Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ANTIO ME KOYΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΕΡΑΡΝΤ

Έτσι πρέπει να θυμούνται τον μεγάλο αρχηγό στην Λίβερπουλ
Με το σημερινό πρόγραμμα να μην προσφέρεται… για τίποτα θα αφιερώσουμε την στήλη μας σε κάποια μακροχρόνια πονταρίσματα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Άλλωστε υπάρχουν αρκετά ανοικτά μέτωπα στα κορυφαία πρωταθλήματα. Τρεις επιλογές έχουμε την Λίβερπουλ για το FA CUP, την Ρεάλ για το Champions League και την Νάπολι να βγει στην τριάδα της Serie A. Πάμε να αναλύσουμε τους λόγους που τις εμπιστευόμαστε.



ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ-ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ:  Η Λίβερπουλ μετά την ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε έδαφος στην μάχη για την είσοδο στην τετράδα και το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, καθώς έμεινε πέντε βαθμούς πίσω. Μεγάλος στόχος για τους «Reds» είναι και η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας, ένα τίτλος που έχουν να κατακτήσουν από το 2006. Η Λίβερπουλ στις 8 Απριλίου αντιμετωπίζει την Μπλάκμπερν εκτός έδρας για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα σε νοκ άουτ ματς στο Γουέμπλεϊ. Ο άλλος ημιτελικός είναι ανάμεσα στην Ρέντινγκ και την Άρσεναλ. Η λογική λέει ότι η Λίβερπουλ θα βρει τον τρόπο να φτάσει στον τελικό… εκεί με τον Στίβεν Τζέραρντ να δίνει το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της θα κατακτήσει το τρόπαιο. Αξίζει ένα τέτοιο τέλος στον μεγάλο αρχηγό. Η απόδοση στο 4,00 είναι εξαιρετική.

ΙΤΑΛΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ: Έχοντας απομείνει 10 αγωνιστικές για το τέλος του Ιταλικού πρωταθλήματος, όλα δείχνουν πως θα γίνει μάχη για τις δύο θέσεις πίσω από την Γιουβέντους που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτήν την στιγμή τις δύο θέσεις διεκδικούν πέντε ομάδες: Ρόμα, Λάτσιο, Νάπολι, Σαμπντόρια και Φιορεντίνα. Θα ποντάρουμε ότι μία από τις δύο θα είναι η Νάπολι. Η ομάδα του Μπενίτεθ έχει μεγάλο πρόβλημα στα ματς με τις μικρομεσαίες ομάδες… εκεί έχει χάσει βαθμούς για αυτό βρίσκεται στο -5 από την τρίτη Λάτσιο. Το πλεονέκτημα της είναι ότι υποδέχεται στην έδρα της Φιορεντίνα, Λάτσιο και Σαμπντόρια και έχει την κατάσταση στα χέρια της. Σε γενικές γραμμές και το ρόστερ της είναι πιο ποιοτικό από των υπολοίπων με τον Ισπανό τεχνικό να έχει αρκετές λύσεις.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ-ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΡΕΑΛ: Η Ρεάλ είναι το τρίτο φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις, καθώς πληρώνει 5,00 σε αντίθεση με το 2,75 της Μπάγερν και το 3,50 της Μπαρτσελόνα. Θα ποντάρουμε στην ομάδα του Αντσελότι, καθώς θεωρώ πως θα βρει τον τρόπο να περάσει την Ατλέτικο και να βρεθεί στα ημιτελικά, οπότε αυτό το 5,00 είναι υπερβολικό.

Μονό αποδεκτό
ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ           ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ               4,00

Μονό αποδεκτό
ΙΤΑΛΙΑ                  ΝΑΠΟΛΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ                               3,25

Μονό αποδεκτό
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ             ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΡΕΑΛ            5,00


*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου