Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

OΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ




Eνώ η χτεσινή μέρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κακή... είχε τελικά κουβά γιατί δεν κάναμε καλή χημεία με τα σημεία μας. Αυτό το 3,50 της Στόουκ απέναντι στο... κουφάρι της Λίβερπουλ ήταν πραγματικό δώρο. Σήμερα εκτός από το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης έχουμε το ματς... που ο νικητής γεμίζει χρυσάφι. Μιλάμε φυσικά για τον τελικό των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ.



MINTΛΕΣΜΠΡΟ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 1: Tελικός των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ με τον νικητή να εξασφαλίζει μια θέση στην Πρέμιερ Λιγκ της επόμενης χρονιάς και ένα ποσό που αγγίζει τα 120 εκατομμύρια ευρώ...Ο τελικός διεξάγεται στο Γουέμπλεϊ και θα κρίνει την ομάδα που θα κερδίσει την άνοδο πίσω από Μπόρνμουθ και Γουότφορντ. Διαφορά φιλοσοφίας έχουμε στις δύο ομάδες με την Μίντλεσμπρο του Καράνκα να έχει ως κύριο όπλο την αμυντική λειτουργία, έχοντας δεχτεί 37 γκολ μόλις επίδοση που είναι η καλύτερη με διαφορά στην κατηγορία. Από την άλλη η Νόργουιτς παίζει επιθετικά και χωρίς τακτική στο παιχνίδι της. Σε τέτοιες αναμετρήσεις... η τακτική και η σκοπιμότητα συνήθως παίζουν μεγάλο ρόλο, για αυτό θα πάμε με τον Μίντλεσμπρο, άλλωστε ο προπονητής της είναι μαθητής του Μουρίνιο, αφού έκατσε ως βοηθός του για τρία χρόνια στον πάγκο της Ρεάλ, κάτι θα παραπάνω θα έμαθε.

ΛΑΤΣΙΟ-ΡΟΜΑ Χ ΗΜΙΧΡ.: Το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης με αρκετό μίσος ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τυπικά γηπεδούχους η Λάτσιο. Σπουδαίο ματς και για τις δύο που διεκδικούν τις δύο θέσεις πίσω από την Γιουβέντους που οδηγούν στο Champions League. H ήττα της Νάπολι από την Γιουβέντους απλοποίησε τα πράγματα αφού η Ρόμα πλέον είναι τουλάχιστον τρίτη και η Λάτσιο με ισοπαλία σήμερα εξασφαλίζει επίσης την τρίτη θέση. Να σημειωθεί πως ο δεύτερος της βαθμολογίας μπαίνει κατευθείαν στους ομίλους του ενώ ο τρίτος δίνει προκριματικά. Η ισοπαλία βολεύει αρκετά και τις δύο ομάδες... δεν είναι όμως σίγουρο πως θα τα βρουν. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία ημιχρόνου...

AEK-HΡΑΚΛΗΣ ΟVER : Ντέρμπι κορυφής στην Football League με τις δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες να κοντράρονται για την κατάκτηση του τίτλου αφού και οι δύο έχουν κερδίσει την άνοδο... Χωρίς άγχος οι δύο αντίπαλοι με τον Ηρακλή να θέλει την νίκη για να πιάσει την ΑΕΚ στην κορυφή, Οι συνθήκες ευνοούν στο να δούμε ανοιχτό ματς, χωρίς σκοπιμότητες και με αρκετά γκολ. Το over στο 2,20 θα μπει στο παιχνίδι μας.


Μονό αποδεκτό
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 1 2,90
Δυάδα
ΑΕΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΟVER 2,20

ΛΑΤΣΙΟ-ΡΟΜΑ Χ ΗΜΙΧΡ.  2,20

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου