Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ




Πέντε σημεία ξεχωρίσαμε από το σημερινό πρόγραμμα, όλα σε εξαιρετικές αποδόσεις. Μια κατηγορία μόνο του το διπλό της Άστον Βίλα... ενώ τα τέσσερα υπόλοιπα θα τα βάλουμε σε ένα σύστημα αφού όλα είναι σε αποδόσεις πάνω από 2,40. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.




KΠΡ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1: Θα πάμε με το τεράστιο κίνητρο σωτηρίας της ΚΠΡ στο Λονδρέζικο ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και ψάχνουν απεγνωσμένα για τους βαθμούς της νίκης. Στο τελευταίο εντός έδρας γνώρισαν την ήττα από την Τσέλσι με γκολ στο 88'. Η Γουέστ Χαμ μέσα στο 2015 παρουσιάζει διαρκώς κακό πρόσωπο αφού σε 16 ματς έχει μόλις 2 νίκες με αποτέλεσμα να έχει πέσει στην αδιάφορη 10η θέση... Μάλιστα στα τελευταία 9 εκτός έδρας έχει 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Τα σφυριά δεν θα έχουν στην διάθεση τους και τον πρώτο τους σκόρερ Σακό. Θα πάμε με τον άσο επιβίωσης για τους γηπεδούχους.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1: Xωρίς νίκη για 13 αγωνιστικές το Αννόβερο λογικό ήταν να έρθει η απόλυση για τον Κορκούτ μετά το βαρύ 4-0 στο Λεβερκούζεν. Μόλις δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη υποβιβασμού πλέον και ο νέος τεχνικός Φρόντσεκ θέλει ντεμπούτο με νίκη. Η Χόφενχάιμ πραγματοποιεί επίσης κακό δεύτερο γύρο προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό στο κύπελλο, γενικότερα βγάζει απογοήτευση το τελευταίο διάστημα. Οι γηπεδούχοι θα έχουν αλλαγή ψυχολογίας με τον νέο προπονητή στον πάγκο, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο... κατάλληλες προϋποθέσεις για την πρώτη τους νίκη στον δεύτερο γύρο.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ UNDER : Το μεγάλο ντέρμπι της Βαρκελώνης με την φορμαρισμένη Εσπανιόλ των 6 ματς χωρίς ήττα να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα των 23 νικών στα τελευταία 25 ματς. Οι γηπεδούχοι κυνηγούν την 7η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη αν η Μπαρτσελόνα κατακτήσει το κύπελλο και θα προσπαθήσουν να σπάσουν των ρυθμό της Μπάρτσα που προέρχεται από την νίκη με 2-0 επί της Παρί σφραγίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι καταλανοί με νίκη πλησιάζουν ακόμα περισσότερο στον τίτλο... αυτό είναι πάντως το έβδομο παιχνίδι τους σε 20 μέρες και σίγουρα θα υπάρχει ενδεχόμενη κούραση. Η επιλογή μας θα είναι το under στο 2,50, η Εσπανιόλ ξέρει πως μόνο σε ματς με χαμηλό τέμπο και πολλές διακοπές μπορεί να κοντράρει την Μπάρτσα που φέτος πάντως έχει δείξει πως ξέρει να κάνει συντήρηση δυνάμεων και να παίρνει επαγγελματικές νίκες.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1: Θα πάμε με τον άσο κυριώς λόγω Βιγιαρεάλ... Το κίτρινο υποβρύχιο κάνει νερά το τελευταίο διάστημα αφού αγνοεί την νίκη στα τελευταία έξι ματς. Η κούραση από τα πάρα πολλά ματς την φετινή χρονιά (Κύπελλο ημιτελικά, Εuropa League) για το μικρό ρόστερ της Βιγιαρέαλ είναι φανερή ενώ υπάρχουν και ηχηρές απουσίες Ερίκ ,Μουσάκιο, Τσέρισεφ, Τζιοβάνι ντος Σάντος, Σοριάνο είναι εκτός ενώ αμφίβολος είναι ο Ούτσε. Η Σοσιεδάδ διανύει μέτρια χρονιά στο Ανοέτα είναι δυνατή και άσος στο 2,90 έχει αξία.


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2: Απογοήτευση στην Σίτι που βρίσκεται στην τέταρτη θέση πλέον και το κλίμα για τον Πελεγκρίνι να είναι κακό, αφού πλέον ο Χιλιανός έχει χάσει και τα αποδυτήρια (κόντρα με τον Τουρέ). Οι Νασρί, Κομπανί, Γιόβετιτς, Κλισί είναι εκτός ενώ αμφίβολοι με τις πιθανότητες υπέρ τους οι Μπονί, Σίλβα και Μίλνερ. Η Άστον Βίλα προέρχεται από την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ξεπερνώντας το εμπόδιο της Λίβερπουλ. ενώ στο πρωτάθλημα είχε κερδίσει εκτός έδρας την Τότεναμ. Ο Τιμ Σέργουντ έχει δώσει το στίγμα του στους Χωριάτες, ο Μπέντεκε αναγεννήθηκε 9 γκολ σε 7 ματς και το 12,00 στο διπλό για την ανεβασμένη Άστον Βίλα που κινδυνεύει ακόμα με υποβιβασμό αξίζει πονταρίσματος.

Σύστημα 2-3-4
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1 2,80
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1  2,40
KΠΡ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1  2,40
ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ UNDER  2,50

Μονό αποδεκτό
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2  12,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου