Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΗΣ Η ΡΕΑΛ




Η Δυάδα της Πέμπτης με Νάπολι και Βαλένθια πήγε άκλαυτη αφού και οι δύο έκαναν τραγικές εμφανίσεις και μας έστειλαν στον κουβά. Μετά το χτεσινό ρεπό σήμερα επιστρέφουμε σε φουλ ρυθμούς με πέντε επιλογές για καλό παιχνίδι.




AΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΕΒΕΡΤΟΝ ΟVER: Σε καλή κατάσταση η Άστον Βίλα που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι χωριάτες μετά την πρόκριση τους στον τελικό του κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ, θέλουν να τελειώσουν μια καλή και με την παραμονή. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν με 3-2 στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι σε ένα ματς που άξιζαν κάτι παραπάνω. Η Έβερτον μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά αλλά βρίσκεται στην καλύτερη τη κατάσταση από την αρχή της σεζόν με 4 νίκες νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς ενώ προέρχεται από το εντυπωσιακό 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Άστον Βίλα προέρχεται από 4 οver στα τελευταία πέντε ματς και θα κυνηγήσει την νίκη ενώ και η Έβερτον δεν πρόκειται να αδιαφορήσει , το οver στο 2,10 θα είναι η επιλογή μας,

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1: Η Σάντερλαντ βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού και έχει ανάγκη άμεσα από βαθμούς για να καταφέρει να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε πειστική εμφάνιση στην έδρα της Στόουκ όπου πήρε την ισοπαλία. Από την άλλη η Σαουθάμπτον δείχνει να έχει χάσει την φρεσκάδα που είχε στην αρχή της χρονιάς και ειδικότερα εκτός έδρας μετράει τρεις ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία 4 ματς. Οι γηπεδούχοι με το κίνητρο της επιβίωσης μπορούν να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.


ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΕΑΛ 2: Οι ελπίδες κατάκτησης του τίτλου για την Ρεάλ κρίνονται στο Σάντσεθ Πιθχουάν, μόνο αν καταφέρει να φύγει με τους τρεις βαθμούς η Βασίλισσα μπορεί να ελπίζει αφού μια απώλεια βαθμών θα είναι καταστροφική με την Μπαρτσελόνα να βρίσκεται στο +2. Η Σεβίλλη είναι αήττητη εντός έδρας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παλεύει για την τέταρτη θέση και την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα στα ημιτελικά του Europa League. O Aντσελότι αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ράμος στα χαφ όπως έκανε και στο ματς με την Ατλέτικο για να κάνει πιο σφιχτή... την ομάδα του. Το διπλό προσφέρεται στο 2,10 και αξίζει το ρίσκο σε τέτοια ματς φαίνεται η ποιότητα και η στόφα της μεγάλης ομάδας.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟVER 3,5: Η Ντόρτμουντ προέρχεται από την επική πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου νικώντας στα πέναλτι την Μπάγερν στον Μόναχο. Η ομάδα του Κλοπ δείχνει αναγεννημένη το τελευταίο διάστημα και μπορεί πλέον να σώσει μια αποτυχημένη χρονιά. Η έξοδος στο Europa League εκτός από την κατάκτηση του κυπέλλου μπορεί να έρθει και μέσα από το πρωτάθλημα που βρίσκεται μόλις στο -3 από την έκτη θέση. Η Χόφενχάιμ που βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την Ντόρτμουντ με την νίκη που έκανε στην έδρα του Αννόβερου σταμάτησε ένα αρνητικό σερί πεντέ αγώνων χωρίς νίκη. Επιθετική φιλοσοφία έχουν οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη και έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία, τα πολλά γκολ θα είναι η επιλογή μας, άλλωστε το συνηθίζουν όταν κοντράρονται με τα 5 από τα 7 τελευταία να είναι οver 3,5.

AOYΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΚΟΛΩΝΙΑ ΟVER: Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση που οδηγεί στο Εuropa League και εκεί θέλουν να παραμείνουν, εντός έδρας βγάζουν μεγάλη επιθετικότητα στο παιχνίδι τους, έχοντας 10 over σε 15 ματς και η νίκη απέναντι στην Κολωνία είναι απαραίτητη για να παραμείνει σε πλεονεκτική θέση. Η Κολωνία έχοντας διαφορά 7 βαθμών από την ζώνη υποβιβασμού δύσκολα θα κινδυνέψει και πλέον μπορεί να παίξει χωρίς ιδιαίτερο άγχος τις τελευταίες αγωνιστικές. Το οver στο 2,10 μπορεί να μπει άνετα στο παιχνίδι μας.

Δυάδα
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΕΑΛ 2  2,00
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟVER 3,5   2,25

Δυάδα
AOYΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΚΟΛΩΝΙΑ ΟVER  2,05
AΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΕΒΕΡΤΟΝ ΟVER  2,10

Μονό αποδεκτό
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1  4.00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου