Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

AΠΟ ΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ





Αγκαλίτσες φιλάκια και όλα καλά είχαμε χτες στο Μόναχο με την αναμέτρηση να μοιάζει περισσότερο με φιλικό προετοιμασίας παρά με ημιτελικό Champions League. H Mπαρτσελόνα στο δεύτερο ημίχρονο απλά δεν βγήκε από τα αποδυτήρια και ο Λούις Ενρίκε αποφάσισε να βάλει την πινελιά τους με τις αλλαγές που έκανε... με αποτέλεσμα να τα κάνει μαντάρα. Το διπλό έτσι δεν ήρθε ποτέ αφού οι δημόσιες σχέσεις είχαν τον πρώτο λόγο. Σήμερα στην Μαδρίτη είναι δεδομένο πως τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά και αναμένεται η πρόκριση να κριθεί στις λεπτομέρειες. Εκτός από τον ημιτελικό θα ασχοληθούμε και με την Football League oπου πλέι οφ και πλέι άου βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο.




ΡΕΑΛ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER: Μετά το 2-1 του πρώτου μας στο Τορίνο η Γιουβέντους έφερε τις πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό ακριβώς στην μέση, αφού η Ρεάλ που ήταν το φαβορί καλείται να ανατρέψει το σκορ. Η Βασίλισσα το Σάββατο με το εντός έδρας 2-2 με την Βαλένθια είπε αντίο στον τίτλο στην La Liga και πλέον το Champions League και η υπεράσπιση του τίτλου της είναι ο μοναδικός τρόπος να τελειώσει θετικά η χρονιά. Στο πρώτο ματς περιμέναμε πιο κλειστό παιχνίδι και ο Αλέγκρι μας ξάφνιασε με την επιλογή του να παίξει επιθετικά και να πιέσει ψηλά. Η επιστροφή του Πογκμπά του δίνει ακόμη περισσότερη ποιότητα στην μεσαία γραμμή, αφού ο νεαρός Γάλλος μαζί με τους Βιδάλ και Πίρλο φτιάχνουν μια μαγική τριάδα. Αντίθετα η απουσία του Μόντριτς έχει δημιουργήσει μια μεγάλη τρύπα στα χαφ για την Ρεάλ και ο Αντσελότι προβληματίζεται έντονα για την θέση δίπλα στον Κρόος. Το πείραμα με τον Ράμος δεν έπιασε στο Τορίνο και τον Ιγιαραμέντι δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται τόσο... Η μάχη στην μεσαία γραμμή θα είναι καθοριστική για την έκβαση της αναμέτρησης και η Κυρία δείχνει να έχει το πάνω χέρι. Δύσκολα θα δούμε ματς με χαμηλό τέμπο και λίγα γκολ. Το οver θα είναι η επιλογή μας, περιμένοντας η πρόκριση να κριθεί στις λεπτομέρειες θα κάνουμε μια προσπάθεια με την επιλογή ο αγώνας να κριθεί στα πέναλτι.

ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ 2: Η ΑΕΚ παρότι δεν πείθει με τις εμφανίσεις παίρνει τις νίκες έστω και με περιπετειώδη τρόπο όπως το 2-1 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η άνοδος έχει κριθεί και αυτό που απομένει είναι η μάχη γοήτρου για την πρώτη θέση με τον Ηρακλή. Η Λάρισα έχοντας... μπόλικη κωλοφαρδία πέρασε με νίκη από τον Βόλο και θα παλέψει με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την τρίτη θέση που ίσως οδηγήσει σε άνοδο, αν υποβιβαστεί η Βέροια. Στους Βυσσινί πάντως το κλίμα δεν είναι καλό αφού δεν αδειοδοτόθηκε και έτσι δεν θα μπορεί να κάνει κανονικά μεταγραφές. Ο πρόεδρος Πλεξίδας που βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με τους οπαδούς άνοιξε πόλεμο ανακοινώσεων με τον Πηλαδάκη. Στα αγωνιστικά ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει τον πολύτιμο Μπόγιοβιτς. Αν η ΑΕΚ δείξει την απαραίτητη σοβαρότητα θα φύγει εύκολα με την νίκη από το Αλκαζάρ. Στο 1,80 το διπλό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 1: O Aπόλλων είναι του Αλέκου Βοσνιάδη είναι η πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας μετά τον Ηρακλή και την ΑΕΚ. Το ρόστερ του είναι γεμάτο αφού δεν υπάρχουν απουσίες και προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση στο ΟΑΚΚΑ όπου έχασε τον βαθμό με γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Ηρακλής έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την άνοδο με τις τρεις νίκες που έχει κάνει και πλέον θέλει την πρωτιά για λόγους γοήτρου. Οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες κάτι λογικό, αλλά θα ποντάρω στον άσο αφού έχουν μεγαλύτερο κίνητρο και απέδειξαν απέναντι στην ΑΕΚ ότι είναι ανταγωνιστικοί.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Χ: Οι δύο ομάδες έχουν αρχίσει εντυπωσιακά τα πλέι άουτ, με τον Αγροτικό Αστέρα να έχει το 3 στα 3 και τον Αιγινιακό να έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία. Αρκετή ποιότητα στο ρόστερ των δύο ομάδων και δύο προπονητές (Διλμπέρης, Διγκόζης) της ίδιας γενιάς και της ίδιας φιλοσοφίας, αλλά και με αρκετές φιλοδοξίες. Ο Εύοσμος είναι σκληρή έδρα, αλλά ο Αιγινιακός ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη ξεκούραστος αφού πήρε χωρίς να αγωνιστεί τους βαθμούς από τον Πιερικό. Στο σημείο που βρισκόμαστε το πιο σημαντικό για τις ομάδες είναι να μην χάνουν... σε αυτή την λογική ίσως συμβιβαστούν με τον πόντο.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Χ2: H Zάκυνθος είναι η ομάδα με το μικρότερο ρόστερ από τις έξι ομάδες που παίζουν στα πλέι άουτ, έχει και το μεγάλο μειονέκτημα της επιπλέον κούρασης σε όλα τα εκτός έδρας ταξίδια, ενώ υπάρχουν και τεράστια οικονομικά προβλήματα στην ομάδα του Ιονίου που δεν έχουν ξεπεραστεί. Την Κυριακή στον Τύρναβο πήρε ένα σημαντικό βαθμό. Η απουσία του Βαρέλα είναι τεράστια αφού o Oυρουγουανός είναι μοναδικός ποιοτικός μέσος που υπάρχει στο ρόστερ, εκτός είναι και ο βασικότατος Καλιβωκάς αλλά και ο βασικός τερματοφύλακας Ξενοδόχοφ. Η Καρδίτσα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα δεν έχει περιθώρια και θέλει άμεσα βαθμούς για να ρεφάρει. Το γεγονός πως η Ζάκυνθος θα έχει την πρωτοβουλία...βολεύει τους φιλοξενούμενους, αφού μπορούν να χτυπήσουν στην κόντρα. Το Χ2 είναι η επιλογή μας.

Μονό αποδεκτό
ΡΕΑΛ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER  1,80

Μονό αποδεκτό
ΡΕΑΛ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  Να κριθεί στα πέναλτι  17,00

Δυάδα
ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ 2 1,80
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Χ 3,30

Δυάδα
ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Χ2 1,90
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 1  2,50

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου