Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ


Βαρετή αποδείχτηκε η χτεσινή βραδιά, καθώς τα πάντα είχαν ξεκαθαρίσει από τα πρώτα 30 λεπτά. Η Πόρτο δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο και η Μπάγερν την έκανε μια χαψιά. Από την άλλη η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πίστεψε ποτέ στην πρόκριση και πάλεψε καθόλου στο Καμπ Νου. Στοιχηματικά πήγαμε κουβά με το μοναδικό που μας δικαίωσε να είναι το γκολ του Μίλερ. Σήμερα τα φώτα επικεντρώνονται στην μάχη της Μαδρίτης...



ΡΕΑΛ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ: Το 0-0 του πρώτου ματς αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δύο ομάδες της Μαδρίτης και η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Φαβορί σίγουρα είναι η Ρεάλ, όμως οι σημαντικές απουσίες των Μερένγκες κάνουν ακόμα πιο αμφίρροπο το σημερινό ματς. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μαρσέλο, Μπενζεμά, Μπέιλ και Μόντριτς, άπαντες βασικοί και σημαντικά γρανάζια στην φετινή Ρεάλ που δύσκολα θα αντικατασταθούν. Αριστερά στην άμυνα θα παίξει ο επιρρεπής στο λάθος Κοεντράο, στα χαφ θα πάρει θέση βασικού δίπλα στον Κροος, ο Ιγιαραμέντι που δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν για αυτόν και σε καμία περίπτωση δεν είναι Μόντριτς. Στην επίθεση ένας από τους Τσικαρίτο και Χέσε θα αντικαταστήσουν τον Μπενζεμά. Τέλος το κενό του Μπέιλ θα καλυφτεί από τον Χάμες Ροντρίγκες που επέστρεψε ορεξάτος από τον τραυματισμό του. Από την άλλη η Ατλέτικο στο πρώτο ματς κατέβηκε για το 0-0 και κατάφερε να το πάρει, ο Σιμέονε θέλει να πετύχει ένα γκολ στο Μπερναμπέου... κάτι που θα δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Δύσκολα πάντως ο Αργεντινός θα πάρει ρίσκο στο παιχνίδι του, θα προσπαθήσει πρώτα από όλα να βάλει χαλινάρι στην επιθετικότητα της Ρεάλ με το γνωστό της τρόπου παιχνιδιού που πνίγει τον αντίπαλο. Άλλωστε δεν έχει ηττηθεί φέτος σε 7 ματς από την μισητή συμπολίτισσα. Ο Αντσελότι είναι έμπειρος τεχνικός δεν θα δώσει τρελό ρυθμό στο ματς θα περιμένει μια ενέργεια από τα επιθετικά του όπλα για το γκολ. Ο άσος θα ήταν η πρώτη επιλογή αν δεν υπήρχαν οι απουσίες των γηπεδούχων,τώρα θα πάμε με τα 2-3 γκολ που καλύπτουν πάρα πολλά ενδεχόμενα. Για σκορ θα πάμε με το 2-1 και για σκόρερ τον Χάμες που θα πάρει σίγουρα αρκετές πρωτοβουλίες.

ΜΟΝΑΚΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Χ ΗΜΙΧΡ. : Το 1-0 του πρώτου ματς δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην Γιουβέντους με το γκολ πάντως να προέρχεται από ανύπαρκτο πέναλτι ενώ σε γενικές γραμμές η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη. Κλειστό ματς αναμένεται και σήμερα στο Πριγκιπάτο, η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν πρόκειται να πάρει ρίσκο στο παιχνίδι της... θα περιμένει την Μονακό και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα, κάτι που έκανε φανταστικά στο Ντόρτμουντ στην φάση των 16. Ο Ζαρντίμ από την άλλη γνωρίζει πολύ καλά πως οι πιθανότητες πρόκρισης για την ομάδα του είναι λίγες, σε περίπτωση που δεχτεί γκολ θα εξανεμιστούν.... οπότε και οι γηπεδούχοι θα το πάνε συντηρητικά ψάχνοντας την μία ευκαιρία που θα τους φέρει το γκολ. Η επιλογή μας θα είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο, ευνοείται άλλωστε και από τα στατιστικά. Η Μονακό σε 9 ματς φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ τα 7 ήταν ισοπαλία στο ημίχρονο και η Γιουβέντους αντίστοιχα έχει 6 ισοπαλίες στο ημίχρονο σε 9 ματς.

Δυάδα
ΡΕΑΛ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ  2,00
ΜΟΝΑΚΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Χ ΗΜΙΧΡ.  2,00

Αnytime Scorer
ΡΕΑΛ -ΑΤΛΕΤΙΚΟ   ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ   3,25

Ακριβές σκορ
ΡΕΑΛ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2-1  8,50

*Οι αποδόσεις είναι από εταιρία στο διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου