Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΑΖΖURI ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ CHAMPIONS LEAGUE




Συνεχίστηκε και το σερί μας , αφού περάσαμε εύκολα την δυάδα με τα over, βγάλαμε το διπλό της Ατλέτικο... μόνο η Τορίνο μας τα χάλασε που σκάλωσε στο 2-2 στο Παλέρμο. Με φόρα λοιπόν από τα ταμεία των τελευταίων ημερών σήμερα θα ποντάρουμε σε μια ταπεινή δυάδα με τα διπλά της Βαλένθια και της Νάπολι που κυνηγούν την έξοδο στο Champions League και ψάχνουν την νίκη.





BAΓΙΕΚΑΝΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2: Η Βαγιεκάνο κέρδισε σχετικά εύκολα και φέτος την παραμονή της στην Πριμέρα, παρότι έχει από τα χαμηλότερα μπάτζετ στο πρωτάθλημα. Με το γνωστό επιθετικό της στυλ παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας χωρίς ουσιαστικό κίνητρο. Στα ματς με τις ομάδες της πρώτης πεντάδας φέτος μετράει 8 ήττες και μια ισοπαλία. Η Βαλένθια δίνει μεγάλη μάχη με την Σεβίλλη για την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League και δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών, το διπλό για τις νυχτερίδες είναι απαραίτητο και βάση της φόρμας της οποίας βρίσκονται το τελευταίο διάστημα (σε 12 ματς μία μόλις ήττα από την Μπαρτσελόνα) έστω και στο 1,85 θα ποντάρουμε πάνω τους.

ΕΜΠΟΛΙ-ΝΑΠΟΛΙ 2: Σε εντυπωσιακή κατάσταση η Νάπολι δείχνει να έχει φορμαριστεί την κατάλληλη στιγμή για την τελική ευθεία της χρονιάς. Τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και η πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League απέναντι στην Βόλφσμπουργκ με το εντυπωσιακό 4-1 στην Γερμανία έχουν φτιάξει αρκετά το κλίμα στην ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ που πλέον βρίσκεται στο -2 από την τρίτη θέση που οδηγεί στο Tσάμπιονς Λιγκ που είναι και ο μεγάλος στόχος. Η Έμπολι μπορεί να μην έχει σωθεί μαθηματικά αλλά δύσκολα θα καλυφτούν οι 11 βαθμοί διαφορά που έχει από την ζώνη υποβιβασμού. Στα τελευταία 8 ματς έχει μόλις μία νίκη και η Νάπολι έχει την ευκαιρία να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από Καστελάνι και να μείνει όσο κοντά σε Ρόμα και Λάτσιο που κέρδισαν χτες. Το διπλό στο 1,80 θα μπει στο παιχνίδι μας.



Δυάδα
ΕΜΠΟΛΙ-ΝΑΠΟΛΙ 2 1,80
BAΓΙΕΚΑΝΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2  1,80

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου