Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ Η ΘΕΛΤΑ...


Η δυάδα Γκλάντμπαχ και Λίον στο σύστημα μας έκανε κάπως χαρούμενους χτες. Δεν μας βγήκε το ρίσκο με την Ντόρτμουντ κα Στουτγκάρδη. Μπορεί χτες να υπήρχε μεγάλος όγκος παιχνιδιών, όμως κάτι έμεινε και για σήμερα.



Μαδήσαμε την μαργαρίτα με τον Μέσι... τελικά θα παίξει κανονικά

ΘΕΛΤΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1: Θα πάμε με την έκπληξη εδώ για την ομάδα του Βίγκο. Μπορεί η Μπαρτσελόνα να προέρχεται από 18 νίκες στα τελευταία 19, μπορεί να κέρδισε στο Κλάσικο... όμως ο Λούις Ενρίκε δεν είχε στην διάθεση του τα 2/3 της ομάδας για 10 μέρες λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Δεν θα έχει στην διάθεση του δύο σημαντικά γρανάζια στο τρόπο ανάπτυξης της Μπάρτσα, αφού ο Τζόρντι Άλμπα και Μασεράνο είναι εκτός. Ο Μέσι δεν αγωνίστηκε όλην με την εθνική του στα δύο φιλικά, έβγαλε μια φωτογραφία με το πρησμένο πόδι και επικράτησε πανζουρλισμός. Τελικά χτες προπονήθηκε και θα δώσει κανονικά το παρών, έχοντας προλάβει πρώτα να αποπροσανατολίσει την ομάδα. Η Θέλτα ήταν η προηγούμενη ομάδα του Λούις Ενρίκε... επίσης ήταν αυτή που στον πρώτο γύρο κέρδισε την Μπάρτσα με 1-0 στο Καμπ Νου. Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό το 8,00 στον άσο θα το τιμήσω και ας φάω τα μούτρα μου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Χ2: Οι αποδόσεις στον άσο είναι γραφικές... για τους γνωστούς ελληνικούς λόγους, μόνο που ο Παναιτωλικός δεν είναι κλασική μικρομεσαία ομάδα. Δεν ανήκει σε κανένα καράβι, δεν χαρίζεται σε κανέναν και θα παίξει για την πάρτη του, άλλωστε έχει ακόμα πολλές ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ. Η διακοπή έκανε σίγουρα καλό στην ομάδα του Χάβου για να ξεπεράσει το ντεφορμάρισμα της (5 ματς χωρίς νίκη και γκολ). Σημαντικό ματς για τον Πανιώνιο που δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ιμπαγάσα και τον Γιάννου να παίζε παρότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Συγνώμη αλλά το 2,00 στο Χ2 με καλύπτει απόλυτα.

ΖΕΝΙΤ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 1: Η Ζενίτ θέλει να κλειδώσει τον τίτλο σήμερα αφού με νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ ξεφεύγει στο +8 και θα μπορέσει να επικεντρωθεί στις μάχες με την Σεβίλλη στα προημιτελικά του Europa League. Eντός έδρας είναι πανίσχυρη με 8 νίκες σε 10 και το Πετρόφσκι θα είναι κατάμεστο. Ο Βίλας Μπόας έχει προσαρμοστεί απόλυτα και το έργο του φαίνεται στο χορτάρι. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναγκαστικά θα παίξει για την νίκη αφού δεν τις κάνει η ισοπαλία και αυτό θα το πληρώσει. Ενώ θα έχει και δύο σημαντικές απουσίες με τους Τζαγκόεφ και Μπερεζούντσκι να μην αγωνίζονται. Άσος σε αποδόσεις που αγγίζουν το 2,00.

ΜΑΡΣΕΪΓ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΟVER: Το μεγάλο ντέρμπι της Γαλλίας με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο. Η Μαρσέιγ με τον Μπιέλσα στον πάγκο δεν πρόκειται να κάνει τίποτα άλλο από να παίξει φουλ επίθεση από το πρώτο λεπτό, έτσι έχει δομηθεί από τον Αργεντίνο και με τον ενθουσιασμό του κοινού της θα το κάνε σε μεγαλύτερο βαθμό. Η Παρί με την ποιότητα που έχει μπορεί να βοηθήσει στο να δούμε ένα ματς με γκολ.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΑΛΚΕ OVER: Η Σάλκε μετά την ήττα από την Λεβερκούζεν βρέθηκε στο -6 από την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Εκτός έδρας έχει 9 οver σε 13 ματς. Η Άουγκσμπουργκ πριν την διακοπή ήταν σε κακή κατάσταση με μία μόλις νίκη σε 7 ματς. Θέλει άμεσα αποτελέσματα και βαθμούς αφού κυνηγάει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Δυάδα
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΑΛΚΕ OVER  1,95
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΟVER  1,95

Δυάδα
ZΕΝΙΤ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 1  1,90
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Χ2  2,00

Μονό αποδεκτό
ΘΕΛΤΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1
*Οι αποδόσεις είναι από εταιρία στο διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου