Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΔΙΠΛΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΓΚΙΑ

Λέγκια από μικρά παιδιά...
Απροσδόκητο πάρτι κάναμε χτες αφού βγάλαμε και τα τέσσερα οver αλλά και το σκόρερ της Βιτσέντζα Κοκό...Είχαμε βέβαια και την τύχη με το μέρος μας αφού στα τρία από τα τέσσερα σημεία μας το οver βγήκε μετά το 90', είναι αυτό που λέμε να σε θέλει. Με ανεβασμένη την ψυχολογία λοιπόν πάμε σήμερα να παλέψουμε... Πολωνικά πλέι οφ (έχουμε εξειδικευτεί...), πλέι οφ Superleague και τελικός κυπέλλου Τουρκίας.




ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 1: Τελικός κυπέλλου Τουρκίας στο γήπεδο της Μπούρσα. Η Γαλατασαράι πανηγύρισε την Κυριακή το πρωτάθλημα και φιλοδοξεί σήμερα να κάνει το νταμπλ που θα είναι το πρώτο της μετά από 15 χρόνια. Με πρωτοεργάτη τον Σνάιντερ μετά την απομάκρυνση του Πραντέλι η Γαλατά είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Τουρκία και μπορεί να σηκώσει το κύπελλο απέναντι σε μια Μπούρσασπορ που θα αγωνιστεί χωρίς τους δύο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς της Σιβέλι και Αζίζ κάτι που θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα αφού η τριάδα Σνάιντερ, Γιλμάζ και Μπουλούτ πετάει φωτιές. Εκτός από το ποντάρισμα στην Γαλατά καλή επιλογή και το οver αφού η Μπούρσασπορ διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και φυσικά τον πρώτο σκόρερ τον Βραζιλιάνο Φερναντάο με 22 γκολ. Ο συνδιασμός του οver με τον άσο πληρώνει 3,50.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ X2: Πάρτι έκανε ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ αφού εξασφάλισε την πρώτη θέση από την τέταρτη αγωνιστική και πλέον ο Αναστασίου στα δύο ματς που απομένουν θα κάνει δοκιμές και αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του. Ήδη ο Σίντελφεντ αποχαιρέτησε...Ο Αστέρας παρότι δεν το άξιζε πήρε 4 βαθμούς από τα ματς με τον Ατρόμητο και πλέον είναι το φαβορί για την δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Europa League. H χαλαρότητα και η έλλειψη κινήτρου στους Πράσινους μας οδηγεί στο Χ2, ενώ καλή επιλογή είναι και το γκολ-γκολ.

ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1: Η εικόνα που παρουσιάζει ο Δικέφαλος στα πλέι οφ δεν είναι καλή και κινδυνεύει να μείνει ακόμα και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η δεύτερη θέση είναι σημαντική για τον ΠΑΟΚ αφού δίνει στην ομάδα χρόνο για να... χτιστεί το καλοκαίρι που θα ξαναμπούν θεμέλια από την αρχή. Ο Ατρόμητος δείχνει... χωρίς δυνάμεις και ιδέες στην διαδικασία των πλέι οφ. Στους γηπεδούχους δείχνουν να έχουν καταλάβει πως δεν υπάρχουν περιθώρια αφού οι Μακ και Αθανασίαδης θα σφίξουν τα δόντια και θα δώσουν λογικά το παρών. Άσος με το ζόρι...


ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΑΣΤΚ-ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ 2: Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των πλέι οφ στην Πολωνία και η Λέγκια βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Λεχ Πόζναν και ευελπιστεί σε γκέλα της για να κλέψει τον τίτλο.Από την άλλη οι γηπεδούχοι διεκδικούν την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Europa League όμως δείχνουν να έχουν μείνει από δυνάμεις, αφού προέρχονται από δύο σερί ήττες. Η Λέγκια θέλει την νίκη ώστε να αυξήσει όσο περισσότερο την πίεση στην Λεχ Πόζναν και έχει την ποιότητα να φύγει με την νίκη από το Γκνάστκ, το διπλό στο 2,37 θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ-ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ 1: Η Βίσλα είναι ιστορική ομάδα και φυσικά πρωταθλήτρια, Φέτος όμως κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης για να καταφέρει να μπει στην τετράδα θέλει μόνο νίκη σήμερα. Την Κυριακή στο ντέρμπι με την Λέγκια το οποίο είδα από κοντά δεν ήταν κακή, έχασε δύο απίθανες ευκαιρίες να φτάσει στην ισοφάριση. Ποντάρουμε στην φανέλα και στον άσο.

Δυάδα
ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΑΣΤΚ-ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ 2  2,37
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 1  2,20
Δυάδα
ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1  2,00
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ G/G  2,25
Μονό αποδεκτό
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 1 ΚΑΙ ΟVER MAZI   3,50
Δυάδα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ2 (Δ)  2,40
ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ-ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ 1 2,20

*Οι αποδόσεις είναι από εταιρία στο διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου