Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΖΙΡΟΥ


Η Τσέλσι κλείδωσε τον τίτλο... με τον τρόπο του Μουρίνιο τελικά και το στρυφνό 1-0 με αποτέλεσμα να μας στείλει στον κουβά. Μόνο το Αμβούργο με το διπλό σωτηρίας που έκανε μας δικαίωσε και κλείσαμε έτσι το Σαββατοκύριακο με μικρό κέρδος. Αρκετά ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα... θα μας ταξιδέψει σε τέσσερα διαφορετικά πρωταθλήματα. Θα ξεκινήσουμε από τον θαυμαστό κόσμο της δικιά μας Football League και θα φτάσουμε μέχρι την Premier League. Ραντεβού με τον πρώτο μεγάλο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Ρεάλ.


AEK-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΟVER 3,5:Mετά την ήττα από τον Ηρακλή η ΑΕΚ θέλει άμεσα την επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις για να οριστικοποιήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την μεγάλη επιστροφή της στην Superleague.H Παναχαϊκή από την άλλη μετά την εντός έδρας ήττα από την Λάρισα ουσιαστικά πλέον δεν έχει ελπίδες ανόδου και θα παίξει χωρίς άγχος στα υπόλοιπα παιχνίδια. Οι κιτρινόμαυροι μπροστά στο κοινό τους προσφέρουν θέαμα και το over 3,5 στο 2,25 είναι επιλογή, μπορεί να βοηθήσει και η Παναχαϊκή στο σκοράρισμα, άλλωστε επιθετικά έχει ποιότητα.


ΧΑΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ: H Xαλ προέρχεται από δύο σερί νίκες απέναντι σε Κρίσταλ Πάλας και Λίβερπουλ, όμως οι χτεσινές νίκες των Σάντερλαντ και Λέστερ την άφησαν μόλις ένα βαθμό πάνω από την ζώνη υποβιβασμού και το σημερινό είναι κρίσιμο για τις Τίγρεις. Η Άρσεναλ μετά το 0-0 με την Τσέλσι έχασε τις λίγες ελπίδες που είχε για τίτλο και πλέον θέλει να μείνει στην πρώτη τριάδα για να εξασφαλίσει την απευθείας είσοδο της στους ομίλους του Champions League και να γλιτώσει την ταλαιπωρία των προκριματικών. Μετά και την χτεσινή ήττα της Γιουνάιτεντ οι Κανονιέρηδες με νίκη σήμερα φεύγουν στο +5. Στα τελευταία 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις προέρχονται από 9 νίκες και μια ισοπαλία. Η απόδοση στο διπλό δεν μας ικανοποιεί στο 1,70... θα πάμε με τα 2-3 γκολ αφού η Χαλ λογικά θα παίξει συντηρητικά και ο ρυθμός του ματς δεν θα είναι υψηλός. Θα ποντάρουμε και στον Ζιρού να σκοράρει με ρίσκο τουλάχιστον δύο γκολ. Ο Γάλλος δέχτηκε κριτική μετά το ματς με την Τσέλσι και θέλει να δώσει απαντήσεις. Χαρακτηριστικά ο Τιερί Ανρί είπε: " Mε Ζιρού δεν παίρνεις πρωτάθλημα''... Κάτι τέτοια πεισμώνουν τους ποδοσφαιριστές.

ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2; Συγκλονιστική η μάχη του τίτλου στην Τουρκία με τις τρεις μεγάλες ομάδες της χώρας να κυνηγούν τον τίτλο και την κορυφή να αλλάζει χέρια σχεδόν κάθε εβδομάδα. Η Γαλατά δοκιμάζεται στην έδρα της αδιάφορης και χωρίς συγκεκριμένο στόχο στο πρωτάθλημα Ακίσασπορ και έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί μια ενδεχόμενη γκέλα της Μπεσίκτας που έπαιζε χτες στην Τραπεζούντα. Οι γηπεδούχοι του Ρόμπερτο Κάρλος ουσιαστικά έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά και δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο. Το διπλό έστω και στο 1,75 θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΜΠΡΕΣΤ-ΝΤΙΖΟΝ Χ2: Μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που κυνηγούν την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία με την Ντιζόν να έχει όμως πιο ρεαλιστικές ελπίδες αφού με νίκη σήμερα πιάνει την Ανζέ στην τρίτη θέση. Η Μπρεστ βρίσκεται αυτή την στιγμή στο -6 από την τρίτη θέση και το τελευταίο διάστημα δεν είναι σε καλή κατάσταση, στα δέκα τελευταία ματς στην Ligue 2 έχει μόλις δύο νίκες απέναντι στην προτελευταία Σατορού και την αδύναμη φέτος Βαλενσιέν. Αντίθετα η Ντιζόν προέρχεται από δύο σερί νίκες και δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλος την άνοδο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν χτίσει και καλή παράδοση απέναντι στην αντίπαλο τους αφού δεν έχουν ήττα στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις που τους αντιμετώπισαν. Το Χ2 στο 1,75 θα μπει στο παιχνίδι μας.

Δυάδα
AEK-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΟVER 3,5   2,20
ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2   1,75

Δυάδα
ΜΠΡΕΣΤ-ΝΤΙΖΟΝ Χ2  1,75
ΧΑΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00

Μονό αποδεκτό
Nα σκοράρει δύο γκολ η περισσότερα  Ζιρού (Άρσεναλ)   7,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου