Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ



Με αρνητικό πρόσημο έκλεισε το τριήμερο των ημιτελικών στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις όσον αφορά τις στοιχηματικές μας επιλογές. Την Πέμπτη η Φιορεντίνα αν και έκανε καλή εμφάνιση ηττήθηκε με 3-0 από την Σεβίλλη που σκόραρε δύο φορές με τον δεξιό της μπακ, ενώ  την ίδια ώρα οι Βιόλα αστοχούσαν από το μισό μέτρο. Όλα τα πρωταθλήματα έχουν μπει στην τελική ευθεία και το βαθμολογικό κίνητρο παίζει τεράστιο ρόλο. Πέντε σημεία ξεχωρίσαμε πάμε να τα αναλύσουμε.




ΡΕΑΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2: Η Ρεάλ παρά την ήττα της με 2-1 στο Τορίνο από την Γιουβέντους ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στον τελικό του Champions League. Με την ρεβάνς να είναι την Τετάρτη η αναμέτρηση με την εξαιρετική Βαλένθια έρχεται στο χειρότερο σημείο για τους Μαδριλένους, αφού είναι δεδομένο πως υπάρχει κούραση. Για την Ρεάλ η νίκη είναι απαραίτητη για να μείνει στο -2 από την Μπαρτσελόνα... περιμένοντας γκέλα τους. Οι "νυχτερίδες'' της Βαλένθια παλεύουν με την Σεβίλλη για την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League, προέρχονται από φοβερό σερί με μόλις μία ήττα τις τελευταίες 14 αγωνιστικές (9 νίκες, 4 ισοπαλίες) και πραγματοποιούν εξαιρετικό δεύτερο γύρο. Η μοναδική τους ήττα ήταν στο Καμπ Νου με 2-0 σε ένα ματς που είχαν χαμένο πέναλτι, δοκάρι και δύο κλασικές χαμένες ευκαιρίες. Θα τολμήσουμε την κόντρα η ομάδα του Αντσελότι ξέρει πολύ καλά πως την μοίρα της στο πρωτάθλημα δεν την ορίζει αυτή... σε αντίθεση με το Champions League που είναι μια ανάσα από τον τελικό. Άλλωστε η Βαλένθια φεύγει με τον βαθμό από το Μπερναμπέου τρεις συνεχόμενες χρονιές (0-0, 1-1, 2-2).

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1: Mάχη δίνουν οι δύο ομάδες για την τρίτη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League με την Γκλάντμπαχ να έχει προβάδισμα δύο πόντων. Τα ''πουλάρια'' τρέχουν αήττητο σερί 11 αγωνιστικών με 8 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ στο Μπορούσια Παρκ έχει 8 συνεχόμενες νίκες. Από καλό σερί έρχεται και η Λεβερκούζεν με 10 ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα και φυσικά την νίκη επί της Μπάγερν την προηγούμενη αγωνιστική. Οι ''ασπιρίνες'' έχουν απίστευτη παράδοση στο Γκλάντμπαχ όπου δεν έχουν ηττηθεί σε 22 αναμετρήσεις με 16 ισοπαλίες και 6 ισοπαλίες. Η απουσία του καλύτερου παίκτη της Λεβερκούζεν, Μπελαραμπί (11 γκολ, 6 ασίστ) αλλά και του πολυτίμου Κάστρο (9 ασίστ) μας οδηγούν στον άσο της Γκλάντμπαχ, οι παραδόσεις κάποια στιγμή σπάνε.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2: Η Γιουνάιτεντ προέρχεται από τρεις σερί ήττες και χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Οι ''κόκκινοι διάβολοι'' κινδυνεύουν να χάσουν την τέταρτη θέση από την Λίβερπουλ. Η Κρίσταλ ξεφούσκωσε το τελευταίο διάστημα, προέρχεται από τρεις σερί ήττες και περιμένει αδιάφορη το τέλος της σεζόν. Εντός έδρας έχει τις περισσότερες ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ (9). Η Γιουνάιτεντ θέλει να κλειδώσει το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Φαν Χάαλ ξέρει ότι δεν τον παίρνει για άλλη γκέλα και το διπλό του 2,00 θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΜΑΪΝΤΖ 1: Άπό τα ματς που ποντάρεις απλά στην ομάδα που παίζει το τομάρι της και απλά περιμένεις να μιλήσει το κίνητρο. Η Στουτγκάρδη βρίσκεται στην τελευταία θέση, θέλει απαραίτητα την νίκη κόντρα στην αδιάφορη Μάιντζ για να ελπίζει σε παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι ήδη έκαναν ένα δώρο την προηγούμενη αγωνιστική αφού έχασαν εντός έδρας από το Αμβούργο. Ο άσος στο 2,00 για μια ομάδα που θα τα δώσει όλα για την νίκη.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ -ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟVER 3,5: Το Αννόβερο που αγνοεί την νίκη εδώ και 15 αγωνιστικές βρίσκεται στην προτελευταία θέση και θέλει τους τρεις βαθμούς για να πάρει βαθμολογική ανάσα. Η Βέρντερ παλεύει για την έκτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και θέλει απαραίτητα την νίκη. Δύο ομάδες με κακές άμυνες, θα πάιξουν για την νίκη και τα πολλά γκολ είναι εφικτό σενάριο.

Μονό αποδεκτό
ΡΕΑΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ Χ2       3,00΄

Δυάδα
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ    1              2,50
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.                              2            1,90

Δυάδα
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΜΑΪΝΤΖ 1  2,05
ΑΝΝΟΒΕΡΟ -ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟVER 3,5  2,37


*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου