Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ



Έστω και με λίγη τύχη η δυάδα με τα over στην Τσάμπιονσιπ μας έκατσε χτες και ξεκινήσαμε έτσι θετικά το τριήμερο. Η χαρά του ποδοσφαιρόφιλου  η σημερινή μέρα, γεμάτη με σπουδαία ματς που θα μας κρατήσουν το ενδιαφέρον από νωρίς το μεσημέρι (Ρόμα- Νάπολι, Άρσεναλ-Λίβερπουλ), αλλά και το απόγευμα με το ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα και όχι μόνο. Πέντε σημεία ξεχωρίσαμε, όλα σε εξαιρετικές αποδόσεις, ανάμεσα τους φυσικά και η Γκλάντμπαχ... ο έρωτας δεν κρύβεται άλλωστε.




EBEΡΤΟΝ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2: H προβληματική χρονιά της Έβερτον συνεχίζεται, χωρίς πάντως να κινδυνεύει σοβαρά μετά τις  δύο νίκες σερί που έκανε. Σημαντική η απουσία του Λουκάκου, με τους Μιραλάς, Γκίμπσον και Κονέ να είναι αμφίβολοι. Η Σαουθάμπτον είναι σοβαρή και θέλει να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, προέρχεται από δύο νίκες και ισοπαλία απέναντι στην Τσέλσι εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αποδείξει φέτος πολλές φορές πως ακόμα και όταν δεν παίζουν καλά παίρνουν αυτό που θέλουν και με τον Πελέ να ανέβηκε ψυχολογικά με το γκολ που έβαλε την Τρίτη στο φιλικό της Ιταλίας με την Αγγλία θα ποντάρουμε στο διπλό του 2,90.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2: Η αγαπημένη μας Γκλάντμπαχ μας χάρισε πριν την διακοπή αυτό το τεράστιο διπλό στην έδρα της Μπάγερν... με 15,00 απόδοση, το highlight της φετινής σεζόν για την στήλη. Δεν γίνεται να μην την ξαναποντάρουμε όταν την βρίσκουμε στο 2,60 στην έδρα της μέτριας Χόφενχαϊμ στο δεύτερο γύρο. Έχουμε έρωτα μαζί της... τι να κάνουμε;

NTOΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1: Με το μυαλό στο κύπελλο είναι οι δύο ομάδες αφού μεσοβδόμαδα ακολουθούν τα προημιτελικά. Η Μπάγερν προέρχεται από μεγάλο στραπάτσο από την Γκλάντμπαχ, έχει τεράστιες απουσίες των Ριμπερί, Αλάμπα, Ρόμπεν και αναμένεται να μπει στην ενδεκάδα ο ανέτοιμος Λαμ. Σχεδόν όλη η ομάδα των Βαυαρών είχε υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες... Από την άλλη η Ντόρτμουν θέλει να δώσει μια χαρά στους οπαδούς της που τόσο έχει απογοητεύσει φέτος. Ο άσος στο 3,30 θα μπει στο παιχνίδι μου.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 2: Όχι δεν τρελαθήκαμε, ξέρω ότι ποντάρουμε σε κακή ομάδα, όμως υπάρχουν κάποια δεδομένα που μας οδηγούν στο διπλό του 7,00.  Η Βόλφσμπουργκ ξέρει ότι η δεύτερη θέση είναι καπαρωμένη, δύσκολα θα χάσει το +7 που έχει τώρα. Ακολουθεί ένας αγωνιστικός Γολγοθάς με ματς σε Κύπελλο και Εuropa League. Οι Λύκοι επίσης είχαν αρκετούς διεθνείς που έλειψαν για παραπάνω από μια εβδομάδα. Από την άλλη η Στουτγκάρδη πριν την διακοπή πέτυχε την πολυπόθητη νίκη που έψαχνε με το 3-1 επί της Αϊντχραχτ να ανεβάζει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της και να κρατά τον Στέφενς στον πάγκο. Παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας και ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς. Το 7,00 του διπλού θα πονταριστεί...

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΛΙΟΝ 2: Η εντός έδρα ήττα από την Νις δυσκόλεψε το έργο της Λιόν αφού την έριξε από την κορυφή. Πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει και η νίκη σήμερα είναι απαραίτητη, αφού Παρί και Μαρσέιγ κοντράρονται και είναι η ευκαιρία της να το εκμεταλλευτεί. Η Γκινγκάμπ σφυρίζει αδιάφορα στο πρωτάθλημα και έχει το μυαλό της στο ημιτελικό του κυπέλλου την Τρίτη με την Οσέρ. Το διπλό στο 2,15 έχει αξία.

Μονό αποδεκτό
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1  3,30

Μονό αποδεκτό
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ  2   7,00

Σύστημα 2-3 
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2   2,60
ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΛΙΟΝ 2  2,15
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ  2  2,90

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου