Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΠΡΟΩΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΝΟΒΕΡΟ


Πήραμε το ρεπό μας χτες, αφού το πρόγραμμα δεν έλεγε και πολλά... Oι επιλογές της Τετάρτης αποδείχτηκαν τραγικές, αφού δεν βρήκαμε στόχο σε καμία από τις τέσσερις. Έχουμε μπροστά μας ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο αγωνιστικά... αλλά και εξαγωνιστικά (Πάσχα, αυγά, τσουρέκια, κατσίκια) οπότε σήμερα ξεκινάμε με ένα καλό ζέσταμα...




OΡΛΕΑΝ-ΤΡΟΥΑ Χ: Η Τρουά με το διπλό στην έδρα της Ντιζόν oουσιαστικά, κλείδωσε την άνοδο αφού είναι στο +11 από την τέταρτη θέση και στο +9 από την δεύτερη Ανζέ. Δίκαια στην κορυφή αφού διαθέτει την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Έχει μόλις μια ήττα στα τελευταία οκτώ ματς. Η Ορλεάν αγνοεί την νίκη στα τελευταία πέντε ματς, βρίσκεται στο +4 από την ζώνη υποβιβασμού και δεν είναι άνετη βαθμολογικά. Εντός έδρας έχει 7 ισοπαλίες σε 15  ματς. Η Τρουά με απλή ...βαθμολογική συντήρηση τις τελευταίες 8 αγωνιστικές θα φτάσει στον στόχο της. Ο πόντος στο σημερινό ματς αφήνει απόλυτα ικανοποιημένη και την Ορλεάν, οπότε θα πάρουμε το ρίσκο να ποντάρουμε στην ισοπαλία.

ΣΑΤΟΡΟΥ-ΓΚΑΖΕΛΕΚ 2: Η Γκαζελέκ αν θέλει να πάρει άνοδο τέτοια ματς όπως το σημερινό πρέπει να τα καθαρίζει. Η Σατορού δείχνει να έχει αποδεχθεί το μοιραίο,  βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, 9 βαθμούς μακριά από την σωτηρία. Μετράει μία μόλις νίκη στα τελευταία 13 ματς και ο υποβιβασμός μοιάζει αναπόφευκτος. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τρίτη θέση, έχουν μία μόλις ήττα στα τελευταία 14 ματς. Εκτός έδρας πάντως έχουν πρόβλημα αφού έχουν μόλις 3 νίκες, όμως η νίκη απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας είναι μονόδρομος για να παραμείνει στις θέσεις ανόδου.

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ-ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ ΟVER: H Καρλσρούη παλεύει για την άνοδο, όμως έχει μεγάλο πρόβλημα με τις ... ισοπαλίες, ειδικότερα εντός έδρας, όπου έχει 8 σε 13 ματς. Αήττητη στα τελευταία 8... έχοντας όμως μόλις δύο νίκες. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση 3 βαθμούς πίσω από την τρίτη που οδηγεί σε μπαράζ. Η Σαν Πάουλι προέρχεται από ίσως την καλύτερη της εμφάνιση μέσα στην σεζόν, αφού διέλυσε με 4-0 την Φορτούνα και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Τα περιθώρια για τους γηπεδούχους είναι μικρά, δεν αντέχουν σε άλλες εντός έδρας απώλειες και θα κυνηγήσουν με μανία την νίκη, με ανεβασμένη ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι που έτσι και αλλιώς παίζουν επιθετικά. Το οver στο 2,05 θα είναι η επιλογή μας.

ANΝΟΒΕΡΟ-ΧΕΡΤΑ 1:O βαθμός της ισοπαλίας και ο τρόπος που ήρθε στην Φρανκφούρτη, με το το σκορ στο 2-0 στο 65' ανέβασε την ψυχολογία για το Αννόβερο που ψάχνει ακόμα την πρώτη του νίκη στο δεύτερο γύρο και πλέον κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Σημαντική η επιστροφή του πρώτου σκόρερ της Χοσελού που είναι πιθανόν να κάνει δίδυμο με τον Για Κόναν που σκόραρε στην Φρανκφούρτη. Η Χέρτα μπορεί να τρέχει αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών, αλλά το πρόγραμμα την βοήθησε, καθώς αντιμετώπισε ομάδες από το δεύτερο μισό. Τελικός η σημερινή αναμέτρηση για τους γηπεδούχους και θα ποντάρουμε στον άσσο, άλλωστε έχουν πάρει τον... αέρα της Χέρτα αφού γνωρίσουν μία μόλις ήττα στα τελευταία 7 που την αντιμετώπισαν.

Δυάδα
ΟΡΛΕΑΝ-ΤΡΟΥΑ Χ           3,10
ΣΑΤΟΡΟΥ-ΓΚΑΖΕΛΕΚ 2  2,05
Δυάδα
ANΝΟΒΕΡΟ-ΧΕΡΤΑ 1 2,00
ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ-ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ ΟVER 2,05

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου