Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΒΟΛΙΚΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ



Ιδανικά έκλεισε η μέρα χτες αφού είχαμε το απόλυτο με 4 στα 4 στα σημεία μας και τις δύο δυάδες να μας πληρώνουν. Είδαμε και ένα επιπλέον λόγο που ποντάραμε Χιλή αφού ως γηπεδούχος θα πάρει και κάποια σφυριγματάκια... καθώς το πέναλτι για να ανοίξει το σκορ ήταν μούφα. Σήμερα το πρόγραμμα προσφέρεται και πάλι για καλό παιχνίδι. Στα προκριματικά του Εuro υπάρχουν τρεις ισοπαλίες που μοιάζουν βολικές αφού κοντράρονται οι πρωτοπόροι των ομίλων. Στο Κόπα Αμέρικα έχουμε το Μεξικό-Βολιβία, ενώ φυσικά θα βάλουμε στο παιχνίδι μας και τις γυναίκες με τις Νιγηριανές να μας έχουν εντυπωσιάσει στην πρεμιέρα.




KAZAKΣΤΑΝ-ΤΟΥΡΚΙΑ 2/2: Oι Τούρκοι μετά το κάκιστο ξεκίνημα που έκαναν δεν έχουν περιθώρια για απώλειες, αφού τα περιθώρια ακόμα και για την τρίτη θέση των μπαράζ έχουν στενέψει. Την τελευταία αγωνιστική πήραν σημαντικό βαθμό μέσα στην Ολλανδία (1-1) δεχόμενη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Το Καζακστάν είναι ο σάκος του μποξ στον όμιλο και το μόνο που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής είναι το εντός έδρας 0-0 στην πρεμιέρα. Με φόρα οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν από νωρίς το ματς, θα ποντάρουμε στην νίκη τους από το ημίχρονο, ενώ για σκόρερ εξαιρετική επιλογή ο σεληνιασμένος το τελευταίο διάστημα Μπουράκ Γιλμάζ, αφού έβαλε τρία γκολ στον τελικό κυπέλλου και χάρισε το τρόπαιο στην Γαλατά, σκόραρε ακόμη δύο γκολ στο φιλικό της Δευτέρας με την Βουλγαρία.

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ Χ: Xέρι-χέρι θα πάρουν την πρόκριση στα τελικά αφού δεν υπάρχει αντίπαλος στον όμιλο να τις απειλήσει ουσιαστικά. Στο πρώτο ματς στην Ιταλία έφεραν μια σβηστή ισοπαλία, το ίδιο σενάριο είναι αρκετά πιθανό και στην σημερινή τους κόντρα. Ο βαθμός είναι ικανοποιητικός αφού και οι δύο κέρδισαν εύκολα την Νορβηγία που είναι στην τρίτη θέση και δύσκολα θα τους απειλήσει.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ X: Οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις των προκριματικών, βρίσκονται στην κορυφή του πρώτου ομίλου (Τσεχία 13, Ισλανδία 12) και έχουν αφήσει αρκετά πίσω Ολλανδία και Τουρκία. Αρκετά δυνατή η Ισλανδία εντός έδρας, έχοντας την μοναδική απώλεια βαθμών στην ήττα του πρώτου γύρου στην Πράγα. Η ισοπαλία δεν είναι καταστροφική σε καμία περίπτωση αφού τις κρατάει σε απόσταση ασφαλείας, οπότε είναι αρκετά πιθανό αν βολέψει και η ροή του αγώνα να συμβιβαστούν με τον βαθμό.

ΟΥΑΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ Χ: Ντέρμπι κορυφής του ομίλου με τις δύο ομάδες να συγκατοικούν στην κορυφή με 11 βαθμούς. Σημαντική πρόοδο έχει σημειώσει η Ουαλία που δείχνει έτοιμη για την πρώτη πρόκριση σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Από την άλλη το Βέλγιο βρίσκεται διαρκώς σε ανοδική πορεία και προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη σε φιλικό επί της Γαλλίας με 4-3. Το γεγονός πως οι δύο πρώτες θέσεις δίνουν πρόκριση... ίσως τις οδηγήσει σε μια ισοπαλία συμβιβασμού.

ΒΟΣΝΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ OVER: Ο τραγικός πρώτος γύρος της Βοσνίας με μόλις 5 βαθμούς σε 5 ματς δεν της έχει αφήσει περιθώρια για απώλειες και η νίκη στο σημερινό ματς είναι μονόδρομος. Από την άλλη οι δύο σερί εντός έδρας ήττες από Ουαλία και Βέλγιο άφησαν πίσω και το Ισραήλ που θέλει αποτέλεσμα στο σημερινό για να κρατήσει το προβάδισμα τουλάχιστον για την τρίτη θέση. Ανοιχτό ματς αναμένεται με το over στο 2,10 να αποτελεί επιλογή.


ΜΕΞΙΚΟ-ΒΟΛΙΒΙΑ UNDER: H Βολιβία είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και προέρχεται από απανωτές αποτυχίες σε όλα τα επίπεδα, χαρακτηριστικό είναι πως στα τελευταία 16 ματς που έχει δώσει (επίσημα και φιλικά) έχει μόλις νίκη απέναντι στην Βενεζουέλα. Ελάχιστοι ποιοτικοί παίκτες στο ρόστερ και είναι δεδομένο πως θα παραταχθεί αμυντικά με πρώτο στόχο το μηδέν πίσω. Αρκετά αποδυναμωμένο το Μεξικό αφού η ομοσπονδία αποφάσισε να κατέβει με τους αναπληρωματικούς στην διοργάνωση, καθώς στην συνέχεια ακολουθεί το Gold Cup. Έτσι ο τεχνικός Ερέρα είναι αναγκασμένος να δέσει την ομάδα του από την αρχή και με παίκτες κυρίως ταλαντούχους και νεαρούς σε ηλικία. Μοναδικός έμπειρος ο Ράφα Μάρκες. Δεν υπάρχει ομοιογένεια στο Μεξικό και λογικά ούτε αυτοματισμοί, θα πάμε με το under αφού περιμένουμε καταστροφικό παιχνίδι από την Βολιβία.

Eντυπωσίασαν στην πρεμιέρα οι Νιγηριανές
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)-ΝΙΓΗΡΙΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) 2: Παρακολούθησα τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας και των δύο ομάδων και εντυπωσιάστηκα από το επίπεδο τους. Οι Νιγηριανές έπαιξαν με απίστευτο πάθος και επιθετικότητα απέναντι στην Σουηδία και παρότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ έφτασαν στο 3-3 που ενδεχομένως της αδικεί αφού πίεζαν μέχρι το τέλος. Η Αυστραλία από την άλλη κόντραρε στα ίσια τις Αμερικάνες τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, αφού στην συνέχεια έδειξε να μένει από δυνάμεις με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο γκολ και να ηττηθεί με 3-1. Στην φυσική κατάσταση των Νιγηριανών είναι που ποντάρουμε και πάμε με το διπλό, αφού στο πρώτο ματς έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αν βελτιώσουν λίγο και την αμυντική τους λειτουργία, ειδικά στις στημένες φάσεις θα φτάσουν στην νίκη.

Δυάδα
KAZAKΣΤΑΝ-ΤΟΥΡΚΙΑ 2/2  2,10
ΜΕΞΙΚΟ-ΒΟΛΙΒΙΑ UNDER  1,85

Δυάδα
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)-ΝΙΓΗΡΙΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) 2 2,62
ΒΟΣΝΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ OVER  2,10

Σύστημα 2-3
ΟΥΑΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ Χ  3,560
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ Χ  3,25
ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ X 3,30

Δυάδα Anytime Scorer
KAZAKΣΤΑΝ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΟΥΡΑΚ ΓΙΛΜΑΖ  2,10
ΒΟΣΝΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ  ΤΖΕΚΟ  2,10

Δείτε τις επιλογές για το Κόπα Αμέρικα ΕΔΩ

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου