Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Η ΣΟΥΟΝΣΙ, O ΛΟΥΚΑ ΤΟΝΙ ΚΑΙ ΟΙ PERTTI KURIKAN NIMIPÄIVÄT



Mας τα μπέρδεψαν οι Γερμανοί με τα οver τους χτες και η μέρα γενικά έκλεισε με αρνητικό πρόσημο. Αρκετές επιλογές προσφέρει και το σημερινό πρόγραμμα αφού βρισκόμαστε στις τελευταίες αγωνιστικές και το κίνητρο παίζει μεγάλο ρόλο. Εκτός από τις ποδοσφαιρικές επιλογές σήμερα θα ποντάρουμε και στην  Eurovision που θα διεξαχθεί την προηγούμενη εβδομάδα.



ΣΟΥΟΝΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1: Aπό εντυπωσιακό διπλό στην έδρα της Άρσεναλ προέρχεται η Σούονσι που κάνει εξαιρετικό finish στην χρονιά και διεκδικεί την έβδομη θέση που οδηγεί στο Europa League αν η Άρσεναλ κατακτήσει το τρόπαιο. Οι Ουαλοί έχουν τρεις σερί νίκες και ο Μονκ είναι υποψήφιος για προπονητής της χρονιάς. Από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτι έρχεται από 4 σερί νίκες και είναι πολύ κοντά στο να κλειδώσει την τριάδα που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League. Ο Μάνουελ Πελεγκρίνι όλα δείχνουν πως διανύει τις τελευταίες του μέρες στον σύλλογο αφού επικρατεί απογοήτευση για την φετινή κακή χρονιά. Αναμένονται μάλιστα πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποχωρήσουν. Η Σουόνσι μας δικαίωσε την Δευτέρα με το διπλό στην έδρα της Άρσεναλ και θα την στηρίξουμε και σήμερα, άλλωστε η Σίτι δεν έχει κάποιο μεγάλο κίνητρο.

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ-ΚΑΡΣΛΡΟΥΗ ΟVER: Διεκδικούν την τρίτη θέση που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο, ενώ προέρχονται από οδυνηρές ήττες που τις άφησαν αρκετά πίσω. Πλέον τα περιθώρια και για τις δύο είναι μικρά και οι ελπίδες ανόδου περνάνε από το σημερινό ματς όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Στην λογική πως και οι δύο θα σκυλιάσουν για την νίκη το 2,10 στο over είναι υπερβολικό.

Δεν σταματάει να σκοράρει ο Λούκα Τόνι
ΒΕΡΟΝΑ-ΕΜΠΟΛΙ ΟVER 3,5: Ισοβαθμούν στην 14η θέση με 41 βαθμούς έχοντας εξασφαλίσει εδώ και καιρό την σωτηρία που ήταν και ο αντικειμενικός τους στόχος στην φετινή χρονιά. Πλέον χωρίς άγχος αγωνίζονται και μπορούν να μας προσφέρουν ένα ματς με γκολ. Η Έμπολι προέρχεται από 5 οver στα τελευταία 6 ματς και στην Βερόνα θέλουν να βγάλουν πρώτο σκόρερ στην Serie Α τον γερόλυκο Λούκα Τόνι που με 19 είναι ένα γκολ πίσω από τον Τέβες. Τα πολλά γκολ θα είναι η επιλογή μας.

ΧΕΤΑΦΕ-ΕΪΜΠΑΡ Χ: Ίσως οι πιο ντεφορμέ ομάδες στην Ισπανία μαζί με την Κόρδοβα. Η Χετάφε αν πάρει ένα πόντο πάει στους 37 και ουσιαστικά κλειδώνει την παραμονή. Η Εϊμπάρ αυτή την στιγμή ισοβαθμεί στην 17η θέση με Γρανάδα και Λα Κορούνια, αλλά με δεδομένο πως την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την ουραγό Κόρδοβα αν φύγει με τον βαθμό από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ευχαριστημένη. Η ισοπαλία μοιάζει αρκετά λογική.

ΕΞΕΛΣΙΟΡ-ΑΛΚΜΑΑΡ 2: H Eξελσιόρ εξασφάλισε την παραμονή της και πλέον δεν έχει στόχο στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από έξι ματς χωρίς νίκη. Η Αλκμάαρ θέλει να κλέψει στο νήμα την τρίτη θέση από την Φέγενορντ και η νίκη, της είναι απαραίτητη και το 2,00 που βρίσκουμε το διπλό είναι καλή επιλογή.

Μονό αποδεκτό
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1  4,75

Δυάδα
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ-ΚΑΡΣΛΡΟΥΗ ΟVER  2,10
ΕΞΕΛΣΙΟΡ-ΑΛΚΜΑΑΡ 2  2,00

Μονό αποδεκτό
ΧΕΤΑΦΕ-ΕΪΜΠΑΡ Χ  3,30

Μονό αποδεκτό
ΒΕΡΟΝΑ-ΕΜΠΟΛΙ ΟVER 3,5  2,40

Αnytime Scorer
ΛΟΥΚΑ ΤΟΝΙ (ΒΕΡΟΝΑ) 2,40



 Οι Pertti Kurikan Nimipäivät θα εκπροσωπήσουν την Φιλανδία στην Eurovision

*Το επόμενο Σάββατο θα διεξαχθεί στην Αυστρία ο τελικός της φετινής Eurovision ενώ την Τρίτη και την Πέμπτη οι δύο ημιτελικοί. Σε αυτό τον διαγωνισμό πάντα η διαφορετικότητα είναι αυτό που κερδίζει πόντους κάτι που έγινε και πέρυσι με την Κοντσίτα από την Αυστρία(τραβεστί με γένια για όσους δεν την θυμούνται. Στην φετινή διοργάνωση η Φιλανδία θα εκπροσωπηθεί από ένα συγκρότημα που τα 4 μέλη του πάσχουν από το σύνδρομο Down. Είναι δεδομένο πως οι Pertti Kurikan Nimipäivät θα κερδίσουν την συμπάθεια όλων, αλλά και αρκετούς ψήφους από σχεδόν όλες τις χώρες. Το να βρεθούν στην πρώτη δεκάδα αυτή την στιγμή πληρώνει 2,87 και είναι βέβαιο πως μια ενδεχόμενη πρόκριση τους στον τελικό από τον ημιτελικό της Τρίτης θα αλλάξει τα δεδομένα. Αυτή την στιγμή η ενδεχόμενη νίκη τους πληρώνει 17.00 και είναι το πέμπτο φαβορί για την πρωτιά. Η πρώτη θέση ίσως είναι υπερβολή όμως η δεκάδα στο 2,87 σίγουρα μοιάζει με εξαιρετική επιλογή.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τους Pertti Kurikan Nimipäivät, εδώ.

Εurovision
Nα τερματίσει στην πρώτη δεκάδα Φιλανδία  2,87

Το τραγούδι της Φιλανδίας


*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου