Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΦΙΕΣΤΑ ΤΙΤΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ



Τα γερμανικά γκολ ήταν αυτό που μας έλειψαν χτες για να έχουμε καλή μέρα, ευτυχώς η Σάντερλαντ στάθηκε στο ύψος της και μας πλήρωσε ένα ωραίο άσο σε απόδοση κοντά στο 4,00. Η Ρεάλ έσπασε την έδρα της Σεβίλλης και έδειξε αποφασισμένη να κυνηγήσει τον τίτλο μέχρι την τελευταία στιγμή. Αρκετό καλό το πρόγραμμα σήμερα.... με αρκετές επιλογές.





TΣΕΛΣΙ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ OVER 3,5: Πάρτι τίτλου έχει κλείσει η Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ αφού με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι Μπλε αφού έφυγαν αλώβητοι στα ντέρμπι, την Τετάρτη πήραν την νίκη στην έδρα της Λέστερ παρότι ήταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι είναι πλέον αδιάφοροι, βρίσκονται στην 12η θέση και πλέον δεν άγχος στα παιχνίδια τους. Εντυπωσιακή συγκομιδή εκτός έδρας όπου έχουν πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους. Σε μια τέτοια φιέστα η λογική λέει πως ο Μουρίνιο προσπαθήσει να προσφέρει θέαμα στους οπαδούς της ομάδας του. Θα πάμε με το over 3,5 στο 3,00.

MAΪΝΤΖ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ Χ2: H Mάιντς με την νίκη της επί της Σάλκε την προηγούμενη αγωνιστική ουσιαστικά εξασφάλισε οριστικά την παραμονή της αφού έφτασε στους 37 βαθμούς... και πλέον τις τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει άγχος. Το Αμβούργο όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια παλεύει για την σωτηρία τις τελευταίες αγωνιστικές και προέρχεται από σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Άουγκσμπουργκ, μια νίκη που το ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας. Ο Μπρούνο Λαμπαντία άλλαξε κάπως το κλίμα στην ομάδα. Το Αμβούργο δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ στην ιστορία του. Το ματς απέναντι στην Μάιντς είναι κομβικό και μπορεί να φύγει με κάτι θετικό, άλλωστε οι γηπεδούχοι εντός έδρας έχουν μόλις 5 νίκες σε 15 ματς.

ΧΕΡΤΑ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟVER: Όταν βρίσκουμε το over σε τιμές που αγγίζουν το 2,25 δεν γίνεται να το αγνοήσουμε. Μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν μια τάση σε ματς χωρίς πάρα πολλά γκολ... αλλά αξίζει το ρίσκο σε τέτοια απόδοση. Η Χέρτα είναι σε καλή κατάσταση και ψάχνει ακόμα μερικούς βαθμούς για να εξασφαλίσει οριστικά την σωτηρία της. Η Γκλάντμπαχ αν πιάσει ρυθμό μπορεί να σκοτώσει τον αντίπαλο και θέλει να κλειδώσει την τρίτη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους.

ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ-ΛΕΙΨΙΑ ΟVER: Κομβικό ματς για τις δύο ομάδες που έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους... αλλά το κοινό τους σημείο τους είναι, πως δεν έχουν περιθώρια για απώλειες και η νίκη είναι μονόδρομος στο σημερινό ματς. Οι γηπεδούχοι για να ξεκολλήσουν από την προτελευταία θέση και τον απευθείας υποβιβασμό και η Λειψία για να μείνει όσο πιο κοντά γίνεται στην τρίτη θέση και τα μπαράζ ανόδου (είναι στο -5). Το να μπουν αρκετά γκολ είναι πιθανό αφού το ζητούμενο είναι η νίκη και για τις δύο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΟVER: Απογοήτευση στον ΠΑΣ αφού παρά την εντυπωσιακή του πορεία που την έχει φέρει στην πέμπτη θέση δεν του χορηγήθηκε η άδεια και πλέον έσβησε και φέτος οριστικά το όνειρο για ευρωπαϊκό εισιτήριο αφού δεν θα μπορέσει να συμμετέχει στα πλέι οφ. Ο Εργοτέλης υποβιβάστηκε οριστικά μετά την εντός έδρας ήττα από την Κέρκυρα και δεν έχει κανένα κίνητρο τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Παρά την απογοήτευση οι παίκτες του Πετράκη θα θελήσουν να αποχαιρετήσουν το κοινό τους με μια καλή εμφάνιση με γκολ. Το οver θα κρατήσουμε.


Δυάδα
TΣΕΛΣΙ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ OVER 3,5  3,00
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΟVER  1,70

Δυάδα
ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ-ΛΕΙΨΙΑ ΟVER  2,00
ΧΕΡΤΑ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟVER  2,25

Μονό αποδεκτό
MAΪΝΤΖ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ Χ2                  2,15


*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου