακ Ζουνίγκα και Αρμέρο βρίσκονται σε φάση κάμψης. Χαμηλές προσδοκίες για την Βενεζούελα που μια ενδεχόμενη πρόκριση στους 8 θα είναι επιτυχία. Το μεγάλο αστέρι της είναι ο Ροντόν της Ζενίτ, ενώ Ρινκόν (Τζένοα) και Μαρτίνες (Τορίνο) είναι άξιοι συμπαραστάτες. Γκολ και θέαμα περιμένουμε στην πρεμιέρα με την Βενεζουέλα να έχει την δυνατότητα να συνεισφέρει για να βγάλουμε το οver. Aπό την στιγμή που βλέπουμε ανοιχτό ματς το να σκοράρει ο Ροντόν που είναι ο βασικός σέντερ φορ της Βενεζουέλας πληρώνει 4,75 και θα το τιμήσουμε.

BΡΑΖΙΛΙΑ-ΠΕΡΟΥ 2-3 ΓΚΟΛ: Ακλόνητο φαβορί η Βραζιλία στην πρεμιέρα απέναντι στο Περού. Δεν έχει λογική το ποντάρισμα στον άσο του 1,20, θα πάμε με τα 2-3 γκολ αφού ο Ντούνγκα έχει δώσει έμφαση στην αμυντική λειτουργία μετά τις σφαλιάρες του Μουντιάλ. Η σελεσάο στα 10 φιλικά μετά το περσινό καλοκαίρι έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ. Δεν περιμένουμε λοιπόν μεγάλο σκορ αφού και το Περού δεν φημίζεται για το επιθετικό του παιχνίδι. Για σκόρερ θα πάμε με τον Κουτίνιο στο 3,60, αφού ο μέσος της Λίβερπουλ έδειξε ζεστός στα τελευταία φιλικά.

ΡΩΣΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ G/G: Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Ρωσία αφού η ήττα στο πρώτο γύρο στην Βιέννη αλλά και εντός έδρας ισοπαλία με την Μολβαδία την έχουν φέρει στην τρίτη θέση και χωρίς περιθώρια για άλλες απώλειες. Ήδη ακούγονται αρκετές φωνές για τον Φάμπιο Καπέλο αφού είχε προηγηθεί και η αποτυχία στο προηγούμενο Μουντιάλ. Από την άλλη η Αυστρία δείχνει έτοιμη να επιστρέψει σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης αφού πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι τώρα στα προκριματικά (4 νίκες, 1 ισοπαλία) και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Γενιά γεμάτη ταλέντο για τους Αυστριακούς που έχουν βρίσκουν εύκολα δίχτυα και μπορούν να σκοράρουν έστω ένα γκολ στην Μόσχα. Βγάζει μάτι αυτό το 5,50 για anytime scorer του Χάρνικ που τέλειωσε την σεζόν εντυπωσιακά με την Στουτγκάρδη.

ΣΟΥΗΔΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΟVER: Ματς κλειδί για την πρόκριση με την Σουηδία να θέλει την νίκη για να εκμεταλλευτεί το ντέρμπι ανάμεσα στην Ρωσία και την Αυστρία, αλλά και να κλειδώσει τουλάχιστον την τρίτη θέση αφήνοντας 7 βαθμούς πίσω το Μαυροβούνιο σε περίπτωση νίκης. Με τους Ιμπραϊμόβιτς και Μπεργκ δίδυμο μπροστά οι γηπεδούχοι θα ψάξουν την νίκη. Το Μαυρουβούνιο μετά την διακοπή του αγώνα με την Ρωσία και την κατακύρωση του αγώνα στην αντίπαλο τους, έχουν λιγοστές ελπίδες πρόκρισης. Για να συνεχίσει να ελπίζει θέλει αποτέλεσμα σήμερα και αναγκαστικά θα ψάξει την νίκη. Το οver του 2,10 θα μπει στο παιχνίδι μας.

Δυάδα
ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΟVER  2,00
BΡΑΖΙΛΙΑ-ΠΕΡΟΥ 2-3 ΓΚΟΛ  2,10

Δυάδα
ΣΟΥΗΔΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΟVER 2,10
ΡΩΣΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ G/G  2,10

Σύστημα 3-4 Anytime Scorer
ΚΟΥΤΙΝΙΟ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)  3,75
ΧΑΡΝΙΚ (ΑΥΣΤΡΙΑ) 5,50
ΡΟΝΤΟΝ(ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ) 4,75
ΜΟΡΑΤΑ(ΙΣΠΑΝΙΑ) 2,10


*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου