Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΝΕΡΑ


Εντυπωσιακή μάχη έδωσαν χτες η Γιουβέντους με την Ρεάλ και την Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου να βγαίνει νικήτρια έστω και στις λεπτομέρειες σφραγίζοντας έτσι την επιστροφή της στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο Αντσελότι έπεσε και πάλι στην παγίδα του Αλέγκρι, άφησε γυμνό το κέντρο του με τον Κρόος ουσιαστικά να παλεύει μόνος του και στο τέλος έδειξε ανήμπορος να βρει μια κίνηση για να αλλάξει την ροή του αγώνα και να απεγκλωβίσει την ομάδα το που ήταν φανερό πως δεν είχε λύσεις απέναντι στην ιταλική άμυνα. Στο στοιχηματικό κομμάτι σήμερα θα επικεντρωθούμε στις δύο ημιτελικούς του Εuropa League αλλά και στο Super Clasico στο Κόπα Λιμπερταδόρες




ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ-ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ 1: Αναμέτρηση για την φάση των 16 του Κόπα Λιμπερταδόρες με το πρώτο ματς να έχει λήξει με 1-0 υπέρ της Ρίβερ. Απίστευτο μίσος ανάμεσα στις δύο ομάδες με το Μπομπονέρα να είναι ασφυχτικά γεμάτο (sold out σε δύο ώρες). Η Μπόκα φέτος έχει ξεκινήσεις εξαιρετικά την χρονιά, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στην Αργεντινή με 8 νίκες και 4 ισοπαλίες ενώ εντός έδρας έχει 8 νίκες στα 9 ματς που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Οσβάλντο έχει δώσει απίστευτη ποιότητα στην επίθεση ενώ η Λοδέιρο και Γκάγκο δημιουργούν ένα καλό δίδυμο στα χαφ. Για την Ρίβερ θα απουσιάσει ο πιο αξιόπιστος επιθετικός της, Τεόφιλο Γκουτιέρεζ αφού αποβλήθηκε στο πρώτο ματς. Πριν από δέκα μέρες στο αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος η Μπόκα πήρε την νίκη με 2-0, θα ποντάρουμε πως θα τα καταφέρει και πάλι.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1: Μαγική εικόνα το 3-0 του πρώτου ματς με την Φιορεντίνα να έχει αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ και να τιμωρείται αυστηρά για την αδράνεια που έδειξε στην άμυνα. Είναι χαρακτηριστικό πως τα δύο από τα τρία γκολ της Σεβίλλης πέτυχε ο δεξιός μπακ, Βιδάλ. Η πρόκριση πλέον για την Φιορεντίνα μοιάζει με θαύμα, αλλά οι Βιόλα μπορούν να κάνουν μία νίκη γοήτρου και να φύγουν με ψηλά το κεφάλι από την διοργάνωση. Η Σεβίλλη έδειξε και την Κυριακή στο 1-1 απέναντι στην Θέλτα πως δεν έχει φρεσκάδα και ίσως πάει πιο χαλαρά στην Φλωρεντία. Εκτός από τον άσο του 2,30, σίγουρα επιλογή αποτελούν και τα πολλά γκολ με το οver να προσφέρεται στο 1,70.

ΝΤΙΕΝΠΡ-ΝΑΠΟΛΙ 2: Στο πρώτο ματς η Νάπολι ήταν απόλυτο κυρίαρχος, είχε 64% κατοχή μπάλας, 19 τελικές έναντι 3 της Ντνιέρπ και πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες. Στο τέλος όμως πλήρωσε τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου με τους Ουκρανούς να ισοφαρίζουν στο 80' με γκολ οφσάιντ και πλέον να έχουν το πάνω χέρι στο θέμα της πρόκρισης. Την Κυριακή έμεινε στο σοκαριστικό 2-2 με την διαλυμένη Πάρμα και έχασε τεράστια ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τις ήττες που έκαναν Ρόμα και Λάτσιο για να πλησιάσει στην τριάδα. Βαρβάτο rotation από τον Μπενίτεθ που θέλησε να έχει ξεκούραστους τους ποδοσφαιριστές του για το σημερινό ματς. Η Ντνιέρπ έχει αποδειχθεί σκληρό καρύδι, μπορεί να μην εντυπωσιάζει με το παιχνίδι της  (στηρίζεται στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία) όμως έχει αφήσει έξω κατά σειρά Ολυμπιακό, Άγιαξ και Μπριζ και με το 1-1 στο πρώτο ματς μπορεί να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στον τελικό. Με βάση την εικόνα του πρώτου ματς το διπλό είναι σίγουρα επιλογή, αφού η Νάπολι είναι ξεκάθαρο πως έχει την ποιότητα να φύγει με την νίκη από το Κιέβο όπου δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της η Ντνιέρπ.

Δυάδα
ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ-ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ 1  2,10
ΝΤΙΕΝΠΡ-ΝΑΠΟΛΙ 2  1,95

Μονό αποδεκτό
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1 & OVER 3,20

Δυάδα Αnytime Scorer
ΝΤΝΙΕΡΠ-ΝΑΠΟΛΙ   ΙΓΚΟΥΑΪΝ  2,25

ΜΠΟΚΑ-ΡΙΒΕΡ  ΟΣΒΑΛΝΤΟ  3,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου