Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ Η ΙΣΠΑΝΙΑ




Mια χαρά τα πήγαμε χτες με τις γυναίκες να μας πληρώνουν... και να μας αποζημιώνουν με θέαμα με γκολ. Όποιος έκατσε χτες το βραδάκι να δει το ματς της Σουηδίας με τη Νιγηρία είναι σίγουρο πως έμεινε με το στόμα ανοιχτό, φοβερό ματς με ρυθμό, φάσεις γκολ (3-3) και ανατροπές. Τα ξημερώματα είδαμε ακόμη μια ματσάρα ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Αυστραλία (3-1). Ένα είναι σίγουρο πως θα ασχοληθούμε ως το τέλος με την διοργάνωση. Σήμερα εκτός από Μουντιάλ γυναικών έχουμε και ημιτελικό στα πλέι οφ ανόδου στην Ιταλία και μία επιλογή από την φάση των 16 του Μουντιάλ κάτω των 20.


ΓΑΛΛΙΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)-ΑΓΓΛΙΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) G/G: Πρεμιέρα στον έκτο όμιλο του Μουντιάλ με τα δύο φαβορί του ομίλου να κοντράρονται. Η Γαλλία που βρίσκεται στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης αντιμετωπίζει την Αγγλία που βρίσκεται αντίστοιχα στην 6η θέση. Οι Γαλλίδες τερμάτισαν στην τέταρτη θέση τόσο στο Μουντιάλ της Γερμανίας το 2011 όσο και στου Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012. Διαθέτει εμπειρία, ταλέντο και αρκετή ομοιογένεια σαν ομάδα αφού οι 17 από τις 23 παίκτριες του ρόστερ ανήκουν σε Λυών και Παρί Σεν Ζερμέν, τις δύο καλύτερες ομάδες του εγχώριου πρωταθλήματος, με την Παρί μάλιστα να φτάνει στον τελικό του φετινού Champions League. Από την άλλη η Αγγλία έχοντας φτάσει στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις μέχρι τα προημιτελικά θέλει αυτήν την φορά να κάνει το βήμα παραπάνω, διαθέτει αρκετά έμπειρο ρόστερ. Οι αποδόσεις φαίνεται να αδικούν τις Αγγλίδες που μπορεί να υστερούν σε ποιότητα έχουν όμως μεγάλο πάθος στο παιχνίδι τους. Θα ποντάρουμε στο γκολ-γκολ που το βρήκαμε στο εξαιρετικό 2,25.

Τα δύο αστέρια της Ισπανίας, Μπόκετ (αριστερά) και Μπερμούδες

ΙΣΠΑΝΙΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΟVER 3,5 (ΓΥΝΑΙΚΕΣ): Ανερχόμενη δύναμη στο Γυναικείο ποδόσφαιρο η ομάδα της Ισπανίας συμμετέχει για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα και φιλοδοξεί σε μια καλή πορεία. Μεγάλο αστέρι η αρχηγός Βερόνικα Μποκέτ της Γερμανικής Φρανκφούρτης με την οποία κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ φέτος. Η Κόστα Ρίκα είναι ίσως από τις πιο αδύναμες ομάδες στο τουρνουά, έφτασε για πρώτη φορά σε τελική φάση αφού έφτασε μέχρι τον τελικό της Πρωταθλήματος της Βόρειας Αμερικής όπου έχασε με 6-0 από τις ΗΠΑ. Μεγάλο αστέρι της η Κρουζ-Τράνα που αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, μετρούν πέντε σερί ήττες στα φιλικά προετοιμασίας. Οι Ισπανίδες είναι από τις ομάδες που μπορούν να κάνουν την έκπληξη στην διοργάνωση και θέλουν να ξεκινήσουν δυναμικά την διοργάνωση, δύσκολες στιγμές θα περάσει η Κόστα Ρίκα, το οver 3,5 στο 2,10 αποτελεί επιλογή.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)-Ν.ΚΟΡΕΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) 1: Το 1,55 για την Βραζιλία μπορεί να φαίνεται μικρό όμως οι δύο ομάδες έχουν τεράστιες διαφορές. Η Βραζιλία διαθέτει στις τάξεις της παίκτριες με μεγάλη ποιότητα και εμπειρία, κέρδισε για πλάκα το Κόπα Αμερικάνα για δεύτερη συνεχόμενη φορά και φιλοδοξεί για μια θέση στην τετράδα. Από την άλλη η Κορέα προκρίθηκε για πρώτη φορά μετά το 2003 στην τελική φάση φτάνοντας στην τέταρτη θέση στο Ασιατικό πρωτάθλημα.Θα είναι τεράστια έκπληξη αν οι Βραζιλιάνες δεν κερδίσουν.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΠΕΣΚΑΡΑ ΟVER: Αγώνας ρεβάνς στα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου στην Serie A, το πρώτο ματς έληξε 0-0 και σε περίπτωση ισοπαλίας την πρόκριση παίρνει η Μπολόνια λόγω καλύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια (δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ). Οι γηπεδούχοι θα έχουν την στήριξη των οπαδών της αφού αναμένεται το Νταλ Άρα να γεμίσει. Η Πεσκάρα είναι άκρως επιθετική ομάδα, στην κανονική διάρκεια της σεζόν είχε την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, δεν έχει άγχος αφού μπήκε στην διαδικασία την τελευταία στιγμή και έχει τον ρόλο του αουτσάιντερ. Η Μπολόνια όπως φάνηκε και στον προηγούμενο γύρο κομπλάρει μπροστά στους οπαδούς της... αφού ηττήθηκε με 3-2 από την Αβελίνο και κόντεψε να αποκλειστεί παρά το 0-1 του πρώτου ματς. Το οver στο 2,25 θα κρατήσουμε αφού η Πεσκάρα θέλει μόνο νίκη και θα παίξει επιθετικά.

ΓΚΑΝΑ (U20)-MAΛΙ (U20) 1:  Νοκ άουτ αναμέτρηση της φάσης των 16 του Παγκοσμίου κυπέλλου κάτων των 20. Η Γκάνα ήταν εντυπωσιακή στην φάση των ομίλων. κέρδισε Αργεντινή και Μεξικό, ενώ έφερε ισοπαλία με την Αυστρία, κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο. Από την άλλη το Μάλι έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα απέναντι στο Μεξικό, ηττήθηκε εύκολα από την Σερβία και την τελευταία αγωνιστική έφερε την... βολική ισοπαλία πρόκρισης με την Ουρουγουάη που έφερε και τις δύο στην φάση των 16. Η Γκάνα είναι ανώτερη ομάδα κέρδισε το Μάλι και στον μικρό τελικό του Αφρικανικού πρωταθλήματος τον Μάρτιο με 3-1.

Τριάδα
ΒΡΑΖΙΛΙΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)-Ν.ΚΟΡΕΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) 1 1,55
ΙΣΠΑΝΙΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΟVER 3,5 (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)  2,10
ΓΑΛΛΙΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)-ΑΓΓΛΙΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) G/G  2,25

Δυάδα
ΓΚΑΝΑ (U20)-MAΛΙ (U20) 1  1,85
ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΠΕΣΚΑΡΑ ΟVER 2,25

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press


Δείτε φάσεις από τα χτεσινά ματς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου