Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ



Με μπόλικη δόση τύχης και έναν εκπληκτικό Ντιέγκο Άλβες η Βαλένθια έφυγε με το 2-2 από την Μαδρίτη και μας πλήρωσε... Η δυάδα με τις νίκες των Γιουνάιτεντ και Γκλάντμπαχ επίσης βρήκε στόχο έτσι η χτεσινή μέρα γενικά ήταν εξαιρετική. Σήμερα υπάρχουν οι λεγόμενες παικτικές αξίες σε καλές αποδόσεις. Με τα σενάρια στο ελληνικό πρωτάθλημα θα αποφύγουμε να ασχοληθούμε αφού οι αποδόσεις που κυκλοφορούν είναι για γέλια.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ G/G: Οι γηπεδούχοι που είναι πανίσχυροι στην έδρα τους θέλουν την νίκη για να μπουν με ένα βαθμό στα πλέι οφ. Ο Βεργέτης έχει να αντιμετωπίσει πάρα πολλές απουσίες, η βασική τετράδα της άμυνας Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, ο τερματοφύλακας Κοσίτσκι και οι Ρόλε και Μπαράλες είναι εκτός. Η Κέρκυρα με τον βαθμό που πήρε κόντρα στον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική εξασφάλισε την παραμονή της και θα αγωνιστεί χωρίς άγχος στην Τρίπολη. Οι απουσίες του Αστέρα ειδικότερα στην άμυνα μας οδηγούν στο γκολ-γκολ του 2,10.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ 2: Oι φιλοξενούμενοι έχουν ανεβάσει στροφές και με 4 νίκες στα 5 τελευταία ματς ελπίζουν βάσιμα σε άνοδο, αφού βρίσκονται στο -3 από την τρίτη θέση και την Ντάρμσταντ, μάλιστα την Δευτέρα υπάρχει το ντέρμπι ανάμεσα στην Καρσλρούη που είναι στην τέταρτη θέση και την Ντάρμσταντ. Με νίκη στην έδρα της Νυρεμβέργης μπαίνει για τα καλά στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης. Οι γηπεδούχοι είχαν στόχο την άνοδο, όμως η χρονιά τους ήταν απογοητευτική και το τελευταίο διάστημα δείχνουν να τα έχουν παρατήσει αφού δεν έχουν στόχους, μετρούν μόλις μία νίκη στα τελευταία 9 ματς. Το διπλό που το βρίσκουμε στο 3,10 είναι ξεκάθαρο πως αποτελεί επιλογή.

ΠΑΡΜΑ-ΝΑΠΟΛΙ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Πάρμα παρά την τραγική της κατάσταση παλεύει όλα τα παιχνίδια της και στέκεται αξιοπρεπώς. Η Νάπολι την Πέμπτη έμεινε στο 1-1 στον Σαν Πάολο με την Ντνιέρπ και πλέον καλείται να ανατρέψει τα δεδομένα την Πέμπτη στην Ουκρανία. Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι μετρ του rotation και θα προσπαθήσει η ομάδα του να πάρει την νίκη ξοδεύοντας όσο το δυνατόν λιγότερες δυνάμεις. Η Νάπολι παλεύει για την τρίτη θέση και το Champions League, θέλει την νίκη χωρίς να φορτσάρει τα 2-3 γκολ είναι επιλογή.

ΘΕΛΤΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 2: Η Σεβίλλη βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στον τελικό του Europa League μετά το 3-0 επί της Φιορεντίνα ενώ στο πρωτάθλημα δίνει μεγάλη μάχη με την Βαλένθια για την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League. H Θέλτα παρότι ελπίζει στην έβδομη θέση δεν δείχνει να μπορεί να τα καταφέρει. Την προηγούμενη αγωνιστική παρότι κέρδιζε με 2-0 την Αλμερία έμεινε στο 2-2 ενώ για το σημερινό ματς έχει πάρα πολλές σημαντικές απουσίες, με σημαντικότερες αυτές των Λαριβέι και Νολίτο που έχουν πετύχει τα 23 από τα 42 φετινά της γκολ. Το διπλό σε εξαιρετικές αποδόσεις για την Σεβίλλη θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΜΑΡΣΕΪΓ-ΜΟΝΑΚΟ 2: H τελευταία ευκαιρία της Μαρσέιγ να προλάβει την τρίτη θέση και το Champions League, αφού βρίσκεται στο -5 από την Μονακό. Οι Μασσαλοί έχουν τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς και δείχνουν να έχουν μείνει από δυνάμεις. Αντίθετα η Μοναικό τρέχει ένα αήττητο σερί 11 αγωνιστικών στην Ligue 1 και είναι η ομάδα με εκπληκτικές αποδόσεις εκτός έδρας, αφού αρέσκεται σε παιχνίδι αντεπιθέσεων. 11 νίκες σε 17 ματς μακριά από το Πριγκιπάτο μετράει η ομάδα του Ζαρντίμ και η αμυντική αστάθεια που δείχνει η Μαρσέιγ όλη την χρονιά μας οδηγεί στο διπλό.

ΑΛΚΜΑΑΡ-ΜΠΡΕΝΤΑ ΟVER 6,5: H Aλκμάαρ θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να προλάβει την τρίτη θέση και την Φέγερνοντ και θα παίξει επιθετικά για την νίκη. Από την άλλη η Μπρέντα αυτή την στιγμή βρίσκεται στα πλέι άουτ και στο -3 από την Εξελσιόρ. Για να γλιτώσει την ψυχοφόρα διαδικασία θέλει την νίκη σήμερα οπότε δεν έχει νόημα να κλειστεί για τον βαθμό. Θα πάμε με τα πάρα πολλά γκολ... άλλωστε είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται συχνά στις τελευταίες αγωνιστικές στην Ολλανδία.

Σύστημα 2-3
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΜΟΝΑΚΟ 2  3,60
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ 2  3,10
ΘΕΛΤΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 2  2,40

Δυάδα
ΠΑΡΜΑ-ΝΑΠΟΛΙ 2-3 ΓΚΟΛ  2,10
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ G/G  2,10

Μονό αποδεκτό
ΑΛΚΜΑΑΡ-ΜΠΡΕΝΤΑ ΟVER 6,5   17,00

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου