Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΒΛΕΠΕΙ ΕΥΡΩΠΗ Η ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ



Eξαιρετικά κύλησε η τελευταία αγωνιστική σε Bundesliga και La Liga, μας βγάλανε αρκετά κέρδη την χτεσινή μέρα, αφού πέρασε η δυάδα αλλά και η τριάδα μας. Μοναδικό μελανό σημείο ήταν η στήριξη στην Ξάνθη που πάντως μέχρι να δεχτεί το ανόητο πρώτο γκολ ήταν ανώτερη από τον Ολυμπιακό. Σήμερα το μενού έχει τελευταία αγωνιστική Premier League, πλέι οφ Super League και ματς τίτλου στην Τουρκία.




MANTΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΟVER 3,5: Η Μάντσεστερ Σίτι είναι οριστικά στην δεύτερη θέση και κλείνει με το σημερινό ματς μια κακή σεζόν που θα φέρει και την απομάκρυνση του Πελεγκρίνι. Αντίθετα η Σαουθάμπτον κόντρα στα προγνωστικά διεκδικεί την έξοδο στο Europa League, θέλει όμως δική της νίκη και παράλληλα να μην κερδίσουν η Λίβερπουλ ή Τότεναμ. Πάντως και στην 7η θέση να μείνει αν η Άρσεναλ κατακτήσει το κύπελλο κερδίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Χωρίς άγχος λοιπόν οι Άγιοι σήμερα στο Μάντσεστερ θα παλέψουν για την νίκη, ενώ προέρχονται από το εντυπωσιακό 6-1 επί της Άστον Βίλα. Στο Έτιχαντ οι γηπεδούχοι θέλουν να αποχαιρετήσουν με θέαμα τους οπαδούς και θα παίξουν ανοιχτά. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δούμε πολλά γκολ.

Σε κακή κατάσταση η Λίβερπουλ
ΣΤΟΟΥΚ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1: H Λίβερπουλ δείχνει χωρίς ηθικό και κίνητρο στο τέλος της σεζόν, έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς στην Πρέμιερ Λιγκ ενώ αποκλείστηκε και από τον τελικό κυπέλλου χάνοντας από την Άστον Βίλα. Αντίθετα η Στόουκ φιγουράρει στην 9η θέση στο Μπριτάνια είναι παραδοσιακά δυνατή και θέλει να κλείσει πανηγυρικά την εντυπωσιακή σεζόν που έκανε. Ο άσος στο 3,50 θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΕΜΠΟΛΙ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 2: Η Έμπολι έχει σωθεί εδώ και μερικές αγωνιστικές και μην έχοντας κίνητρο... κάνει το κομμάτι της. Μετά από ένα αήττητο σερί 4 αγωνιστικών, ηττήθηκε από Φιορεντίνα και Βερόνα. Στο τελευταίο ματς της χρονιάς σφυρίζει αδιάφορα και η Σαμπντόρια που θέλει οπωσδήποτε το διπλό που της είναι πολύτιμο στην μάχη που δίνει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο έχει την ευκαιρία να φύγει με την νίκη. Η ομάδα του Μιχαΐλοβιτς είναι κρίμα να πετάξει στα σκουπίδια τους κόπους μια χρονιάς. Στο 2,90 αξίζει το ρίσκο στο διπλό.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 1: Η Γαλατασαράι με νίκη στο σημερινό ντέρμπι κάνει τεράστιο βήμα τίτλου, καθώς την τελευταία αγωνιστική της αρκεί μια ισοπαλία στην αναμέτρηση με την Ρίζεσπορ. Η Μπεσίκτας στα τελευταία ματς δείχνει να τα έχει παρατήσει, αφού αγνοεί την νίκη τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και έχει πέσει στο -7 από την κορυφή και στο -4 από την δεύτερη και την Φενέρμπαχτσε. Κατάμεστο το Τουρκ Τέλεκομ Αρένα και η Γαλατά έχει προβάδισμα για την νίκη τίτλου. Έστω και στο 1,90 θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ: O Aστέρας προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό και λογικά θα είναι μαζεμένος στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει αναγκαστικά την νίκη, καθώς δεν θέλει να ξεφύγει και άλλο ο Παναθηναϊκός. Ο άσος στο 1,60 δεν αξίζει πονταρίσματος, θα πάμε με τα 2-3 γκολ που μας καλύπτουν πάρα πολλά ενδεχόμενα στο ματς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ: Στην ίδια λογική και με το ματς της Τούμπας, δύσκολα θα έχει τρελό ρυθμό το ματς στην Λεωφόρο, καθώς ο Ατρόμητος θα παίξει συντηρητικά. Το σύνολο 2-3 γκολ είναι αρκετά πιθανό.

Δυάδα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΟVER 3,5 2,10
ΣΤΟΟΥΚ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1 3,50

Δυάδα
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 1 1,85
ΕΜΠΟΛΙ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 2 2,90

Δυάδα
ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ  1,95
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ 1,95

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου