Σάββατο 23 Μαΐου 2015

EYKAIΡΙΕΣ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ BUNDESLIGA ΚΑΙ LA LIGA





H τελευταία αγωνιστική στην Bundesliga και την La Liga αλλά και ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα κυριαρχούν στο σημερινό πρόγραμμα. Ξεχωρίσαμε πέντε σημεία, ενώ αποφασίσαμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό στον τελικό.




ΑΛΜΕΡΙΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΟVER 3,5: Aναμέτρηση που κρίνει πολλά στην μάχη της παραμονής αλλά και σε αυτήν της τέταρτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Κοινός παρανομαστής και για τις δύο ομάδες η ανάγκη για νίκη. Ειδικά για την Αλμερία μόνο οι τρεις βαθμοί της αφήνουν ελπίδες για την σωτηρία. Από την άλλη η Βαλένθια με νίκη εξασφαλίζει σίγουρα την τέταρτη θέση, ενώ έχει ελπίδες και για την τρίτη σε περίπτωση ήττα της Ατλέτικο, αν οι νυχτερίδες ηττηθούν και η Σεβίλλη κερδίσει μένουν εκτός τετράδας. Αρκετά επιθετική φιλοσοφία έχουν έτσι και αλλιώς οι δύο ομάδες που θα παλέψουν αποκλειστικά για την νίκη... αναμένεται να δούμε βροχή από γκολ.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1: Tην τύχη στα χέρια της έχει η Ατλέτικο Μπιλμπάο αφού με νίκη στο σημερινό ματς εξασφαλίζει την έβδομη θέση που οδηγεί στο Εuropa League της επόμενης σεζόν. Για τους Βάσκους υπάρχει και ο τελικός του κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα, αλλά με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα δεν μπορούν να ελπίζουν σε πολλά. Η Βιγιαρέαλ είναι σίγουρα πέμπτη ότι και να γίνει στο σημερινό παιχνίδι, ταξίδεψε στην χώρα των Βάσκων με αρκετές απουσίες (Ούτσε, Ντο Σάντος, Τσέρισεφ, Μουζάκιο, Βιέτο, Ρουκάβινα, Ασένχο) εκτός έδρας έχει να γευτεί την χαρά της νίκης 8 αγωνιστικές. Ο άσος στο 1,66 σίγουρα είναι μικρός... αλλά το κίνητρο είναι που παίζει μεγάλο ρόλο.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER 3,5: Πανηγυρικό κλίμα στο Μπουρούσια Παρκ με τις δύο ομάδες να τελειώνουν μια άκρως πετυχημένη χρονιά. Η Γκλάντμπαχ με την εντυπωσιακή της πορεία εξασφάλισε μια θέση στους ομίλους του Champions League ενώ διεκδικεί και την δεύτερη θέση από την Βόλφσμπουργκ. Η Άουγκσμπουργκ εξασφάλισε την ευρωπαϊκή της έξοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της και πάει χωρίς άγχος στο σημερινό ματς. Τα πουλάρια θέλουν να δώσουν μια τελευταία παράσταση μπροστά στο κοινό τους, δεν υπάρχει άγχος και σκοπιμότητα για καμιά από τις δύο ομάδες και το οver 3,5 στο 2,37 μοιάζει ιδανικό.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΣΑΛΚΕ 1: Οι γηπεδούχοι παίζουν την ζωή τους στο σημερινό ματς, αφού μόνο η νίκη τους κρατάει στην κατηγορία και αυτό με προϋποθέσεις. To Aμβούργο δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ από την Μπουντεσλίγκα και αποτελεί τον ''δεινόσαυρο'' της κατηγορίας. Η Σάλκε κλείνει μια εφιαλτική χρονιά για αυτή, αφού έμεινε εκτός Champions League και υπάρχει τεράστια γκρίνια στο εσωτερικό της ομάδας, αλλά και από τους οπαδούς. Το κίνητρο για τους γηπεδούχους είναι τεράστιο και θα ποντάρουμε στο 2,40 του άσου.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER: Πανηγυρικό το κλίμα στην Γιουβέντους αφού την Τετάρτη με την κατάκτηση του κυπέλλου έκανε το νταμπλ για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια. Πλέον το μυαλό των Μπιακονέρι είναι στον τελικό του Champions League με την Μπαρτσελόνα, σίγουρα όμως θέλουν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς στο τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς. Η Νάπολι διεκδικεί την τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League, αυτή την στιγμή βρίσκεται στο -4 από την δεύτερη Ρόμα και στο -3 από την τρίτη Λάτσιο, οι δυο τους κοντράρονται την Δευτέρα στο ντέρμπι της Ρώμης και το σημερινό ματς είναι η μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Μπενίτεθ να πλησιάσει στην βαθμολογία και την τελευταία αγωνιστική που υποδέχεται την Λάτσιο να κλέψει την τρίτη θέση. Το οver θα είναι η επιλογή μας, αφού οι γηπεδούχοι δεν θα χαριστούν... και η Νάπολι θα ψάξει την νίκη, με την άμυνα της όμως να μην είναι αξιόπιστη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ Χ2: Αν το  ματς κριθεί στον αγωνιστικό χώρο... η Ξάνθη έχει πολλές περισότερες πιθανότητες για την κατάκτηση του κυπέλλου από ότι λένε οι αποδόσεις. Το 3,40 στο Χ2 έχει αξία, ο φετινός Ολυμπιακός δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το 1,30 που πληρώνει η νίκη του.

Μονό αποδεκτό
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ Χ2             3,40
Δυάδα
ΑΛΜΕΡΙΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΟVER 3,5  2,10
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER 3,5  2,37
Τριάδα
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΣΑΛΚΕ 1  2,40
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1            1,66
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER  1,80


*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην  Arena Press



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου