Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ


H Mάντσεστερ Σίτι για ακόμη μια φορά φέτος... είχε μια μέτρια εκτός έδρας εμφάνιση και δεν μπόρεσε να κερδίσει την Κρίσταλ Πάλας... έτσι αποδείχτηκε κακή επιλογή η εμπιστοσύνη που τις δείξαμε. Στο σημερινό πρόγραμμα έχουμε εμβόλιμες αγωνιστικές σε μερικά πρωταθλήματα. αλλά και κρίσιμες αναμετρήσεις στο κύπελλο... Πάμε να δούμε πως θα πάει το παιχνίδι μας.




ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER: Ημιτελικός κυπέλλου με την Φιορεντίνα να έχει κερδίσει με 2-1 στο πρώτο ματς και να έχει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης. Η Γιουβέντους έχοντας ουσιαστικά κλειδώσει τον τίτλο θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις για την ανατροπή αφού έχει να κατακτήσει το κύπελλο από το 1995. Βέβαια για την Κυρία υπάρχει και το Τσάμπιονς Λιγκ όπου με αντίπαλο την Μονακό στα προημιτελικά έχει ανοιχτό τον δρόμο για τους "4". Το οver που πληρώνει πάνω από 2,00 είναι καλή περίπτωση αφού θα γίνει ανοιχτό ματς και η Φιορεντίνα επιθετικά έχει φοβερή ποιότητα. Με ρίσκο και ο άσος του 3,25 για τους Βιόλα υπάρχει σαν σκέψη, καθώς οι Γιουβέντους χωρίς Πίρλο, Πογκμπά στο κέντρο είναι αποδυναμωμένη. Η ομάδα του Μοντέλα μετά την ήττα στον περσινό τελικό από την Νάπολι, διψάει... φέτος ακόμα περισσότερο για την κούπα.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ ΟVER 3,5:  Η Ντόρτμουντ γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Μπάγερν με 0-1 δίνοντας ακόμα μια πίκρα στους οπαδούς της την φετινή χρονιά. Μοναδική ελπίδα διάκρισης πλέον για τους παίχτες του Κλοπ το κύπελλο και η πρόκριση στα ημιτελικά με αντίπαλο την Χόφενχαϊμ είναι μονόδρομος. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν κάκιστο δεύτερο γύρο και έπεσαν στην 7η θέση της βαθμολογίας, έχοντας το κύπελλο ως... αποκούμπι για διάκριση. Θα πάμε με τα πολλά γκολ, αφού οι δύο τους θα κυνηγήσουν με  μανία την πρόκριση ενώ συνήθως έχουν επιθετική φιλοσοφία στα παιχνίδια τους. Οι Βεστφαλοί έχουν πρόβλημα απέναντι σε σφιχτές άμυνες, όμως αυτή της Χόφενχαϊμ... μόνο τέτοια δεν είναι.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΚΠΡ 2-3 ΓΚΟΛ: Mατς εξάποντο για την σωτηρία με την Άστον Βίλα να βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη υποβιβασμού και την ΚΠΡ στην προτελευταία θέση και τρεις βαθμούς πίσω από τους χωριάτες. Η ΚΠΡ προέρχεται ίσως από την καλύτερη εμφάνιση της φετινής σεζόν με την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη με 4-1 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ. Έχοντας εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν αποτέλεσμα σήμερα. Η Άστον Βίλα θα έχει το άγχος αφού θέλει την νίκη για να ξεφύγει από την ζώνη... Θα πάμε με τα 2-3 γκολ αφού το άγχος που θα υπάρχει λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης θα κάνει τις ομάδες επιφυλακτικές.

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΣΕΒΙΛΛΗ 2: Η Λεβάντε με το 4-1 στην έδρα της Αλμερία πήρε βαθμολογική ανάσα, ανέβηκε στην 14η θέση και στο +3 από τις θέσεις υποβιβασμού. Εντός έδρας έχει κακές επιδόσεις με μόλις πέντε νίκες.  Η Σεβίλλη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με 10 νίκες στα τελευταία 11 ματς και κυνηγάει την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού βρίσκεται στο -3 από την Βαλένθια. Θα ποντάρουμε στο διπλό για τους φιλοξενούμενους.

Δυάδα
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER  2,07
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ ΟVER 3,5  2,37

Δυάδα
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΚΠΡ 2-3 ΓΚΟΛ  1,95
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΣΕΒΙΛΛΗ 2  1,85

Μονό αποδεκτό
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1  3,30

*Οι αποδόσεις είναι από εταιρία στο διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου