Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ ΤΟΥ ΒΕΛΛΙΟΥ



Καταστροφική αποδείχτηκε η χτεσινή μέρα, με αυτό το 0 στα 6 να μου έχει κάτσει στον λαιμό. Βέβαια πήγαμε κουβά σε αποδόσεις που αξίζεις να πας και όχι σε τίποτα φαβορί του 1,50...
Δευτέρα γεμάτη επιλογές προκύπτει, αφού το γεγονός πως το κίνητρο σε μερικές αναμετρήσεις είναι μονόπλευρο δημιουργεί ευκαιρίες πονταρίσματος.



AΡΣΕΝΑΛ-ΣΟΥΟΝΣΙ Χ2: H Άρσεναλ έχοντας δύο ματς λιγότερα βρίσκεται στο +2 από την Γιουνάιτεντ και δύσκολα θα χάσει την τρίτη θέση που την γλιτώνει από τα προκριματικά του Champions League το καλοκαίρι. Την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξε για ένα ημίχρονο καλό ποδόσφαιρο και έφυγε με το 3-1 από την έδρα της Χαλ. Σημαντικές απουσίες για τον Βενγκέρ με τους Ράμσεϊ, Γουέλμπεκ, Αρτέτα, Ντεμπισί και Τσάμπερλεϊν να είναι εκτός. Η Σούονσι πραγματοποιεί την πιο παραγωγική χρονιά σε βαθμούς στην ιστορία της στην Premier League και μετά την ήττα της Σαουθάμπτον θέλει να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την έβδομη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Οι ''Κύκνοι'' παίζουν στρωτό ποδόσφαιρο και θα έχουν στην διάθεση τους τον Γκομίς που αποθεραπεύτηκε. Η Άρσεναλ δεν έχει κίνητρο σε αντίθεση με την Σούονσι που δείχνει ικανή για την υπέρβαση, θα ποντάρουμε με ρίσκο στην έκπληξη.

ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. ΟVER: Με το πρώτο ματς να έχει λήξει με 2-1 υπέρ της Σουίντον και τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ να μην ισχύει, η Σέφιλντ δεν έχει άλλη επιλογή από το να παίξει φουλ επίθεση για να φτάσει στην νίκη και να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό για την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ, έστω και στην παράταση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν το μεγάλο φαβορί πριν την έναρξη  των πλέι οφ και τώρα καλούνται να κάνουν την ανατροπή. Το οver του 2,05 θα είναι η επιλογή μας.

ΑΝΖΕ-ΣΟΣΟ 1:Xρυσή ευκαιρία για την Ανζέ να κάνει τεράστιο βήμα ανόδου, καθώς με νίκη σήμερα πιάνει την Γκαζελέκ στην δεύτερη θέση και ανεβάζει την διαφορά από την τέταρτη θέση στους 5 βαθμούς ενώ θα απομένουν 2 αγωνιστικές. Εντός έδρας προέρχεται από 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 7. Η Σοσό δεν έχει κανένα κίνητρο στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 10η θέση και απλά περιμένει να τελειώσει η σεζόν, ενώ προέρχεται από τρεις ήττες και μια ισοπαλία στην τελευταία τετράδα αγώνων. Ο άσος στο 1,80 είναι επιλογή.


Ποντάρουμε στον Απόστολο Βέλλιο
ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 1:Μετά την νίκη της Έσμπιεργκ το Σάββατο οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση αφού βρίσκονται στο -6 από την σωτηρία και τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα. Η ομάδα του Βέλλιου πάντως το παλεύει με όλες τις δυνάμεις, στα τελευταία πέντε ματς στο πρωτάθλημα έχει 3 νίκες , 1 ισοπαλία και μία ήττα. Την Πέμπτη οι δύο ομάδες κοντράρονται στον τελικού του κυπέλλου της Δανίας, με την Βεστσαέλαντ να φτάνει για πρώτη φορά στην ιστορία της εκεί και την Κοπεγχάγη να θέλει το τρόπαιο για να σώσει κάπως την χρονιά... Στο πρωτάθλημα είναι σχεδόν βέβαιο πως θα βγει δεύτερη και δεν έχει κίνητρο, ενώ έχει πάρα πολλές σημαντικές απουσίες. Θα ρισκάρουμε με τον άσο αφού οι γηπεδούχοι παίζουν την ζωή τους σε αντίθεση με την Κοπεγχάγη που απλά θα κάνει αγγαρεία ενόψει του τελικού. Για να το κάνουμε πιο ενδιαφέρον θα ποντάρουμε και σε γκολ από τον Βέλλιο.

ΜΟΡΝΤΟΒΙΑ ΣΑΡΑΝΣΚ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΥΛΑ UNDER 1,5: Oι δύο σερί νίκες που έκαναν οι γηπεδούχοι τους έδωσαν αέρα 7 βαθμών από την ζώνη υποβιβασμού και πλέον θέλουν ελάχιστους βαθμούς για να σωθούν οριστικά. Από την άλλη η Άρσεναλ βρίσκεται στην προτελευταία θέση και δίνει μεγάλη μάχη για την σωτηρία. Ομάδες που παίζουν πολύ κλειστά και τα λίγα γκολ είναι συνήθης φαινόμενο στα παιχνίδια τους. Η Μορντόβια έχει 14 under 1,5 σε 26 ματς στο πρωτάθλημα και η Άρσεναλ αντίστοιχα έχει 13 σε 26 ματς.

Μονό αποδεκτό
AΡΣΕΝΑΛ-ΣΟΥΟΝΣΙ Χ2  3,50

Μονό αποδεκτό
ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 1  3,75

Αnytime Scorer
BΕΛΛΙΟΣ (ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ)  3,10

Τριάδα
ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. ΟVER  2,05
ΑΝΖΕ-ΣΟΣΟ 1  1,80
ΜΟΡΝΤΟΒΙΑ ΣΑΡΑΝΣΚ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΥΛΑ UNDER 1,5  2,40

*Οι αποδόσεις είναι από εταιρία στο διαδίκτυο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου