Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ Η ΧΙΛΗ


To παλέψαμε αλλά ηττηθήκαμε χτες...Αναμφίβολα η απογοήτευση της χτεσινής βραδιάς ήταν η Κολομβία, κακή εμφάνιση από τους Καφετέρος και μας χαλάσανε το over, αφού από την Βενεζουέλα πήραμε το γκολ που θέλαμε... Το άλλο χαμένο σημείο της ημέρας ήταν το γκολ-γκολ στο Ρωσία-Αυστρία με τους γηπεδούχους να μην βρίσκουν δίχτυα.
Δεύτερη αγωνιστική στον πρώτο όμιλο του Κόπα Αμέρικα έχουμε σήμερα, με δύο αναμετρήσεις που έχουν φαβορί αλλά σε πολύ μικρές αποδόσεις. Θα ασχοληθούμε επίσης με την τελευταία αγωνιστική στους δύο πρώτους ομίλους του Παγκόσμιου Κυπέλλου Γυναικών.



Έκλεψε τις εντυπώσεις στην κερκίδα τουλάχιστον...η Βολιβία
IΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΒΟΛΙΒΙΑ ΟVER: Καθοριστικό ματς για τις δύο ομάδες αφού οι ελπίδες πρόκρισης τους περνάνε από εδώ. Στην πρεμιέρα ο Ισημερινός στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στην Χιλή, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, έχοντας ένα δεμένο σύνολο που ήξερε να βγει στην κόντρα και να δημιουργήσει φάσεις με τους πάντα επικίνδυνους Μοντέρο και Ένερ Βαλένσια. Αν δεν υπήρχε το αυστηρό πέναλτι για να ανοίξει το σκορ η Χιλή ίσως να έπαιρνε αποτέλεσμα. Από την άλλη η Βολιβία παρότι χαμηλών δυνατοτήτων ήταν ανταγωνιστική απέναντι στο Μεξικό και έδειξε πως αν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει ζημιές, ενώ ήταν άτυχη καθώς θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με το δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ισημερινός είναι αναγκασμένος να κυνηγήσει την νίκη αφού, θεωρητικά η Βολιβία είναι ασθενέστερη ομάδα του ομίλου, οπότε θα πάρει ρίσκα και θα αφήσει εκτεθειμένη την άμυνα του. Θα πάμε με το οver του 2,15 αφού ένα γρήγορο γκολ θα ανοίξει το ρυθμό. Για σκόρερ θα πάμε με τον Ένερ Βαλένσια, ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ το πάλεψε απέναντι στην Χιλή είχε δοκάρι και γενικότερα έδειξε σε καλή κατάσταση.

ΧΙΛΗ-ΜΕΞΙΚΟ 1/1: Η Χιλή πέτυχε την νίκη της πρεμιέρας που σίγουρα θα της δώσει ώθηση και ψυχολογία. Η εμφάνιση των παικτών του Σαμπαόλι πάντως ήταν μέτρια και τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην σκληροτράχηλη άμυνα του Ισημερινού. Το Μεξικό όπως ακριβώς το περιμέναμε απογοήτευσε απέναντι στην Βολιβία, κάτι λογικό αφού οι πολλές απουσίες που έχει του στερούν την ομοιογένεια, ένα στοιχείο που είναι από τα χαρακτηριστικότερα της ομάδας του Ερέρα. Η πρόκριση πλέον έχει δυσκολέψει αρκετά για τους Βορειομερικάνους που πρέπει να πάρουν αποτέλεσμα απέναντι στους διοργανωτές. Ο άσος για την Χιλή είναι αστείος στο 1,40, για να ανεβάσουμε απόδοση θα πάμε με τον άσο από ημίχρονο. Θεωρώ πως η Χιλή θα είναι πιο απελευθερωμένη αφού πλέον δεν θα έχει το άγχος που είχε στην πρεμιέρα και μπορεί να καθαρίσει από νωρίς την νίκη. Ειδικά αν ο αρχηγός του Μεξικού Ράφα Μάρκες δεν καταφέρει να αγωνιστεί ο άσος γίνεται ακόμα πιο ισχυρός. Για σκόρερ θα πάμε με τον Σάντσες που στην πρεμιέρα ήταν δραστήριος και έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκολ.

ΚΙΝΑ-Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ 1: Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων με την πρόκριση στον πρώτο όμιλο να είναι ανοιχτή για όλες τις ομάδες. Οι Κινέζες έκαναν εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Ολλανδία, ήταν ανώτερες σε όλη την διάρκεια του αγώνα έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και δικαιώθηκαν στις καθυστερήσεις όπου πέτυχαν το γκολ της νίκης. Η Νέα Ζηλανδία από την άλλη πήρε την λευκή ισοπαλία απέναντι στην διοργανώτριες του Καναδά και ελπίζει σε πρόκριση έστω μέσο της τρίτης θέσης. Θα ποντάρουμε στις Κινέζες που είναι πιο ποιοτική και οργανωμένη ομάδα, οι Νέοζηλανδές με μόλις ένα βαθμό θα αναγκαστούν κάποια στιγμή να ρισκάρουν για την νίκη και αυτό θα δώσει την ευκαιρία στην αντίπαλο τους να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους.

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ 2 ΚΑΙ ΟVER 5,5  1,83: Μετά τα δέκα γκολ από την Γερμανία η ομάδα της Ακτής ηττήθηκε με 3-2 και από την Ταϊλάνδη, έχοντας πολύ κακές αντιδράσεις στην άμυνα. Οι Νορβηγίδες από την άλλη έδειξαν απόλυτα ανταγωνιστικές απέναντι στο φαβορί της διοργάνωσης την Γερμανία, πήραν την ισοπαλία και πλέον θέλουν όσο πιο πολλά γκολ γίνεται για να πάρουν την πρώτη θέση. Ο συνδυασμός της νίκης της Νορβηγίας με το over 5,5 πληρώνει 1,85 και θα είναι η επιλογή μας.

Δυάδα
ΧΙΛΗ-ΜΕΞΙΚΟ 1/1 2,20
ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΒΟΛΙΒΙΑ ΟVER 2,25

Δυάδα Anytime Scorer
XIΛΗ-ΜΕΞΙΚΟ   ΣΑΝΤΣΕΣ  2,20
ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΒΟΛΙΒΙΑ   ΕΝΕΡ ΒΑΛΕΝΤΣΙΑ  2,30

Ακριβές σκορ
ΧΙΛΗ-ΜΕΞΙΚΟ 3-0  10,00

Δυάδα
ΚΙΝΑ-Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ 1  2,10
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ 2 ΚΑΙ ΟVER 5,5  1,83

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου