Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΠ



Σπουδαίο ματς στο Μόναχο... με την πρόκριση όμως να έχει καθαρίσει από το πρώτο ματς, αφού η Μπαρτσελόνα με τον Μέσι μπροστάρη έφτασε σε άνετο 3-0. Εκτός από τον ημιτελικό στο παιχνίδι μας θα μπουν ακόμα δύο αναμετρήσεις:




ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2: Η Μπαρτσελόνα μετά το 3-0 στην Βαρκελώνη έχει κλειδώσει κατά 99% την πρόκριση στον τελικό. Όσο ποδοσφαιρικά θαύματα και να έχουμε δει στο παρελθόν μοιάζει απίθανο η Μπάγερν να ανατρέψει την κατάσταση. Πριν από έξι μέρες οι Βαυαροί κατέρρευσαν μόλις δέχτηκαν το πρώτο γκολ στο 79', ο Γκουαρντιόλα είναι φανερό πως δεν μπορεί να εμπνεύσει πλέον τους ποδοσφαιριστές του και πλέον οι μέρες του στο Μόναχο ίσως να είναι και μετρημένες. Το Σάββατο απέναντι στην Άουγκσμπουργκ υπέστη νέα εντός έδρας ήττα με 1-0, με τον Ισπανό να χρησιμοποιεί μάλιστα αρκετούς βασικούς. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί ήττα για την Μπάγερν, κάτι που έχει να συμβεί από το 1991, ενώ είχε να μείνει χωρίς γκολ για τρία σερί παιχνίδια από το 2000. Οι απουσίες των Ριμπερί, Ρόμπεν και Αλάμπα σίγουρα είναι ένα ελαφρυντικό για τον Γκουαρντιόλα, αλλά φάνηκε και στο πρώτο ματς πως η Μπαρτσελόνα αυτή την στιγμή... απλά δεν πιάνεται. Οι Καταλανοί ουσιαστικά από το Σάββατο είναι πρωταθλητές στην La Liga και στο σημερινό ματς η ψυχολογία τους θα έχει πιάσει ταβάνι. Οι γηπεδούχοι γνήσια γερμανική ομάδα οφείλουν να προσπαθήσουν για την ανατροπή μπροστά στο κοινό τους...Η Μπλαουγκράνα αν βρουν χώρους όμως θα την ισοπεδώσουν, άλλωστε οι μνήμες από την συντριβή της Μπάγερν από την Ρεάλ στο Μόναχο στην ίδια ακριβώς φάση της διοργάνωσης είναι ακόμα νωπές. Το διπλό στο 2,70 θα είναι η επιλογή μας, για σκόρερ θα πάμε με τον Σουάρες που δεν σκόραρε στο πρώτο ματς... ενώ για σκοράκι ίσως είναι επιλογή το 1-2.


ΡΕΑΛ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER: Μετά το 2-1 του πρώτου μας στο Τορίνο η Γιουβέντους έφερε τις πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό ακριβώς στην μέση, αφού η Ρεάλ που ήταν το φαβορί καλείται να ανατρέψει το σκορ. Η Βασίλισσα το Σάββατο με το εντός έδρας 2-2 με την Βαλένθια είπε αντίο στον τίτλο στην La Liga και πλέον το Champions League και η υπεράσπιση του τίτλου της είναι ο μοναδικός τρόπος να τελειώσει θετικά η χρονιά. Στο πρώτο ματς περιμέναμε πιο κλειστό παιχνίδι και ο Αλέγκρι μας ξάφνιασε με την επιλογή του να παίξει επιθετικά και να πιέσει ψηλά. Η επιστροφή του Πογκμπά του δίνει ακόμη περισσότερη ποιότητα στην μεσαία γραμμή, αφού ο νεαρός Γάλλος μαζί με τους Βιδάλ και Πίρλο φτιάχνουν μια μαγική τριάδα. Αντίθετα η απουσία του Μόντριτς έχει δημιουργήσει μια μεγάλη τρύπα στα χαφ για την Ρεάλ και ο Αντσελότι προβληματίζεται έντονα για την θέση δίπλα στον Κρόος. Το πείραμα με τον Ράμος δεν έπιασε στο Τορίνο και τον Ιγιαραμέντι δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται τόσο... Η μάχη στην μεσαία γραμμή θα είναι καθοριστική για την έκβαση της αναμέτρησης και η Κυρία δείχνει να έχει το πάνω χέρι. Δύσκολα θα δούμε ματς με χαμηλό τέμπο και λίγα γκολ. Το οver θα είναι η επιλογή μας, περιμένοντας η πρόκριση να κριθεί στις λεπτομέρειες θα κάνουμε μια προσπάθεια με την επιλογή ο αγώνας να κριθεί στα πέναλτι.


Δυάδα
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  2  2,70
ΡΕΑΛ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER 1,80

Ακριβές Σκορ
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-2  10,00

Αnytime Scorer
MΠΑΓΕΡΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  ΣΟΥΑΡΕΣ  2,87

Moνό αποδεκτό
ΡΕΑΛ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  Να κριθεί στα πέναλτι  17,00

*Η στήλη του tsatala καθημερινά στην Αrena Press





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου