Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ


H Nτιναμό έκανε το νταμπλ... αλλά σήκωσε το κύπελλο στα πέναλτι. Ούτε στα μεταμεσόνυχτια τα βγάλαμε πέρα. Βρισκόμαστε στην αναμονή του αυριανού τελικού του Champions League και είναι λογικό το βάρος να πέφτει εκεί. Από το σημερινό πρόγραμμα ελάχιστα σημεία ξεχωρίζουν και το παιχνίδι μας θα είναι αρκετά χαλαρό.



ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΗΠΑ G/G: Φιλικό προετοιμασίας στο Άμστερνταμ με την Ολλανδία να δίνει την επόμενη εβδομάδα καθοριστικό παιχνίδι για την πρόκριση στο Euro στην Ρίγα απέναντι στην Λετονία. Ο Γκους Χίντινγκ βρίσκεται υπό πίεση, αναμένεται να χρησιμοποιήσει αναπληρωματικούς και να δοκιμάσει σχηματισμούς. Σε μεταβατική περίοδο οι Οράνιε με πολλά προβλήματα στην άμυνα. Οι ΗΠΑ του Κλίνσμαν παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και μπορεί να βοηθήσει να δούμε ένα ματς ανοιχτό με καλό ρυθμό γκολ. Το γκολ-γκολ στο 2,00 είναι καλή περίπτωση.


ΜΕΞΙΚΟ (U20)-ΣΕΡΒΙΑ (U20) 1: Τα πάντα ανοιχτά για την πρόκριση στον τέταρτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 20 αφού και οι τέσσερις ομάδες ισοβαθμούν με 3 βαθμούς. Το Μεξικό που έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα όπου γνώρισε την ήττα από το Μάλι πήρε μια σπουδαία νίκη στις καθυστερήσεις απέναντι στην Ουρουγουάη. Η Σερβία χωρίς να εντυπωσιάσει κέρδισε το Μάλι και είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Το Μεξικό στις μικρές ηλικίες τα τελευταία χρόνια έχει καλές πορείες και έχει την ποιότητα να φτάσει στην νίκη πρόκριση, άλλωστε η θα έχει την ψυχολογία στα ύψη με τον τρόπο που ήρθε η νίκη απέναντι στην Ουρουγουάη.

ΜΑΛΙ (U20)-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (U20) ΟVER: Τελευταία αγωνιστική και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ο νικητής αν υπάρχει προκρίνεται. Θα ποντάρουμε στο οver αφού το γεγονός πως ο ηττημένος μένει εκτός θα κάνει το παιχνίδι ροντέο με ρυθμό γκολ.

ΠΕΣΚΑΡΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ G/G: Το πρώτο ματς των ημιτελικών των πλέι οφ ανόδου στην Serie B. Η Πεσκάρα στον προηγούμενο γύρο έκανε την έκπληξη και άφησε έξω την Βιτσέντζα με συνολικό σκορ 3-2. Με τον Μάσιμο Όντο στο πάγκο έχουν 4 σερί νίκες, συνεχίζοντας να παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, άλλωστε στο πρωτάθλημα είχαν την καλύτερη επίθεση, παρότι τερμάτισαν στην 8η θέση. Η Μπολόνια παρά την εντός έδρας ήττα από την Αβελίνο πήρε την πρόκριση χάρης την τέταρτη θέση που τερμάτισε στο πρωτάθλημα. Αμφίρροπο ματς και τα πάντα λογικά θα κριθούν στην ρεβάνς. Το να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες θα είναι η επιλογή μας.

Δυάδα
ΠΕΣΚΑΡΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ G/G 2,00
ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΗΠΑ G/G  2,00

Δυάδα
ΜΑΛΙ (U20)-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (U20) ΟVER 2,00
ΜΕΞΙΚΟ (U20)-ΣΕΡΒΙΑ (U20) 1 270

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου