Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

H ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟVER




Η Ρεάλ έστω και δύσκολα πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Tσάμπιονς Λιγκ με ήρωα τον Τσιτσαρίτο και όχι τον Χάμες... όπως θα θέλαμε. Η Ατλέτικο το πάλεψε όσο μπορούσε με τον γνωστό της τρόπο... όμως αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά πως φέτος δεν έχει εκείνη την μοναδική σπίθα που είχε την περσινή χρονιά. Το πρότζεκτ του Σιμεόνε πάντως πήρε και φέτος σε γενικές γραμμές καλό βαθμό... όμως στην κορυφή έφτασε πέρυσι και σιγά-σιγά αρχίζει η πτώση με τους Ροχιμπλάνκος να θυμίζουν σε πολλά πράγματα την Ντόρτμουντ του 2013. Στο άλλο ματς... η Γιουβέντους πήρε την πρόκριση με απόλυτα...ιταλικό τρόπο. Στοιχηματικά θέλαμε ακόμη ένα γκολ στο Μαδριλένικο ντέρμπι για να πληρωθούμε...αφού στο Μονακό η ισοπαλία στο ημίχρονο βγήκε ξεκούραστα.Σπουδαία τετράδα λοιπόν στα ημιτελικά με την Γιουβέντους να μοιάζει ίσως... ως πρόβατο σε σφαγή όμως η Κυρία κουβαλάει βαριά φανέλα για να υποτιμηθεί. Αυτά με το Champions League σκυτάλη σήμερα παίρνει το Europa League με αρκετά αμφίρροπα ζευγάρια  και τα πολλά γκολ να είναι η επιλογή μας.




ΝΤΝΙΕΡΠ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ ΟVER: Σε χαμηλό τέμπο πήγε το πρώτο ματς (0-0) με την Ντνιέρπ να είναι πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και να είναι αυτή που έχασε τις πιο σημαντικές ευκαιρίες παρότι η Μπριζ είχε την κατοχή της μπάλας. Άλλωστε έτσι έχουν φτάσει ως εδώ οι Ουκρανοί, με σφιχτή άμυνα και κόντρα επιθέσεις. Η Μπριζ την Κυριακή πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Άντερλεχτ στο ντέρμπι και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο Βέλγιο. Η πρόκριση κρέμεται σε μια κλωστή... η επιλογή μας θα είναι το υψηλό οver στο 2,25 αφού αν μπει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο ύστερα το ματς θα ανοίξει πολύ.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 1: Το 1-1 του πρώτου ματς δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην Φιορεντίνα που κατάφερε να ισοφαρίσει στο 92' του πρώτου ματς στο Κίεβο. Οι Βιόλα την Δευτέρα γνώρισαν εντός έδρας ήττα από την Βερόνα που ουσιαστικά τους άφησε εκτός διεκδίκησης της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Champions League της επόμενης χρονιάς. Ο Μοντέλα χρησιμοποίησε αναπληρωματικούς ρίχνοντας το βάρος στην σημερινή ρεβάνς με τους Ουκρανούς. Στην Φλωρεντία ονειρεύονται ένα ευρωπαϊκό τίτλο, κάτι που λείπει από τον σύλλογο, έχοντας ηττηθεί τρεις σε τελικούς. Η φετινή Ντιναμό έχει αποδείξει πως είναι σκληρό καρύδι, όμως οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερη ποιότητα και από την στιγμή που έχουν προβάδισμα θα ποντάρω στην νίκη τους, που πάντως θα το ήθελα παραπάνω από 1,90.

ΖΕΝΙΤ-ΣΕΒΙΛΛΗ OVER: Ολική ανατροπή στο πρώτο ματς για την Σεβίλλη που παρότι ήταν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο πήρε την νίκη με 2-1, έχοντας έτσι τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η Ζενίτ παρότι στο πρώτο ματς είχε πολλές απουσίες στάθηκε αρκετά καλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Για τους Ρώσους επιστρέφουν οι Ντάνι, Κρισίτο, Σμολίνκοφ και Χούλκ, θα λείψουν όμως οι τιμωρημένοι Γκαράι και Ριαζάντσεφ. Στην Αγία Πετρούπολη η Ζενίτ έχει μόλις μία ήττα σε 34 ματς στην διοργάνωση και θα έχει και την ένθερμη συμπαράσταση του κοινού της. Η Σεβίλλη ως κάτοχος του τίτλου έχει την ποιότητα να διαχειριστεί την πίεση των γηπεδούχων, ενώ επιθετικά είναι βέβαιο πως αν βρει χώρους μπορεί εύκολα να σκοράρει. Το οver θα είναι η επιλογή μας αφού αναμένεται ματς με καλό ρυθμό και γκολ.

ΝΑΠΟΛΙ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER:  Εντυπωσιακή η Νάπολι στην Γερμανία χτύπησε στην κόντρα και κέρδισε εύκολα με 4-1 την Βόλφσμπουργκ με την πρόκριση να έχει ουσιαστικά κριθεί. Τυπική η ρεβάνς θα ποντάρουμε στο μικρό οver, καθώς οι Λύκοι ως γερμανική ομάδα θα ψάξει την εκδίκηση.

Δυάδα
ΝΑΠΟΛΙ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER  1,65
ΝΤΝΙΕΡΠ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ ΟVER  2,10

Δυάδα
ΖΕΝΙΤ-ΣΕΒΙΛΛΗ OVER  1,85
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 1  1,75


*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου