Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Η ΝΤΙΝΑΜΟ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ


Μέτρια μέρα αποδείχτηκε η χτεσινή με τις επιλογές από την Πολωνία να μην μας δικαιώνουν ούτε φυσικά ο ΠΑΟΚ. Μόνο η Γαλατασαράι στάθηκε στο ύψος της και μας πλήρωσε και με οver φυσικά όπως το περιμέναμε. Το σημερινό πρόγραμμα... προσφέρεται απλά για ένα μικρό ποντάρισμα συντήρησης και τίποτα άλλο.




NTINAMO KIEBOY-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ 1: Τελικός κυπέλλου Ουκρανίας στο Ολιμπίνσκι του Κιέβου, έδρα της Ντιναμό. Η φετινή χρονιά στην Ουκρανία ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου που κέρδισε τον τίτλο αήττητη (20 νίκες-6 ισοπαλίες) και επέστρεψε στην κορυφή μετά από 6 χρόνια παντοδυναμίας της Σαχτάρ. Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ έφτιαξε ένα σφιχτό σύνολο με εξαιρετική αμυντική λειτουργία (12 γκολ παθητικό) και μεγάλη δίψα για διάκριση. Από την άλλη η Σαχτάρ έκανε μια μέτρια χρονιά, εξασφάλισε την δεύτερη θέση και έδειξε φανερά επηρεασμένη από τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα λόγω του πολέμου, με τους αρκετούς Βραζιλιάνους που έχει στο ρόστερ να έχουν τάσεις φυγής όλη την χρονιά. Μετά από έξι χρόνια κυριαρχίας έχασε την πρωτιά δείχνοντας και κάποια σημάδια ίσως κορεσμού. Δεν υπάρχει φαβορί στον τελικό θα ποντάρουμε όμως στην Ντιναμό που έχει μεγαλύτερη δίψα, έχει καλύτερη ψυχολογία μετά την χρονιά που έκανε και παίζει φυσικά και εντός έδρας.

ΑΥΣΤΡΙΑ (U20)-AΡΓΕΝΤΙΝΗ (U20) OVER: Τελευταία αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κάτω των 20 και η Αργεντινή βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Η ήττα από την Γκάνα και η ισοπαλία με τον Παναμά έχουν κάνει δύσκολη την πρόκριση, πλέον μόνο η νίκη απέναντι στην Αυστρία τις δίνει ελπίδες πρόκρισης, μεγάλο αμυντικό πρόβλημα αφού δέχτηκε τρία γκολ από την Γκάνα και δύο από τον Παναμά. Από την άλλη η Αυστρία έχει τέσσερις βαθμούς και της κάνει η ισοπαλία. Αναμένεται ματς με ρυθμό γκολ αφού οι Αργεντινοί παίζουν το τελευταίο τους χαρτί το οver του 1,75 μπορεί να μπει στο παιχνίδι μας.

ΠΑΝΑΜΑΣ-ΓΚΑΝΑ 2: Παραδοσιακά οι Γκανέζοι παρουσιάζουν αξιόμαχες ομάδες στις μικρές ηλικίες, έτσι και σε αυτό το Μουντιάλ ξεκίνησαν με την εντυπωσιακή νίκη με 3-2 επί της Αργεντινής και στην συνέχεια πήραν την ισοπαλία από την Αυστρία με γκολ στις καθυστερήσεις από το αστέρι τους Γεμπόα της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Παναμάς κατάφερε να πάρει βαθμό από την Αργεντινή και έχει διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης, για να τα καταφέρει όμως χρειάζεται την νίκη σήμερα... κάτι που δώσει κενούς χώρους στους Γκανέζους που έχουν την ποιότητα να τους εκμεταλλευτούν. Θα ποντάρουμε στην Γκάνα παρότι τις κάνει και ο βαθμός για την πρόκριση.

ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ-ΓΚΟΪΑΣ Χ: Έχουν ξεκινήσει απροσδόκητα καλά το πρωτάθλημα με 8 βαθμούς στις 4 πρώτες αγωνιστικές χωρίς να έχουν ηττηθεί. Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι λογικό να παίξει τον ρόλο της και είναι πιθανόν να συμβιβαστούν με τον βαθμό της ισοπαλίας που θα τις κρατήσει ψηλά.

Μονό αποδεκτό
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ 1  2,60

Μονό αποδεκτό
ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ-ΓΚΟΪΑΣ Χ 3,50

Δυάδα
ΠΑΝΑΜΑΣ (U20) -ΓΚΑΝΑ (U20) 2 1,85
AYΣΤΡΙΑ (U20)-AΡΓΕΝΤΙΝΗ (U20) OVER 1,75

*Η στήλη του tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου