Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ Ο ΤΖΕΡΑΡΝΤ


Ο Steve- G σε ένα μήνα από τώρα
Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος σε Γαλλία, Γερμανία και Αγγλία υπάρχουν αρκετά μέτωπα ανοιχτά στην βαθμολογία και τα σημερινά αναμένεται να κρίνουν πολλά. Το γεγονός της ημέρας αναμφίβολα το αντίο του Τζέραρντ στο Άνφιλντ.



ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΟVER: Η τελευταία παράσταση του Στίβεν Τζέραρντ στο Άνφιλντ με τον μεγάλο αρχηγό των "reds" να αποχαιρετά το Λίβερπουλ το καλοκαίρι. Η Κρίσταλ Πάλας δεν έχει κανένα κίνητρο και στόχο στο πρωτάθλημα και προέρχεται από 4 σερί ήττες. Οι γηπεδούχοι δύσκολα θα μείνουν εκτός Ευρώπης και το παιχνίδι αναμένεται να είναι ανοιχτό και να έχει χαρακτήρα γιορτής. Το οver είναι επιλογή και φυσικά το να σκοράρει ο Τζέραρντ στο 2,80 θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ 1: Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Μπάγερν, βρίσκονται στην πέμπτη της βαθμολογίας και με νίκη κλειδώνουν την ευρωπαϊκή έξοδο για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Το Αννόβερο αγνοεί την νίκη σε ολόκληρο δεύτερο γύρο, έφτασε κοντά στην πηγή απέναντι στην Βέρντερ αλλά δεν τα κατάφερε. Η Άουγκσμπουργκ προσφέρεται στο εξαιρετικό 2,30 και θα την στηρίξουμε.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟVER 3,5: Η Βέρντερ διεκδικεί ευρωπαϊκή έξοδο μέσο της έβδομης θέσης για να καταφέρει θέλει μόνο νίκη σήμερα. η Γκλάντμπαχ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με 12 ματς χωρίς ήττα και 7 νίκες στα 8 τελευταία παιχνίδια πάει με κεκτημένη ταχύτητα στην Βρέμη από το εντυπωσιακό 3-0 επί της Λεβερκούζεν. Με νίκη τα πουλάρια εξασφαλίζουν και μαθηματικά την τρίτη θέση ...που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League, ενώ διεκδικούν και την δεύτερη θέση. Σκορ και θέαμα περιμένουμε με το οver 3,5 να είναι η επιλογή μας.

BOΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟVER 3,5: Πρόβα τελικού κυπέλλου με τους γηπεδούχους πλέον να έχουν κλειδώσει μια θέση στους ομίλους του Champions League και απλά θέλουν να τερματίσουν στην 2η θέση. Η Ντόρτμουντ θέλει να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή έξοδο μέσο του πρωταθλήματος για να μην περιμένει την κατάκτηση του κυπέλλου για να τα καταφέρει. Οι δύο ομάδες είναι φύση επιθετικές δεν έχουν ιδιαίτερο άγχος για το σημερινό παιχνίδι, οπότε τα πολλά γκολ αποτελούν ξεκάθαρη επιλογή.

ΕΒΙΑΝ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΟVER: Η Εβιάν για να έχει ελπίδες σωτηρίας θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Σεντ Ετιέν που επίσης θέλει μόνο νίκη για να κλειδώσει την 5η θέση και να διεκδικήσει από την Μαρσέιγ την 4η. Το over θα είναι η επιλογή μας.

ΛΙΛ-ΜΑΡΣΕΪΓ 2: Η Μαρσέιγ συνεχίζει να ελπίζει πως θα προλάβει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League αφού κατάφερε με μια επική ανατροπή στα τελευταία λεπτά να κερδίσει την Μονακό την προηγούμενη αγωνιστική. Οι Μασσαλοί έφτασαν στην νίκη χάρης στο απίστευτο πάθος... που έβγαζε ο Μπιέλσα από τον πάγκο, απίθανες οι αντιδράσεις του Αργεντινού που εμψύχωνε τους ποδοσφαιριστές του. Η Λιλ μετά την ήττα από την Τουλούζ έμεινε χωρίς στόχο αφού δεν προλαβαίνει να βγει Ευρώπη και ενδεχομένως να τα φορτώσει στον κόκορα... το διπλό για την αποφασισμένη για όλα Μαρσέιγ στο 2,30 είναι καλή επιλογή.

Πεντάδα οver
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟVER 1,57
BEΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟVER 1,57
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ ΟVER 1,40
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER 1,70
AOYΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ ΟVER 1,70

Μονό αποδεκτό
ΛΙΛ-ΜΑΡΣΕΪΓ 2 2,30

Δυάδα
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟVER 3,5  2,37 
BEΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟVER  3,5  2,37

Δυάδα
ΕΒΙΑΝ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΟVER  2,10
AOYΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ 1 2,30

Anytime Scorer
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΤΖΕΡΑΡΝΤ 2,80

*Οι αποδόσεις είναι από εταιρία στο διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου