Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΠΡΕΪ ΠΙΠΕΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΡΙΒΕΡ


Άδοξο τέλος είχε το Super Clasico της Αργεντινής ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και την Ρίβερ Πλέιτ για την φάση των 16 του Κόπα Λιμπερταδόρες. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης οι οπαδοί των γηπεδούχων τρύπησαν την φυσούνα και επιτέθηκαν με σπρέι πιπεριού στους παίχτες της Ρίβερ με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή της αναμέτρησης. Πολλοί παίκτες των φιλοξενούμενων δεν μπορούσαν καν να ανοίξουν τα μάτια τους, ενώ όπως δήλωσε ο Ροχέλιο Φούνες: "Έχω τέλεια όραση, άλλα τώρα δεν βλέπω καθόλου από το ένα μάτι. Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει". Πλέον υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τιμωρηθεί η Μπόκα για τα όσα τραγικά συνέβησαν στην αναμέτρηση και η Ρίβερ να πάρει το ματς στα "χαρτιά" με 3-0 όπως αναφέρει ο κανονισμός. Θυμίζουμε πως το πρώτο ματς η Ρίβερ Πλέιτ ήταν αυτή που είχε επικρατήσει με 1-0.
Δείτε φοβερές φωτογραφίες και video από το Mπομπονέρα, αλλά και τα απίστευτα... μαρκαρίσματα που έδωσαν το στίγμα τους στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν 5 κίτρινες κάρτες σε 45 λεπτά.

Το video της διακοπής


Φοβερή ατμόσφαιρα στην έναρξη... αλλά.



Πολύ σκληρό το παιχνίδι όσο διήρκεσε...


Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πέταξε και ένα drone το οποίο μετέφερε ένα σεντόνι σαν φάντασμα στο οποίο έφερε επάνω του το γράμμα «Β», το οποίο συμβόλιζε τον υποβιβασμό της Ρίβερ πριν μερικά χρόνια, κάτι που ακόμα στοιχειώνει την ομάδα.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου