Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Η ΑΝΖΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΟVER



Πήραμε τις απαραίτητες ανάσες και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία της χρονιάς με τα περισσότερα πρωταθλήματα να οδεύουν στο τέλος τους. Σήμερα Παρασκευή το πρόγραμμα... είναι γεμάτο, αλλά εμείς θα κρατήσουμε μόλις τρία σημεία. Πάμε να τα δούμε:



Δέχεται εύκολα γκολ η Φούλαμ του Σταφυλίδη
ΦΟΥΛΑΜ-ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΟVER: Τραγική χρονιά διανύει η Φούλαμ που κινδυνεύει ακόμα και να πέσει για δεύτερη σερί χρονιά. Δεν προσαρμόστηκε σε καμία περίπτωση στην Τσάμπιονσιπ και είναι ακόμα σοκαρισμένη από τον υποβιβασμό της από την Πρέμιερ Λιγκ. Έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορια με 68 γκολ παθητικό, ενώ έχει φέρει 23 σε 39 ματς στο πρωτάθλημα. Στα τελευταία δύο εντός έδρας δέχτηκε 8 γκολ από Μπόρνμουθ και Λιντς. Η Μπρέντφορντ κυνηγάει τα πλέι οφ αφού βρίσκεται στην έβδομη θέση και είναι μια ομάδα με αρκετά επιθετική φιλοσοφία, μετράει 26 οver σε 39 ματς. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια της έχει φέρει 8 over. Το over θα κρατήσουμε και εμείς.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΓΟΥΛΒΣ ΟVER: H Νότιγχαμ με την ήττα της από την Νόργουιτς έμεινε στην ένατη θέση και στο -10 από την έκτη θέση και τα πλέι οφ. Τα περιθώρια έχουν στενέψει πλέον και η νίκη επί της Γούλβς που είναι όγδοη είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη για να μείνει ζωντανή στην μάχη που δίνει να προλάβει τα πλέι οφ. Από την άλλη η Γούλβς έχει 65 βαθμούς είναι δύο πίσω από τα πλέι οφ και επίσης ψάχνει βαθμούς για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο. Οι γηπεδούχοι έχουν προβληματικά άμυνα, αφού έχουν δεχτεί 54 γκολ  (9η χειρότερη επίδοση στην κατηγορία) και το γεγονός πως θα ανοιχτούν για την νίκη... θα την αφήσει εκτεθειμένη. Το οver προσφέρεται στο 2,00 και θα το κρατήσουμε.

ΚΛΕΡΜΟΝ-ΑΝΖΕ 2:Η Ανζέ κάνει εκπληκτικό δεύτερο γύρο βρίσκεται στην δεύτερη θέση και δείχνει ότι θέλει πολύ την άνοδο. Μετράει ένα φοβερό σερί στα τελευταία οκτώ ματς, όπου έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ, έχει 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Η Κλερμόν παλεύει για την σωτηρία της και εντός έδρας στα τελευταία 7 ματς έχει μόλις μία νίκη. Η Ανζέ αυτήν την στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη στην κατηγορία και η έδρα της Κλερμόν δεν είναι φόβητρο για αυτήν, το διπλό στο 3,00 θα είναι η επιλογή μας.

Δυάδα
ΦΟΥΛΑΜ-ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΟVER  1,75
ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΓΟΥΛΒΣ ΟVER  2,00

Μονό αποδεκτό
ΚΛΕΡΜΟΝ-ΑΝΖΕ 2  3,00

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου