Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ


Tελικά χτες η Μπέτις άνοιξε τα πόδια της... και άφησε να περάσει από κάτω η Χιχόν που μάλιστα στο τέλος εξασφάλισε την άνοδο, μετά την αυτοκτονία της Χιρόνα. Ούτε στα φιλικά των εθνικών πήγαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε βέβαια. Το κουπόνι σήμερα είναι κακό... οπότε για να κάνουμε παιχνίδι θα αναγκαστούμε να ασχοληθούμε και με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γυναικών που διοργανώνει ο Καναδάς, όπου διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Ξαναλέω οι ρυθμοί μας έχουν πέσει αισθητά...




ΔΑΝΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΟVER: Φιλικό παιχνίδι στο Βίμποργκ με τους Δανούς να κάνουν αρκετές αλλαγές, αφού οι παίκτες από το εγχώριο πρωτάθλημα δεν θα αγωνιστούν. 8 παίκτες από την ελπίδων στην αποστολή. Έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά το Μαυροβούνιο  μπορεί να βοηθήσει να δούμε ένα ανοιχτό ματς με γκολ.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ OVER: Προτελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ και οι γηπεδούχοι χρειάζονται μόνο την νίκη για να έχουν ελπίδες παραμονής...ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής. Ο Αγροτικός Αστέρας από την άλλη κάνοντας εντυπωσιακή πορεία εξασφάλισε την παραμονή του και πλέον είναι πιο χαλαρός, δύσκολα όμως θα κάνει χάρη στην ομάδα της Κατερίνης. Αναγκαστικά επιθετικά θα παίξουν οι γηπεδούχοι, χωρίς άγχος και μεγάλη ποιότητα στην επίθεση οι φιλοξενούμενοι, θα κάνουμε μια προσπάθεια στο over.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ G/G: Κλασικό Σκαδιναβικό ντέρμπι στο Όσλο σε ένα φιλικό προετοιμασίας για τις δύο ομάδες για τα επίσημα ματς των προκριματικών του Euro που ακολουθούν. Η Νορβηγία θα υποδεχτεί το Αζερμπαϊτζάν και η Σουηδία το Μαυροβούνιο. Την τελευταία φορά που οι δύο χώρες είχαν αναμετρηθεί το 2013 και πάλι σε φιλικό το σκορ είχε λήξει 4-2 υπέρ των Σουηδών με τον Ιμπραϊμόβιτς να κάνει χατ τρικ. Παρόμοιο ματς περιμένουμε και σήμερα με γκολ εκατέρωθεν, άλλωστε και οι δύο έχουν επιθετική φιλοσοφία, ενώ είναι πιθανόν να συμβιβαστούν με την ισοπαλία. Το 2-2 για σκοράκι... είναι καλή περίπτωση.


ΣΟΥΗΔΙΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)-ΝΙΓΗΡΙΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) OVER 3,5: Πρεμιέρα στον τέταρτο όμιλο με της Σουηδέζες να είναι το μεγάλο φαβορί. Οι Σκαδιναβοί άλλωστε φημίζονται για το γυναικείο ποδόσφαιρο τους και είναι από τα φαβορί για να φτάσουν στα ημιτελικά. Η ομάδα της Νιγηρίας δύσκολα θα προκριθεί από τον όμιλο, αφού υπάρχει και οι ΗΠΑ που είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης. Πάντως στην Αφρική δεν έχουν αντίπαλο και προέρχονται από αήττητο 10 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και σε φιλικά. Τα πολλά γκολ θα είναι η επιλογή μας με το οver 3,5 στο 2,37 να αποτελεί επιλογή.

IAΠΩΝΙΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)-ΕΛΒΕΤΙΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) 1: Η κάτοχος του τίτλου Ιαπωνία είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση εκ νέου. Οι Γιαπωνέζες πριν 4 χρόνια τα είχαν καταφέρει περίφημα, ενώ γενικότερα είναι από τις κορυφαίες ομάδες στο γυναικείο ποδόσφαιρο (2η θέση στους Ολυμπιακούς του 2012, Πρωταθλήτριες Ασίας το 2014). Η ομάδα της Ελβετίας παρότι βελτιωμένη δεν έχει την ποιότητα να κοντράρει την Ιαπωνία και ο άσος στο 1,60 μας ικανοποιεί.

Μονό αποδεκτό
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ X  3,10

Δυάδα
AIΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΟVER  2,30
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ  G/G  1,80


Aκριβές σκορ
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ  2-2  15,00

Τριάδα
IAΠΩΝΙΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)-ΕΛΒΕΤΙΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) 1  1,60
ΣΟΥΗΔΙΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)-ΝΙΓΗΡΙΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) OVER 3,5  2,40
ΔΑΝΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΟVER 2,25

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου