Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΟΥΤΙΝΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΑΔΡΑΔΟ




Όλα κύλησαν ιδανικά χτες μέχρι το ματς της Αργεντινής... εκεί αρχικά είδαμε τον Αγουέρο εκτός και χάθηκε ευκαιρία να πετύχει κάποιο γκολ στην μάχη που δίνει για πρώτος σκόρερ, στην συνέχεια είδαμε τον Μέσι και τους συμπαίκτες του να μην έχουν όρεξη... και στο τέλος να κινδυνεύουν ακόμα και με ισοφάριση. Στο πρώτο ματς του ομίλου όλα πήγαν όπως τα περιμέναμε, πολλές κάρτες και ισορροπία στο ημίχρονο, ενώ μας έδωσαν εύκολα το σημείο και οι μικροί της Γερμανίας
Βρίσκουν κάτοχο σήμερα τσα τελευταία εισιτήρια για την προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα, με τα πάντα να είναι ανοιχτά στον τρίτο όμιλο αφού οι τέσσερις ομάδες ισοβαθμούν με 3 βαθμούς.  Δεδομένο είναι σίγουρα ένα, η νίκη για οποιαδήποτε από τις τέσσερις ομάδες σημαίνει πρόκριση. Ενώ αν στο ένα ζευγάρι υπάρχει νικητής στο άλλο με ισοπαλία οι δύο ομάδες περνάνε χέρι-χέρι...κάτι που ειδικά για το ματς της Βραζιλίας που αρχίζει πιο μετά πρέπει να το έχουμε στα υπόψη.



O Koυαδράδο δείχνει τον δρόμο...
ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΠΕΡΟΥ ΟVER: Εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την πρεμιέρα παρουσίασε η Κολομβία και πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί της Βραζιλίας. Οι Καφετέρος θέλουν απαραίτητα την νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση, αφού η ισοπαλία ίσως δεν τους αρκεί. Το Περού από την άλλη εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε απέναντι στην Βενεζουέλα και πήρε μια δύσκολη νίκη με το γκολ του Γκερέρο, Οι Περουβιανοί προκρίνονται και με ισοπαλία αφού θα στην ισοβαθμία είναι πάνω από την Κολομβία λόγο διαφοράς τερμάτων. Μπορεί στην δεύτερη αγωνιστική οι δύο ομάδες να μην δέχτηκαν γκολ. όμως οι άμυνες τους δεν είναι το δυνατό τους σημείο και σε ένα ματς με ρυθμό και φάσεις είναι πιθανόν να κάνουν νερά. Το over στο 2,15 θα μπει στο παιχνίδι μας. Για σκόρερ θα πάμε με το υψηλό 5,00 που βρίσκουμε στον Κουαδράδο, με τον άσο της Φιορεντίνα να κάνει εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στην Βραζιλία και να είναι ο κορυφαίος του γηπέδου.

Κουτίνιο και Νεϊμάρ φίλοι από παλιά...
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Δυσκόλεψε η πρόκριση για την Βραζιλία που έκανε κακή εμφάνιση απέναντι στην Κολομβία και ηττήθηκε δίκαια, ενώ έχασε με τιμωρία τον Νεϊμάρ που αποβλήθηκε βλακωδώς μετά την λήξη του ματς. Ο Ντούνγκα είναι πλέον αναγκασμένος να βρει λύσεις επιθετικά από άλλους ποδοσφαιριστές. Η Βενεζουέλα διέγραψε την μεγάλη νίκη επί της Κολομβίας μετά την ήττα από το Περού. Πλέον είναι πιθανόν να μην της αρκεί ούτε η ισοπαλία. Η πρόκριση κρίνεται από μια κλωστή, η Βενεζουέλα παίζει κυρίως άμυνα και η Βραζιλία χωρίς τον Νεϊμάρ θα είναι προβλέψιμη επιθετικά. Δύσκολα θα δούμε φεστιβάλ γκολ, οπότε τα 2-3 γκολ μοιάζουν καλή επιλογή, ενώ ο Κουτίνιο που θα βρει θέση στο αρχικό σχήμα πληρώνει 5,00 για να σκοράρει.

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ-ΒΙΚΙΝΓΚ ΟVER 3,5: Ζευγάρι που τα στατιστικά του  μας προδιαθέτει για ματς με πολλά γκολ. Οι γηπεδούχοι σε 12 ματς στο πρωτάθλημα έχουν κρατήσει μόνο μια φορά το μηδέν πίσω και έχουν την δεύτερη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία με 29 γκολ παθητικό. Επίσης προέρχονται από τρία σερί οver 4,5 στα τελευταία ματς που έδωσαν. Παρόμοιες επιδόσεις και για την Βίκινγκ που στα τελευταία 4 ματς έχει τρία οver 3,5. To σενάριο με τα πολλά γκολ ενισχύεται και από την πρόσφατη παράδοση, αφού τα 5 από τα 7 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων είχαν πάνω από 3 γκολ.

Δυάδα
ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΠΕΡΟΥ ΟVER 2,15
BΡΑΖΙΛΙΑ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ 2-3 ΓΚΟΛ  2,00
Αnytime Scorer
BΡΑΖΙΛΙΑ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ  ΚΟΥΤΙΝΙΟ  5,00
Anytime Scorer
KOΛΟΜΒΙΑ-ΠΕΡΟΥ  ΚΟΥΑΔΡΑΔΟ  5,00
Μονό αποδεκτό

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ-ΒΙΚΙΝΓΚ ΟVER 3,5  2,40

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

1 σχόλιο: